Модел: WVngr-WG
Наличност: В наличност
16.00лв.

Количество

Задайте въпрос за продукта

Как да поръчам?

Вариянт1: Да направите вашата поръчка чрез формата за „Бърза поръчка” от менюто на сайта и оставите координати за връзка.(Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт2: Да използвате формата за стандартна поръчка от менюто на сайта като направите регистрация и оставите координати за връзка или чрез съобщение в електронната пощенска кутия на сайта (Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт3: Да се свържете с нас на телефонните номера оставени за връзка с нас в секция „Контакти” (От понеделникдо петък от 09.00 до 18.00 ч.)

EXTRAMARKET.BG  изпълнява доставките си с куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Цената на доставката се определя от теглото на пратката и куриерските тарифи на фирма ЕКОНТ.
Всеки клиент ползва 20% отстъпка от стандартните куриерски услуги на ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Клиентът има възможност да отвори, прегледа и тества поръчания от него артикули преди да заплати стойността им на куриера.
Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 1 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от ЕКОНТ ЕКСПРЕС.

Ориентировъчни средни стойности при поръчка на артикул до килограм за доставка на територията на Република България

  • Доставка до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: ~5 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места с офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: ~6.50 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места без офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: ~7.70 лв.

Потребителят има право да се откаже от договора и върне стоката в рамките на 15 календарни дни считани от момента на получаване на стоката.
За първи ден се счита деня в който клиента е получил пратката си – лично или с куриер.
При желание за отказ от продукт и искане за връщане на продукт е нужно първо да се свържете с нас чрез формите за контакт.
При връщането към нас предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.  Артикулите  не трябва да бъдат използвани, поправяни или повредени от Вас -клиента, такива с увредена или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари няма да бъдат приети. Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са били доставени. EXTRAMARKET.BG се задължава да възстанови на потребителя пълната покупна стойност на стоките не по-късно от 30 дни считано от датата,
на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор съгласно ЗЗП Чл. 55. ал.6. 

* Транспортните разходи при връщане на продукти поради ползване на гаранция или отказ от покупка са за сметка на купувача.

Заплащането към EXTRAMARKET.BG става след като потребителя отвори опаковката на пратката и се увери, че получава това, което е поръчал и то отговаря на описанието и е доставено в перфектно състояние.
Проверката на пратката може да се осъществи както в офиса на куриерската фирма, така и при взимане от куриер който е донесъл пратката до адрес.
Услугата ”Проверка и тест на пратката преди заплащане” се прилага както за физически лица, така и за фирми, които са закупили продукти от EXTRAMARKET.BG 
Тази услуга предлага проверка на цялостта на продукта и дали той е пристигнал в перфектно състояние (без видими следи от счупено, драскотини или друг вид видими нередности)
Услугата се използва също и за проверката на техническото състояние на продукта (да се включва / тества и др. )
” Проверка и тест на пратката преди заплащане” е услуга, която се отнася за всички продукти предлагани и доставяни от EXTRAMARKET.BG
Ако след отварянето на пратката се забележи, че продуктът не е в перфектно състояние и има следи от драскотини, следи от удар или не фукционира,
то тогава потребителя може да откаже поръчката в момента на проверката.  При отказ на поръчката в подобна ситуация потребителя  не заплаща транспортните разходи за поръчката си.
Заплащането на транспортните разходи за повредена пратка при транспортирането се урежда само между EXTRAMARKET.BG от една страна и ЕКОНТ ЕКСПРЕС от друга страна.

Микрофон за кароеке с кабел или безжично ползване.
Спецификации:


Артикул с прекрасен дизайн, изработен от висококачествени пластмаси и метали.
Стилен подарък за всяко празненство.  Микрофона може да се полва както за професионални цели, така и за забавление. Уреда може да бъде ползван както с кабел, така и безжично.
Ако микрофона се ползва с кабел, то това става като кабела включен в комплекта се включи в микрофона а другия му край се включи към усилвател или друго устроство способно да произведе звук.
Ако артикула се ползва в безжичен вариант, то тогава в основата на микрофона се включва предаващата антена а в устройството което ще приема и възпроизвежда сигнала се включва приемателя който е включен в комплекта.
Приемателя на сигнала на микрофона трябва да се включи в устройство което да изпълнява функцията на усилвател, сам по себе си микрофона няма как да възпроизведе звук.
Такова устройство може да бъде пулт, уредба, усилвател, домашно кино и др.
В комплекта има включен и аудио преход от 6.5 мм към 3.5 мм жак за да може микрофона да се включи към компютър или лаптоп.
Захранване на микрофона: 1бр. батерия тип АА (Включена в комплекта)
Захранване на приемателя на безжичния сигнал: 1бр. батерия тип АА (Включена в комплекта)
Дължина на кабела на микрофона: 3 метра
Жак: 6.25 мм (Голям жак)
Чувствителност: -72dB
Позиции на бутона на микрофона: on/mic/off
LED светлинен индикатор за включен микрофон
Дължина на микрофона: 18 СМ
Честота: 100-10,000HZ
Обхват: от 15 до 30 метра
Тегло на комплекта с кутията:  460 гр.
Размери на кутията: 230 мм, 70 мм, 130 мм.
Цвят: Сребърен


Комплекта включва:

1 бр. Безжичен микрофон WVANGR
2 бр. Батерии тип АА
1 бр. Аудио кабел
1 бр. Безжичен приемател
1 бр. Антена за предаване на сигнала

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
Разгледайте още