Меню
Количка

4D Електрическа самобръсначка Sonar SN-321 с вграден тример

4D Електрическа самобръсначка Sonar SN-321 с вграден тример
4D Електрическа самобръсначка Sonar SN-321 с вграден тример
4D Електрическа самобръсначка Sonar SN-321 с вграден тример
4D Електрическа самобръсначка Sonar SN-321 с вграден тример
4D Електрическа самобръсначка Sonar SN-321 с вграден тример
4D Електрическа самобръсначка Sonar SN-321 с вграден тример
4D Електрическа самобръсначка Sonar SN-321 с вграден тример
*Датите за доставка са само ориентировъчни
  • Наличност: В наличност
  • Код на продукта: 00014
25.00 лв
без ДДС: 25.00 лв

Електрическа самобръсначка 4D Sonar SN-321

Спецификации:

Остриетата на самобръсначката Sonar SN-321 са проектирани за прецизно бръснене.
Насладете се на очакваните резултати с автоматичните остриета за заточване, които са прецизно проектирани за прецизно и удобно бръснене.
Отворете с едно докосване за лесно почистване. Почистете самобръсначката с лекота. С натискането на бутон отворете главата на самобръсначката и я изплакнете с вода. Използвайте с и без кабел. Бръснете се точно когато искате със самобръсначката, когато сте готови. Използвайте я безжично или го свържете към контакта, когато батерията е изтощена. Гъвкавите 4D глави следват контурите на лицето за прецизно бръснене. Насладете се на прецизно и удобно бръснене с краищата, които се огъват и се движат в 4 посоки. Главата се адаптира към контурите на лицето, осигурявайки деликатен контакт с кожата, без много натиск. Разполагате с 50 минути безжично бръснене след 8-часово зареждане. Или се бръснете със захранващия кабел, свързан към контакта, когато батерията е изтощена.
27-те остриета с автоматично заточване гарантират винаги прецизно бръснене. Зареждането на вградената акумулаторна батерия е осигурено от кабел в комплекта на 220 волта. Защитната капачка поддържа бръснещата глава чиста, когато не се използва. Съхранявайте бръснещата глава чиста и защитена, когато не се използва или когато пътувате.Работете със самобръсначката с увереност благодарение на ергономичния дизайн, който ви осигурява сигурно сцепление, докато се бръснете. Вграден електрически тример за оформяне на бакенбарди.
Режеща глава от неръждаема стомана.
Тегло на опаковката: 400 гр.
Номинална мощност: 3 Watt.
Употреба: Plug And Play.
Технология DynamicFlex и миеща се глава.
Размер: 15 х 6 х 6 см.

Комплекта включва:

1 бр. 4D Електрическа самобръсначка Sonar SN-321.
1 бр. Четка за почистване.
1 бр. Кабел за зареждане на 22 волта.
1 бр. Поставка.

Уважаеми клиенти, 

След всяка направена поръчка от ваша страна, тя веднага започва да се обработва и се предава към наш сътрудник за допълнително потвърждение по телефон.

Наш сътрудник ще осъществи контакт с вас, чрез телефонно позвъняване в рамките на работния ден. Осъществяваме този метод на потвърждение с цел да проверим коректността на постъпилата към нас информация за доставка. 

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка или при възникнали въпроси, моля свържете се с нас предварително на телефон: 0896151877.

Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 2 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от куриерската фирма. Доставката се извършва с куриерска фирма ЕКОНТ. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерската фирма. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод (ППП).

Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, този документ замества касовата бележка, той е доказателство за извършено плащане!

Всеки клиент получава пратката си с опция "Тест и Преглед" Желателно е да прегледате пратката си при получаване от куриера с цел да бъдат избегнати евентуални бъдещи недоразумения. 

Ако желаете да получите няколко продукта с една обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница!

Моля обърнете внимание, че след като осъществим потвърждение чрез телефонен разговор, вашата поръчка се предава максимално бързо към куриер за доставка и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки. Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим вашите продукти в различен срок от упоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!
Снимките и видеото са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в нашите обяви!
Всички други Общи условия можете да видите на EXTRAMARKET.BG.

EXTRAMARKET.BG - КОРЕКТНИЯТ ИЗБОР!