Модел: XB-1011REC
Наличност: Не е наличен
18.00лв.

Количество

Задайте въпрос за продукта

Как да поръчам?

Вариянт1: Да направите вашата поръчка чрез формата за „Бърза поръчка” от менюто на сайта и оставите координати за връзка.(Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт2: Да използвате формата за стандартна поръчка от менюто на сайта като направите регистрация и оставите координати за връзка или чрез съобщение в електронната пощенска кутия на сайта (Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт3: Да се свържете с нас на телефонните номера оставени за връзка с нас в секция „Контакти” (От понеделникдо петък от 09.00 до 18.00 ч.)

EXTRAMARKET.BG  изпълнява доставките си с куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Цената на доставката се определя от теглото на пратката и куриерските тарифи на фирма ЕКОНТ.
Всеки клиент ползва 20% отстъпка от стандартните куриерски услуги на ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Клиентът има възможност да отвори, прегледа и тества поръчания от него артикули преди да заплати стойността им на куриера.
Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 1 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от ЕКОНТ ЕКСПРЕС.

Ориентировъчни средни стойности при поръчка на артикул до килограм за доставка на територията на Република България

  • Доставка до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: 3.80 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места с офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: 5.80 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места без офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: 7.40 лв.

Потребителят има право да се откаже от договора и върне стоката в рамките на 15 календарни дни считани от момента на получаване на стоката.
За първи ден се счита деня в който клиента е получил пратката си – лично или с куриер.
При желание за отказ от продукт и искане за връщане на продукт е нужно първо да се свържете с нас чрез формите за контакт.
При връщането към нас предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.  Артикулите  не трябва да бъдат използвани, поправяни или повредени от Вас -клиента, такива с увредена или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари няма да бъдат приети. Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са били доставени. EXTRAMARKET.BG се задължава да възстанови на потребителя пълната покупна стойност на стоките не по-късно от 30 дни считано от датата,
на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор съгласно ЗЗП Чл. 55. ал.6. 

* Транспортните разходи при връщане на продукти поради ползване на гаранция или отказ от покупка са за сметка на купувача.

Заплащането към EXTRAMARKET.BG става след като потребителя отвори опаковката на пратката и се увери, че получава това, което е поръчал и то отговаря на описанието и е доставено в перфектно състояние.
Проверката на пратката може да се осъществи както в офиса на куриерската фирма, така и при взимане от куриер който е донесъл пратката до адрес.
Услугата ”Проверка и тест на пратката преди заплащане” се прилага както за физически лица, така и за фирми, които са закупили продукти от EXTRAMARKET.BG 
Тази услуга предлага проверка на цялостта на продукта и дали той е пристигнал в перфектно състояние (без видими следи от счупено, драскотини или друг вид видими нередности)
Услугата се използва също и за проверката на техническото състояние на продукта (да се включва / тества и др. )
” Проверка и тест на пратката преди заплащане” е услуга, която се отнася за всички продукти предлагани и доставяни от EXTRAMARKET.BG
Ако след отварянето на пратката се забележи, че продуктът не е в перфектно състояние и има следи от драскотини, следи от удар или не фукционира,
то тогава потребителя може да откаже поръчката в момента на проверката.  При отказ на поръчката в подобна ситуация потребителя  не заплаща транспортните разходи за поръчката си.
Заплащането на транспортните разходи за повредена пратка при транспортирането се урежда само между EXTRAMARKET.BG от една страна и ЕКОНТ ЕКСПРЕС от друга страна.

Музикална система с възможност за слушане на MP3 файлове

Спецификации:

Мултифункционалната музикална система работи като обикновено FM радио.Може също така да възпроизвежда и музика като чете MP3 файлове от носители като флаш памет и SD/MMC карти памет.Системата може да записва и звук върху същите носители от които чете Mp3 файлове.Радио плейър дава възможност за запис от радио в MP3 формат.Универсалният приемник се захранва от обикновени батерии или от вградената акумулаторна батерия.Тези два начина на захранване ви позволяват да имате повече енергия която да използвате.По този начин вие винаги може да го използвате дори да сте на място на което батериите са трудно откриваеми, независимо дали сте на работа, в планината или на къмпинг.Зареждането на вградената батерия е осигурено от кабел включен в комплекта, зареждането става директно от контакт на 220VВнимание: Продукта се зарежда, след което се ползва на акумулатор! Не трябва да е постоянно включен на ток!

-Високо качество на изработка, системата е изработена от висококачествена пластмаса

-Мощна енергоспестяваща колона

-Шест контролни бутона на предния панел

-Копче за включване и изключване

-Вградена мощна акумулаторна литиево-йонна батерия: 3.7V/1000mAh

-Възможност за работа на външни батерии (4 бр. АА батерии)

-Музикалeн формат който разчита системата: mp3

-Вградена антена за по качествен звук при радиото

-Изход за слушалки-Възможност за запис на звук на USB флашка, SD/MMS карта в МП3 формат

-Вход 3.5mm от външно устройство, AUX вход (mp3 player, мобилен телефон и др.)

-Слот за SD/MMS карти и USB слот за флаш памет

-Дигитално радио: 87.5 - 108MHZ сканиране и запомняне

-Цвят: Червен / Син

-Дължина на захранващия кабел: 150 см

-Тегло с кутията: 700 гр.

-Размери на Кутията: 155 х 165 х 85 мм.


Комплекта включва:

1 бр. Музикална система WAXIBA1 бр. Захранващ кабел

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
Разгледайте още