Модел: MP3-SGL
Наличност: В наличност
9.00лв.

Количество

Задайте въпрос за продукта

Как да поръчам?

Вариянт1: Да направите вашата поръчка чрез формата за „Бърза поръчка” от менюто на сайта и оставите координати за връзка.(Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт2: Да използвате формата за стандартна поръчка от менюто на сайта като направите регистрация и оставите координати за връзка или чрез съобщение в електронната пощенска кутия на сайта (Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт3: Да се свържете с нас на телефонните номера оставени за връзка с нас в секция „Контакти” (От понеделникдо петък от 09.00 до 18.00 ч.)

EXTRAMARKET.BG  изпълнява доставките си с куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Цената на доставката се определя от теглото на пратката и куриерските тарифи на фирма ЕКОНТ.
Всеки клиент ползва 20% отстъпка от стандартните куриерски услуги на ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Клиентът има възможност да отвори, прегледа и тества поръчания от него артикули преди да заплати стойността им на куриера.
Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 1 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от ЕКОНТ ЕКСПРЕС.

Ориентировъчни средни стойности при поръчка на артикул до килограм за доставка на територията на Република България

  • Доставка до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: ~5 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места с офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: ~6.50 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места без офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: ~7.70 лв.

Потребителят има право да се откаже от договора и върне стоката в рамките на 15 календарни дни считани от момента на получаване на стоката.
За първи ден се счита деня в който клиента е получил пратката си – лично или с куриер.
При желание за отказ от продукт и искане за връщане на продукт е нужно първо да се свържете с нас чрез формите за контакт.
При връщането към нас предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.  Артикулите  не трябва да бъдат използвани, поправяни или повредени от Вас -клиента, такива с увредена или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари няма да бъдат приети. Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са били доставени. EXTRAMARKET.BG се задължава да възстанови на потребителя пълната покупна стойност на стоките не по-късно от 30 дни считано от датата,
на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор съгласно ЗЗП Чл. 55. ал.6. 

* Транспортните разходи при връщане на продукти поради ползване на гаранция или отказ от покупка са за сметка на купувача.

Заплащането към EXTRAMARKET.BG става след като потребителя отвори опаковката на пратката и се увери, че получава това, което е поръчал и то отговаря на описанието и е доставено в перфектно състояние.
Проверката на пратката може да се осъществи както в офиса на куриерската фирма, така и при взимане от куриер който е донесъл пратката до адрес.
Услугата ”Проверка и тест на пратката преди заплащане” се прилага както за физически лица, така и за фирми, които са закупили продукти от EXTRAMARKET.BG 
Тази услуга предлага проверка на цялостта на продукта и дали той е пристигнал в перфектно състояние (без видими следи от счупено, драскотини или друг вид видими нередности)
Услугата се използва също и за проверката на техническото състояние на продукта (да се включва / тества и др. )
” Проверка и тест на пратката преди заплащане” е услуга, която се отнася за всички продукти предлагани и доставяни от EXTRAMARKET.BG
Ако след отварянето на пратката се забележи, че продуктът не е в перфектно състояние и има следи от драскотини, следи от удар или не фукционира,
то тогава потребителя може да откаже поръчката в момента на проверката.  При отказ на поръчката в подобна ситуация потребителя  не заплаща транспортните разходи за поръчката си.
Заплащането на транспортните разходи за повредена пратка при транспортирането се урежда само между EXTRAMARKET.BG от една страна и ЕКОНТ ЕКСПРЕС от друга страна.

Музикални система имитация на смартфон

Спецификации:


FM radio (87.5~108Mhz)
Диапазон: 100Hz~20kHz, Децибели: 85 dB
Съпротивление 4 Ома, наличие на LED диод за осветяване.
Устройството ползва сменяема,презареждаема батерия тип NOKIA модел BL-5C 3.7 V 1020 mAh.
Зареждане: Зареждане чрез USB на компютър или лаптоп DC 5 V.
Автоматично търсене на радио програми и запаметяване. AUX функция - може да слушате любими песни от вашия смартфон или плеър чрез кабела за пренос на данни в комплекта.
Копче което е с три позиции - off/ и със същото системата може да бъде прехвърляна от радио към LED диод за осветяване и обратно.
Комбиниран кабел за зареждане и пренос на Аудио данни: mini usb от едната страна и usb 2.0. в комбинация с Аудио кабел 3.5 мм от другата. Червен лед индикатор за зареждане.
Възможност четене на MP3 файлове от Флашка и от TF карта памет. С бързо еднократно натискане на плей пауза бутона започва сканиране и подреждане на станции.
Вход за слушалки 3.5 мм. Дължина на комбинирания кабел от комплекта: 50 см
Един е бутона за превъртане на пред, за превъртане на зад, и пауза-плей,
същото копче служи и за усилване и намаляване на звука. При задържане на бутона се сменят различните режими AUX/MP3/Radio
Размери:  115 х 53х 15 мм.
Комплекта тежи: 80 гр.
Цветове: Червено, Синьо, Зелено, Жълто

Комплекта включва:

1 бр. Джобна музикална система iPhone
1 бр. Кабел за зареждане комбиниран с 3.5 мм. жак
1 бр. Зарядна батерия тип NOKIA BL-5C 3.7 V 1020 mAh.
1 бр. Презрамка за носене около китката


Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
Разгледайте още