Модел: WH-A18
Наличност: В наличност
13.00лв.

Количество

Задайте въпрос за продукта

Как да поръчам?

Вариянт1: Да направите вашата поръчка чрез формата за „Бърза поръчка” от менюто на сайта и оставите координати за връзка.(Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт2: Да използвате формата за стандартна поръчка от менюто на сайта като направите регистрация и оставите координати за връзка или чрез съобщение в електронната пощенска кутия на сайта (Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт3: Да се свържете с нас на телефонните номера оставени за връзка с нас в секция „Контакти” (От понеделникдо петък от 09.00 до 18.00 ч.)

EXTRAMARKET.BG  изпълнява доставките си с куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Цената на доставката се определя от теглото на пратката и куриерските тарифи на фирма ЕКОНТ.
Всеки клиент ползва 20% отстъпка от стандартните куриерски услуги на ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Клиентът има възможност да отвори, прегледа и тества поръчания от него артикули преди да заплати стойността им на куриера.
Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 1 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от ЕКОНТ ЕКСПРЕС.

Ориентировъчни средни стойности при поръчка на артикул до килограм за доставка на територията на Република България

  • Доставка до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: 3.80 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места с офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: 5.80 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места без офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: 7.40 лв.

Потребителят има право да се откаже от договора и върне стоката в рамките на 15 календарни дни считани от момента на получаване на стоката.
За първи ден се счита деня в който клиента е получил пратката си – лично или с куриер.
При желание за отказ от продукт и искане за връщане на продукт е нужно първо да се свържете с нас чрез формите за контакт.
При връщането към нас предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.  Артикулите  не трябва да бъдат използвани, поправяни или повредени от Вас -клиента, такива с увредена или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари няма да бъдат приети. Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са били доставени. EXTRAMARKET.BG се задължава да възстанови на потребителя пълната покупна стойност на стоките не по-късно от 30 дни считано от датата,
на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор съгласно ЗЗП Чл. 55. ал.6. 

* Транспортните разходи при връщане на продукти поради ползване на гаранция или отказ от покупка са за сметка на купувача.

Заплащането към EXTRAMARKET.BG става след като потребителя отвори опаковката на пратката и се увери, че получава това, което е поръчал и то отговаря на описанието и е доставено в перфектно състояние.
Проверката на пратката може да се осъществи както в офиса на куриерската фирма, така и при взимане от куриер който е донесъл пратката до адрес.
Услугата ”Проверка и тест на пратката преди заплащане” се прилага както за физически лица, така и за фирми, които са закупили продукти от EXTRAMARKET.BG 
Тази услуга предлага проверка на цялостта на продукта и дали той е пристигнал в перфектно състояние (без видими следи от счупено, драскотини или друг вид видими нередности)
Услугата се използва също и за проверката на техническото състояние на продукта (да се включва / тества и др. )
” Проверка и тест на пратката преди заплащане” е услуга, която се отнася за всички продукти предлагани и доставяни от EXTRAMARKET.BG
Ако след отварянето на пратката се забележи, че продуктът не е в перфектно състояние и има следи от драскотини, следи от удар или не фукционира,
то тогава потребителя може да откаже поръчката в момента на проверката.  При отказ на поръчката в подобна ситуация потребителя  не заплаща транспортните разходи за поръчката си.
Заплащането на транспортните разходи за повредена пратка при транспортирането се урежда само между EXTRAMARKET.BG от една страна и ЕКОНТ ЕКСПРЕС от друга страна.

Мини дигитално кантарче за мерене до 50 кг.

Спецификации:

Когато сте на път с въздушен транспорт-Самолет вие знаете, че е много важно да сте точен с теглото на багажа си. Ако надвишите лимита който е даден от съответната авиокомпания, в най-добрия случай ще трябва да доплатите за превишение багаж, а в някой случай може да ви накарат да се разделите с част от вашия багаж.  В този случай на помощ идва дигиталното преносимо кантарче за багаж. Везната е с приятна форма прилягаща към дланта при измерване. Везната е снабдена със здрава метална кука за лесно и бързо окачване на измерваните предмети или багаж. Подходяща за всякакви цели в бита или извън него. Кантарчето е със заключваща функция, тоест след стабилизиране показва точното тегло на измервания предмет.
Кантарчето мери с точност до 5 гр. Измерването започва от 10 гр. и е до 50 кг. като диапазон.
Дисплея е с размери 14 х 25 мм. Подсветката на дисплея позволява по добро виждане на показанията.
Цифрите на дисплея са 4 бр.
Първата цифра е от ляво на дясно е килограм, след нея има десетична запетая която отделя килограмите от грамовете.
Копчето за включване на кантарчето е едно. С еднократно задържане на бутона включвате кантарчето, с бързо натискане избирате мерната единица - KG, JIN, Lb, Oz.
1. Копче за Включване и Изключване.
2. Копче за промяна на единиците за измерване - KG, JIN, Lb, Oz. 3. Активирането на функцията TARA става като закачите даден обект за мерене, измерите го и след като на екрана изпише HOLD тогава може да натиснете бутона за включване бързо и еднократно,
тогава може вече да мерите над тарирания предмет.
С копчето ТАРА може да закачите една кофа например на кантарчето и при натискането на бутона да изчистите тежеста на кофата, тоест ще измервате само това което слагате в кофата.
Захранване: 1 бр. Батерия CR2032 - Включена в комплекта.
При не използване на уреда повече от 30 секунди той автоматично се изключва сам.
Размер: 30 х 110 мм.
Цвят: Черно
Тегло: 70 гр.

Комплекта включва:

1 бр. Кантарче с кука за тежести до 50 кг.
1 бр. Батерия CR2032

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
Разгледайте още