Модел: KN-238REC-MIC
Наличност: Не е наличен
24.00лв.

Количество

Задайте въпрос за продукта

Как да поръчам?

Вариянт1: Да направите вашата поръчка чрез формата за „Бърза поръчка” от менюто на сайта и оставите координати за връзка.(Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт2: Да използвате формата за стандартна поръчка от менюто на сайта като направите регистрация и оставите координати за връзка или чрез съобщение в електронната пощенска кутия на сайта (Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт3: Да се свържете с нас на телефонните номера оставени за връзка с нас в секция „Контакти” (От понеделникдо петък от 09.00 до 18.00 ч.)

EXTRAMARKET.BG  изпълнява доставките си с куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Цената на доставката се определя от теглото на пратката и куриерските тарифи на фирма ЕКОНТ.
Всеки клиент ползва 20% отстъпка от стандартните куриерски услуги на ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Клиентът има възможност да отвори, прегледа и тества поръчания от него артикули преди да заплати стойността им на куриера.
Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 1 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от ЕКОНТ ЕКСПРЕС.

Ориентировъчни средни стойности при поръчка на артикул до килограм за доставка на територията на Република България

  • Доставка до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: 3.80 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места с офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: 5.80 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места без офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: 7.40 лв.

Потребителят има право да се откаже от договора и върне стоката в рамките на 15 календарни дни считани от момента на получаване на стоката.
За първи ден се счита деня в който клиента е получил пратката си – лично или с куриер.
При желание за отказ от продукт и искане за връщане на продукт е нужно първо да се свържете с нас чрез формите за контакт.
При връщането към нас предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.  Артикулите  не трябва да бъдат използвани, поправяни или повредени от Вас -клиента, такива с увредена или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари няма да бъдат приети. Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са били доставени. EXTRAMARKET.BG се задължава да възстанови на потребителя пълната покупна стойност на стоките не по-късно от 30 дни считано от датата,
на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор съгласно ЗЗП Чл. 55. ал.6. 

* Транспортните разходи при връщане на продукти поради ползване на гаранция или отказ от покупка са за сметка на купувача.

Заплащането към EXTRAMARKET.BG става след като потребителя отвори опаковката на пратката и се увери, че получава това, което е поръчал и то отговаря на описанието и е доставено в перфектно състояние.
Проверката на пратката може да се осъществи както в офиса на куриерската фирма, така и при взимане от куриер който е донесъл пратката до адрес.
Услугата ”Проверка и тест на пратката преди заплащане” се прилага както за физически лица, така и за фирми, които са закупили продукти от EXTRAMARKET.BG 
Тази услуга предлага проверка на цялостта на продукта и дали той е пристигнал в перфектно състояние (без видими следи от счупено, драскотини или друг вид видими нередности)
Услугата се използва също и за проверката на техническото състояние на продукта (да се включва / тества и др. )
” Проверка и тест на пратката преди заплащане” е услуга, която се отнася за всички продукти предлагани и доставяни от EXTRAMARKET.BG
Ако след отварянето на пратката се забележи, че продуктът не е в перфектно състояние и има следи от драскотини, следи от удар или не фукционира,
то тогава потребителя може да откаже поръчката в момента на проверката.  При отказ на поръчката в подобна ситуация потребителя  не заплаща транспортните разходи за поръчката си.
Заплащането на транспортните разходи за повредена пратка при транспортирането се урежда само между EXTRAMARKET.BG от една страна и ЕКОНТ ЕКСПРЕС от друга страна.

Музикална система с фенер и караоке функция

Спецификации:


Мощна музикална система с възможност за запис - караоке функция.
Радио: FM:88-108MHz Разгъваща се телескопична антена.
Удобен лед дисплей за по удобно боравене.
Сканиране и запаметяване на станции.
Слотове: Usb флаш памет / Sd карта памет
AUX функция - може да използвате системата за усилвател, може да слушате песни от компютър или телефон чрез системата. Входове за AUX и Караоке - 3.5 мм.
Може да правите запис от радио, слагате флаш паммета или карта памет и изберете любима радиопрограма, натискате копчето REC, когато решите че искате да спрете записа натиснете копчето REC отново.
Файла автоматично ще се създаде на вашата карта памет или флаш памет. За прослушване натиснете R-Play бутона и ще чуете само записаните от вас файлове.
Запис на външна песен или глас става докато работи флашк паммета или картата памет, тогава натискате REC и записа започва, когато решите че стига толкова запис натиснете отново копчето REC, и това е края на записа
За прослушване натиснете отново R-Play бутона и ще чуете само записаните от вас файлове.
Ако искате да изтриете записан фаил, пуснете файла да се чува и задръжте R-Play бутона за 3 секунди върху дадения файл, така ще бъде изтрит точния файл който слушате в момента.
Ползвайте карта памет не по голяма от 16 гб
Захранването може да бъде чрез вградената акумулаторна батерия, чрез допълнителни батерии 4 бр. АА, или чрез външен адаптор 6 волта.
Зареждането на акумулаторната батерия става чрез кабел включен в комплекта от ел. мрежата.
Системата има лед светлинен индикатор за зареждане и запис - червен лед диод
Системата има в комплекта микрофон за да може лесно да направите вашите записи.
Артикула разполага и с вграден фенер.
Цветове: Кафяво отпред и странично също, Сребристо отпред и кафяво странично, Синьо, Червено
Размер на колоната ф 90 мм.
Мощност: 2.5 вата
Размер: 172 х 75 х 126 мм
Тегло на пакета: 850 гр
Презрамка за през рамо

Комплекта включва:

1 бр. Музикална система.
1 бр. Презрамка за през рамо.
1 бр. Микрофон.
1 бр. Кабел за зареждане от 220 волта.

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
Разгледайте още