Модел: CH-M03
Наличност: В наличност
24.00лв.

Количество

Задайте въпрос за продукта

Как да поръчам?

Вариянт1: Да направите вашата поръчка чрез формата за „Бърза поръчка” от менюто на сайта и оставите координати за връзка.(Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт2: Да използвате формата за стандартна поръчка от менюто на сайта като направите регистрация и оставите координати за връзка или чрез съобщение в електронната пощенска кутия на сайта (Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт3: Да се свържете с нас на телефонните номера оставени за връзка с нас в секция „Контакти” (От понеделникдо петък от 09.00 до 18.00 ч.)

EXTRAMARKET.BG  изпълнява доставките си с куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Цената на доставката се определя от теглото на пратката и куриерските тарифи на фирма ЕКОНТ.
Всеки клиент ползва 20% отстъпка от стандартните куриерски услуги на ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Клиентът има възможност да отвори, прегледа и тества поръчания от него артикули преди да заплати стойността им на куриера.
Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 1 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от ЕКОНТ ЕКСПРЕС.

Ориентировъчни средни стойности при поръчка на артикул до килограм за доставка на територията на Република България

  • Доставка до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: 3.80 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места с офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: 5.80 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места без офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: 7.40 лв.

Потребителят има право да се откаже от договора и върне стоката в рамките на 15 календарни дни считани от момента на получаване на стоката.
За първи ден се счита деня в който клиента е получил пратката си – лично или с куриер.
При желание за отказ от продукт и искане за връщане на продукт е нужно първо да се свържете с нас чрез формите за контакт.
При връщането към нас предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.  Артикулите  не трябва да бъдат използвани, поправяни или повредени от Вас -клиента, такива с увредена или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари няма да бъдат приети. Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са били доставени. EXTRAMARKET.BG се задължава да възстанови на потребителя пълната покупна стойност на стоките не по-късно от 30 дни считано от датата,
на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор съгласно ЗЗП Чл. 55. ал.6. 

* Транспортните разходи при връщане на продукти поради ползване на гаранция или отказ от покупка са за сметка на купувача.

Заплащането към EXTRAMARKET.BG става след като потребителя отвори опаковката на пратката и се увери, че получава това, което е поръчал и то отговаря на описанието и е доставено в перфектно състояние.
Проверката на пратката може да се осъществи както в офиса на куриерската фирма, така и при взимане от куриер който е донесъл пратката до адрес.
Услугата ”Проверка и тест на пратката преди заплащане” се прилага както за физически лица, така и за фирми, които са закупили продукти от EXTRAMARKET.BG 
Тази услуга предлага проверка на цялостта на продукта и дали той е пристигнал в перфектно състояние (без видими следи от счупено, драскотини или друг вид видими нередности)
Услугата се използва също и за проверката на техническото състояние на продукта (да се включва / тества и др. )
” Проверка и тест на пратката преди заплащане” е услуга, която се отнася за всички продукти предлагани и доставяни от EXTRAMARKET.BG
Ако след отварянето на пратката се забележи, че продуктът не е в перфектно състояние и има следи от драскотини, следи от удар или не фукционира,
то тогава потребителя може да откаже поръчката в момента на проверката.  При отказ на поръчката в подобна ситуация потребителя  не заплаща транспортните разходи за поръчката си.
Заплащането на транспортните разходи за повредена пратка при транспортирането се урежда само между EXTRAMARKET.BG от една страна и ЕКОНТ ЕКСПРЕС от друга страна.

Колона (Туба) с Bluetooth и Радио

Спецификации:

Тон колона с пластмасова дръжка за по удобно пренасяне-дръжката може да се свива. Колоната е изработена от висококачествени пластмаси в атрактивна форма.
Покритие от фолио изобразяващо маскировъчни нюанси, диаметър на говорителя 52 мм. Мощност: 3W.
Колоната е с BLUETOOTH свързване, разстоянието на безжичния обхват е до 10 метра. Bluetooth версия V4.0
Музикалната система може да се свързва с Bluetooth към телефон или друго устройство което подържа блутут свързване и така да слушате с часове любимите си песни.
Ако системата се слуша на 75% от мощността на звука, батерията изкарва над 3 часа. Време за зареждане: 5-6 часа.
Колоната се захранва от вградена акумулаторна батерия 1200 mAh, която се зарежда чрез USB порт на компютър или лаптоп от кабела в комплекта, дължина на кабела 45 см.  
Вход micro usb за зареждане. При зареждане светодиод индикира състоянието - червен диод.
Бутон MODE превключване между различните режими - AUX/Bluetooth/Radio
ON/OFF бутон, MODE бутон, бутон плей/пауза - задържа се за сканиране на станции, бутон за превъртане напред и назад - същите бутони са за увеличение и намаление на звука.
Колоната притежава дизаин приятен за окото и възпроизвежда много хубав и силен звук, който разбира се вие регулирате според вашия вкус чрез удобно разположените бутони.
Може също да използвате AUX функцията, с тази функция може да използвате колоната като усилвател и да слушате любими песни чрез кабел от вашия телефон или друго устройство.
Кабела за функцията AUX не е включен в комплекта! Кабела за функцията AUX който ви е необходим представлява аудио кабел 3.5 мм жак към 3.5 мм жак.
Радио - устроиството притежава автоматично сканиране и запаметяване на радиостанциите в диапазона FM 87MHz-108Mhz.
Frequency Responce& 150Hz-20KHz
Signal-to-Noise:>=80dB
Височина на системата: 150 мм. с вдигната дръжка
Дълбочина: 90 мм. Ширина: 190 мм.
USB 2.0 слот за възпроизвеждане на MP3 Файлове от флаш памет с размер до 16 GB
Слот за възпроизвеждане на MP3 Файлове от SD карта памет до 16 GB.
Тегло на колоната с опаковката 450 гр.

Комплекта включва:

1 бр. Музикална система (Туба) CH-M03
1 бр. Кабел за зареждане micro usb към usb 2.0

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
Разгледайте още