Модел: DLS-6607
Наличност: В наличност
24.00лв. 29.00лв.

Количество

Задайте въпрос за продукта

Как да поръчам?

Вариянт1: Да направите вашата поръчка чрез формата за „Бърза поръчка” от менюто на сайта и оставите координати за връзка.(Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт2: Да използвате формата за стандартна поръчка от менюто на сайта като направите регистрация и оставите координати за връзка или чрез съобщение в електронната пощенска кутия на сайта (Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт3: Да се свържете с нас на телефонните номера оставени за връзка с нас в секция „Контакти” (От понеделникдо петък от 09.00 до 18.00 ч.)

EXTRAMARKET.BG  изпълнява доставките си с куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Цената на доставката се определя от теглото на пратката и куриерските тарифи на фирма ЕКОНТ.
Всеки клиент ползва 20% отстъпка от стандартните куриерски услуги на ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Клиентът има възможност да отвори, прегледа и тества поръчания от него артикули преди да заплати стойността им на куриера.
Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 1 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от ЕКОНТ ЕКСПРЕС.

Ориентировъчни средни стойности при поръчка на артикул до килограм за доставка на територията на Република България

  • Доставка до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: 3.80 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места с офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: 5.80 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места без офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: 7.40 лв.

Потребителят има право да се откаже от договора и върне стоката в рамките на 15 календарни дни считани от момента на получаване на стоката.
За първи ден се счита деня в който клиента е получил пратката си – лично или с куриер.
При желание за отказ от продукт и искане за връщане на продукт е нужно първо да се свържете с нас чрез формите за контакт.
При връщането към нас предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.  Артикулите  не трябва да бъдат използвани, поправяни или повредени от Вас -клиента, такива с увредена или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари няма да бъдат приети. Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са били доставени. EXTRAMARKET.BG се задължава да възстанови на потребителя пълната покупна стойност на стоките не по-късно от 30 дни считано от датата,
на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор съгласно ЗЗП Чл. 55. ал.6. 

* Транспортните разходи при връщане на продукти поради ползване на гаранция или отказ от покупка са за сметка на купувача.

Заплащането към EXTRAMARKET.BG става след като потребителя отвори опаковката на пратката и се увери, че получава това, което е поръчал и то отговаря на описанието и е доставено в перфектно състояние.
Проверката на пратката може да се осъществи както в офиса на куриерската фирма, така и при взимане от куриер който е донесъл пратката до адрес.
Услугата ”Проверка и тест на пратката преди заплащане” се прилага както за физически лица, така и за фирми, които са закупили продукти от EXTRAMARKET.BG 
Тази услуга предлага проверка на цялостта на продукта и дали той е пристигнал в перфектно състояние (без видими следи от счупено, драскотини или друг вид видими нередности)
Услугата се използва също и за проверката на техническото състояние на продукта (да се включва / тества и др. )
” Проверка и тест на пратката преди заплащане” е услуга, която се отнася за всички продукти предлагани и доставяни от EXTRAMARKET.BG
Ако след отварянето на пратката се забележи, че продуктът не е в перфектно състояние и има следи от драскотини, следи от удар или не фукционира,
то тогава потребителя може да откаже поръчката в момента на проверката.  При отказ на поръчката в подобна ситуация потребителя  не заплаща транспортните разходи за поръчката си.
Заплащането на транспортните разходи за повредена пратка при транспортирането се урежда само между EXTRAMARKET.BG от една страна и ЕКОНТ ЕКСПРЕС от друга страна.

Mp3/Radio музикална уредба DONGLS
 
Спецификации:

 
 
Мощна за размерите си музикална система с възможност за слушане на Мp3 файлове.
Възпроизвежда MP3 музикален формат от флаш памет и SD/microSD/MMS карта памет. Музикалната система има и Радио FM 87.5 -108.0 MHZ. Разтегателна телескопична метална антена 20 см. Чрез функцията си "усилвател - Line in" през кабела в комплекта може да слушате музика и от външен носител като телефон, MP3 плеър и др. Музикалната система има дисплей за по голямо удобство. Дисплея може да показва на коя радиостанция сме, или на кой номер песен.
Пет бутона за контрол на предния панел.
 
- Бутон "Mode" С него се сменят режимите на системата.
- Бутон за превъртане напред и местене на радиостанцийте.
- Бутон за превъртане на зад и местене на радиостанцийте.
- Бутон за "Плей-Пауза" Със задържането на този бутон системата започва да сканира и запаметява наличните радиостанций като ги номерира по реда на запаметяването, бутона също служи за слагане на пауза и пускане отново на дадена песен.
 
Въртеливо копче за усилване и намаляване на звука.
 
Дистанционно управление!
Еквилайзери, които можете да настроите чрез дистанционното управление.
Две мощни енергоспестяващи колони с мощност 3W+3W на горната повърхност на системата. Още две помощни колони на фронталния панел 1W+1W.
Вградена акумулаторна литиево-йонна батерия: 3.7V/1000mAh
Индикация от светодиод за наличие на зареждане.
Можете да зареждате вашата система чрез включения в комплекта адаптор или чрез USB порта на вашия компютър.
Време за възпроизвеждане на музика със един заряд: 3-5 часа.
 
*Да не се слуша музика докато се зарежда вградената батерия.
Винаги разреждайте напълно вградената батерия и след това зареждайте от 4 до 6 часа. Не зареждайте вградената батерия повече от 7 часа.
Не допълвайте заряд в батерията и не зареждайте само 1 или 2 часа, това е вредно за вашата вградена батерия и скъсява нейния живот.
 
 
Системата има и допълнително слот в който да използвате и обикновенни допълнителни батерии 3 бр. тип ААА - не включени в комплекта!
Музикалната система е изработена от висококачествен ABS пластмаса която е облепена с имитация на дървесен фурнир. Предния панел на музикалната система с копчетата и дисплея е черен. Колоната може да се постави и във вертикална позиция, отстрани има удобна дръжка за пренасяне и захващане.
Мощност: 2 x 3W + 2 х 1W
Честота: 150Hz ~ 18000Hz
Съпротивление: 4 Ohm
Тегло с кутията: 950 гр.
Размери: 230 х 120 х 120 мм.
 
 
Комплекта включва:
 
 
1 бр. Музикална система.
1 бр. Дистанционно управление.
1 бр. Кабел за пренос на аудио и зареждане чрез USB на компютър или адаптор на 220V
1 бр. Адаптор за зареждане от 220V

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
Разгледайте още