Модел: bt-916
Наличност: В наличност
16.00лв.

Количество

Задайте въпрос за продукта

Как да поръчам?

Вариянт1: Да направите вашата поръчка чрез формата за „Бърза поръчка” от менюто на сайта и оставите координати за връзка.(Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт2: Да използвате формата за стандартна поръчка от менюто на сайта като направите регистрация и оставите координати за връзка или чрез съобщение в електронната пощенска кутия на сайта (Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт3: Да се свържете с нас на телефонните номера оставени за връзка с нас в секция „Контакти” (От понеделникдо петък от 09.00 до 18.00 ч.)

EXTRAMARKET.BG  изпълнява доставките си с куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Цената на доставката се определя от теглото на пратката и куриерските тарифи на фирма ЕКОНТ.
Всеки клиент ползва 20% отстъпка от стандартните куриерски услуги на ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Клиентът има възможност да отвори, прегледа и тества поръчания от него артикули преди да заплати стойността им на куриера.
Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 1 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от ЕКОНТ ЕКСПРЕС.

Ориентировъчни средни стойности при поръчка на артикул до килограм за доставка на територията на Република България

  • Доставка до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: ~5 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места с офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: ~6.50 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места без офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: ~7.70 лв.

Потребителят има право да се откаже от договора и върне стоката в рамките на 15 календарни дни считани от момента на получаване на стоката.
За първи ден се счита деня в който клиента е получил пратката си – лично или с куриер.
При желание за отказ от продукт и искане за връщане на продукт е нужно първо да се свържете с нас чрез формите за контакт.
При връщането към нас предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.  Артикулите  не трябва да бъдат използвани, поправяни или повредени от Вас -клиента, такива с увредена или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари няма да бъдат приети. Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са били доставени. EXTRAMARKET.BG се задължава да възстанови на потребителя пълната покупна стойност на стоките не по-късно от 30 дни считано от датата,
на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор съгласно ЗЗП Чл. 55. ал.6. 

* Транспортните разходи при връщане на продукти поради ползване на гаранция или отказ от покупка са за сметка на купувача.

Заплащането към EXTRAMARKET.BG става след като потребителя отвори опаковката на пратката и се увери, че получава това, което е поръчал и то отговаря на описанието и е доставено в перфектно състояние.
Проверката на пратката може да се осъществи както в офиса на куриерската фирма, така и при взимане от куриер който е донесъл пратката до адрес.
Услугата ”Проверка и тест на пратката преди заплащане” се прилага както за физически лица, така и за фирми, които са закупили продукти от EXTRAMARKET.BG 
Тази услуга предлага проверка на цялостта на продукта и дали той е пристигнал в перфектно състояние (без видими следи от счупено, драскотини или друг вид видими нередности)
Услугата се използва също и за проверката на техническото състояние на продукта (да се включва / тества и др. )
” Проверка и тест на пратката преди заплащане” е услуга, която се отнася за всички продукти предлагани и доставяни от EXTRAMARKET.BG
Ако след отварянето на пратката се забележи, че продуктът не е в перфектно състояние и има следи от драскотини, следи от удар или не фукционира,
то тогава потребителя може да откаже поръчката в момента на проверката.  При отказ на поръчката в подобна ситуация потребителя  не заплаща транспортните разходи за поръчката си.
Заплащането на транспортните разходи за повредена пратка при транспортирането се урежда само между EXTRAMARKET.BG от една страна и ЕКОНТ ЕКСПРЕС от друга страна.

Безжични-блутут слушалки за спорт

Спецификации:


Продукта е подходящ за използване при спорт тъй като е влагозащитен, може да се ползва от шофьори, офис администратори, меломани или просто хора, които обичат висококачествените иновативни продукти.
Тези слушалки са елегантни, удобни и лесни за употреба с великолепен ергономичен дизайн. Модела на слушалките е така конструиран, че се поставя направо в ушния канал, като меките силиконови тапи могат да прилепнат добре както на дамско, така и на мъжко ухо, слушалките могат да се ползват и от деца. Те са здрави и много леки като изработка, само 65 грама с опаковката/чисто тегло: 30 грама.
Изработени са от здрава ABS пластмаса. Слушалките ви дават възможност да провеждате телефонни разговори безжично през вашия смартфон,
можете само с едно леко движение да вдигате звънящия ви телефон чрез копче на слушалките или да прекъсвате телефонния разговор.
Може също да слушате музика чрез безжичната връзка направо от смартфона ви или от друг източник предлагащ блутут свързване.
Свързване с всички смарт телефони притежаващи безжично свързване до Bluetooth 4.1 версия. Звука е чист и кристален, стерео. Изключително дълбок BASS.
Слушалките елиминират ехото и заобикалящият шум. Батерията която захранва комплекта е литиево-йонна презареждаема,
вградена - може да слушате музика в рамките на около 5-7 часа.
Зареждането на слушалките е чрез кабела включен в комплекта,
от USB порт на компютър или лаптоп. Да се зареждат не повече от 2-3 часа.
Бутоните за управление са разположени на кръгъл панел отпред на устройството.
Устройството приемащо сигнала-управлението има захват на задната си част и чрез тази щипка може да се захваща на дрехите при спорт.
Support Sotware Agreement: A2DP1.2,HFP1.6,AVRCP1.4,HSP
Диаметър на силиконовите тапи: 9 мм.
Блутут Версия на свързване: до 4.1
Работна безжична дистанция: до 10м
Тегло на комплекта с опаковката: 65 гр.
Размер на приемателя: 3.5 х 3.5 х 1.5 мм.
Функция Hands-free
Цвят: Черно, Синьо, Бяло, Червено, Розово

Комплекта включва:

1 бр. Блутут спортни слушалки bt-916
1 бр. Кабел за зареждане USB 2.0 към micro USB


Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
Разгледайте още