Модел: Locust
Наличност: В наличност
14.00лв.

Количество

Задайте въпрос за продукта

Как да поръчам?

Вариянт1: Да направите вашата поръчка чрез формата за „Бърза поръчка” от менюто на сайта и оставите координати за връзка.(Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт2: Да използвате формата за стандартна поръчка от менюто на сайта като направите регистрация и оставите координати за връзка или чрез съобщение в електронната пощенска кутия на сайта (Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт3: Да се свържете с нас на телефонните номера оставени за връзка с нас в секция „Контакти” (От понеделникдо петък от 09.00 до 18.00 ч.)

EXTRAMARKET.BG  изпълнява доставките си с куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Цената на доставката се определя от теглото на пратката и куриерските тарифи на фирма ЕКОНТ.
Всеки клиент ползва 20% отстъпка от стандартните куриерски услуги на ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Клиентът има възможност да отвори, прегледа и тества поръчания от него артикули преди да заплати стойността им на куриера.
Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 1 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от ЕКОНТ ЕКСПРЕС.

Ориентировъчни средни стойности при поръчка на артикул до килограм за доставка на територията на Република България

  • Доставка до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: 3.80 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места с офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: 5.80 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места без офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: 7.40 лв.

Потребителят има право да се откаже от договора и върне стоката в рамките на 15 календарни дни считани от момента на получаване на стоката.
За първи ден се счита деня в който клиента е получил пратката си – лично или с куриер.
При желание за отказ от продукт и искане за връщане на продукт е нужно първо да се свържете с нас чрез формите за контакт.
При връщането към нас предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.  Артикулите  не трябва да бъдат използвани, поправяни или повредени от Вас -клиента, такива с увредена или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари няма да бъдат приети. Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са били доставени. EXTRAMARKET.BG се задължава да възстанови на потребителя пълната покупна стойност на стоките не по-късно от 30 дни считано от датата,
на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор съгласно ЗЗП Чл. 55. ал.6. 

* Транспортните разходи при връщане на продукти поради ползване на гаранция или отказ от покупка са за сметка на купувача.

Заплащането към EXTRAMARKET.BG става след като потребителя отвори опаковката на пратката и се увери, че получава това, което е поръчал и то отговаря на описанието и е доставено в перфектно състояние.
Проверката на пратката може да се осъществи както в офиса на куриерската фирма, така и при взимане от куриер който е донесъл пратката до адрес.
Услугата ”Проверка и тест на пратката преди заплащане” се прилага както за физически лица, така и за фирми, които са закупили продукти от EXTRAMARKET.BG 
Тази услуга предлага проверка на цялостта на продукта и дали той е пристигнал в перфектно състояние (без видими следи от счупено, драскотини или друг вид видими нередности)
Услугата се използва също и за проверката на техническото състояние на продукта (да се включва / тества и др. )
” Проверка и тест на пратката преди заплащане” е услуга, която се отнася за всички продукти предлагани и доставяни от EXTRAMARKET.BG
Ако след отварянето на пратката се забележи, че продуктът не е в перфектно състояние и има следи от драскотини, следи от удар или не фукционира,
то тогава потребителя може да откаже поръчката в момента на проверката.  При отказ на поръчката в подобна ситуация потребителя  не заплаща транспортните разходи за поръчката си.
Заплащането на транспортните разходи за повредена пратка при транспортирането се урежда само между EXTRAMARKET.BG от една страна и ЕКОНТ ЕКСПРЕС от друга страна.

Метален разтегателен селфи блутут стик за снимки от разстояние с вградено копче-спусък за снимане.

Спецификации:


На вниманието на клиентите представяме удобен уред за самостоятелни или групови снимки със самоснимачка (selfie).
Уреда е изработен от здрава метална сплав, но е същевременно лека и удобна за пренасяне.
Стика представлява телескопичен монопод с дължина от 18.5 до 81.5 см.
Накрая на разстегнатия уред има приставка за захващане на мобилни телефони и други устройства с захват от 55 до 85 мм.
Дебелината на захванатия телефон или уред за снимане не трябва да е по дебел от 2 см.
Ширината настрани може да бъде колкото е необходимо, няма ограничение.
Накрайника за захващане на телефон или друго снимащо устройстно е снабден с множество опции за завъртане и застопоряване в удобно положение.
Захващащите челюсти са изработени от здрава пластмаса върху която има гума за по сигурно захващане.
Монопода е с гумирана дръжка против плъзгане

Захващащата част е съвместим със следните смартфони:

- Iphone 5/5C/5S
- Samsung с3/s4/note3/note2
- Други модели с ширина м/у 5.5 и 8.5см.Дръжката е снабдена и с удобна презрамка за китката. Монопода е снабден с безжичен блутут спусък за снимане от разстояние.
Спусъка е вграден направо в дръжката на удобно за натискане място, захранването е осигурено от вградена литиево-йонна презареждаема батерия.
Зареждането става чрез кабела от комплекта, от едната страна се включва направо в дръжкатана селфи стика чрез micro USB, от другата страна в USB 2.0 порт на компютър, лаптоп или зарядно.
Дължината на зареждащия кабел е 30 см. Блутут свързването е съвместимо с операционни системи iOS/Android. Easy Link - нямате нужда от допълнителни приложения за свързване.
Копчето за снимане се активира със задържане за около 4-5 секунди, по същия начин се спира. Капацитет на вградената батерия: 60 MA
Време за работа с батерията населфи стика: Около 20 часа.
Време на батерията на селфи стика в стендбай режим: 3 дни
Разстоянието на което може да действа спусъка за снимане е до 10 метра.
Тегло на целия комплект: 160 гр.
Размери на опаковката: 240 х 80 х 40 мм.

Комплекта включва:

1 бр. Телескопичен монопод
1 бр. Кабел за зареждане - micro USB/USB 2.0
1 бр. Връзка за китката
Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
Разгледайте още