Меню
Количка

Авто

Авто компресор 12/220 волта с мощна помпа до 18 атмосфери наляганеСпецификации:Мощен авто компресор /TUV признание/ който може да надуе всичко, дюшек на плажа, топка или автогума до 18 атмосфери налягане.Може да се ползва и на бусове, на големи, усилени гуми. Компресора може да се захранва в домашна..
55.00 лв
без ДДС:55.00 лв
Течен препарат и гъба за възстановяване на пластмасови детайлиСпецификации:Всяка кола, бус, мотор или колело имат пластмасови части и те са подвластни на времето. Дъжд, слънце и вятър и ползването захабяват пластмасовите части.Може лесно да върнете блясъка на превозното си средство с този невероятен..
9.00 лв 13.00 лв
без ДДС:9.00 лв
Метален инструмент-лост за изваждане на вдлъбнатини по каросерията на колата или в битаСпецификации:С комплекта за издърпване на вдлъбнатини в метал, на кола, хладилник, пералня, лесно може да се справите сами.Имате удар по колата си, някой е повредил автомобила ви, като е вдлъбнал броня, врата или ..
39.00 лв
без ДДС:39.00 лв
Bluetooth FM трансмитер за автомобилСпецификации:Авто Bluetooth FM трансмитер е устройство, което позволява да свържете своя телефон или друго Bluetooth устройство към автомобилната аудио система. Той може да бъде включен към гнездото на запалката на автомобила или камион (12-24V), има два USB порта..
13.00 лв
без ДДС:13.00 лв
Сенник със защита от UV лъчи във форма на чадърСпецификации:Традиционните сенници понякога създават излишни затруднения и отнемат време за поставяне. Чадъра се поставя лесно, осигурява добра защита и значително намалява температурата във вашето превозно средство без значение дали е бус, камион или а..
19.00 лв
без ДДС:19.00 лв
LED цветни светещи капачки за ценртален отвор на джанти със соларно зарежданеСпецификации:Слънчевата енергия може да се абсорбира и съхранява във високоефективни слънчеви LED цветни светещи капачки.В тялото на капачката има вградена литиева батерия с голям капацитет, без ефект на паметта и с дълъг е..
40.00 лв
без ДДС:40.00 лв
Стоманено въже със силиконово покритие за теглене на колаСпецификации:На всеки шофьор може да се случи да му се повреди колата и да се наложи да бъде теглен от друг автомобил. В тези ситуации е задължително да имате въже за теглене. Въжето е изработено от здраво усукано стоманено въже с 8 мм сечение..
12.00 лв
без ДДС:12.00 лв
Многофункционална универсална поставка за чаши с двойна кука за чантиСпецификации:Поддържайте интериора на колата си безупречно чист и организиран с нашето предложение, два броя универсална поставка за чаши закрепващи се на седалка на кола. Дизайна три в едно съчетава удобна поставка за чаша или шиш..
12.00 лв
без ДДС:12.00 лв
Koмплeĸт зa изпpaвянe нa вдлъбнaтинитe пo пoвъpxнocттa нa aвтoмoбилaСпецификации:Лесно може и сами да ремонтирате вашия автомобил при наличието на вдлъбнатини по вашата кола в следствие на лeĸи yдapи, нeвнимaтeлнo пapĸиpaнe, вaндaлизъм, дopи гpaдyшĸa. Комплекта e ĸaĸтo зa пpoфecиoнaлиcти, тaĸa и зa ..
38.00 лв
без ДДС:38.00 лв
Пълен комплект аларма за автомобил с две дистанционниСпецификации:Нашият пълен комплект аларма в комбинация с централно заключване за автомобил може да удовлетвори и най-големите очаквания на клиентите ни. Лесно може да монтирате алармата на всякакви автомобили. Аларма за кола и централно заключване..
40.00 лв
без ДДС:40.00 лв
Аварийна-блиц синя и червена светлина за кола Спецификации:Наличие на няколко режима на блиц светкавицата. Предупредителните светлини от този тип обикновено се използват в полицейски автомобили, линейки, превозни средства за конвой, пожарни автомобили, аварийни автомобили и др.Светлината е ярка и се..
32.00 лв
без ДДС:32.00 лв
Комплект кабели за монтаж на усилвател в колаСпецификации:Комплект кабели за авто музика MDK. Лесно може да инсталирате вашата нова музика в колата и сами.Нужен ви е само комплекта кабели за монтаж на аудио усилвател MDK. Опаковка тип блистер. Размер на комплекта в опаковката: 27 х 20 х 5 см.Тегло н..
15.00 лв
без ДДС:15.00 лв
Кит дистанционен модул за централно заключване на колаСпецификации:Два броя дистанционни + централно заключване за автомобил/кола/камион + заготовка и кабели-универсално централно.Ако нямате нужда от аларма,но имате централно и искате да си го управлявате с дистанционно това е решение за вас на изго..
25.00 лв
без ДДС:25.00 лв
H7 автокрушка комплект 2 брояСпецификации:По ярка и силна бяла светлина от обикновените халогенни крушки.Мощност 55W / 12 V. Размер H7.Комплекта включва:2 бр. Халогенни крушки H7...
9.00 лв
без ДДС:9.00 лв
H7 автокрушка комплект 2 брояСпецификации:По ярка и силна бяла светлина от обикновените халогенни крушки.Мощност 55W / 12 V. Размер H4.Комплекта включва:2 бр. Халогенни крушки H4...
9.00 лв
без ДДС:9.00 лв
H7 автокрушка комплект 2 брояСпецификации:Артикула се отличава с изразена ярка и силна бяла светлина.Мощност 55W / 12 V. Размер H7.Комплекта включва:2 бр. Халогенни крушки H7...
7.00 лв
без ДДС:7.00 лв
H4 автокрушка комплект 2 брояСпецификации:Артикула се отличава с изразена ярка и силна бяла светлина.Мощност 55W / 12 V. Размер H4.Комплекта включва:2 бр. Халогенни крушки H4...
7.00 лв
без ДДС:7.00 лв
Компактен уред за диагностика на вашия автомобил OBDIIСпецификации:Уверете се, че автомобила на които възнамерявате да използвате този  продукт е OBDII/EOBDII съвместим. Възможно е да се ползва с всеки  софтуер предназначен за ELM327. Множество производители предлагат  безплатен и/или..
13.00 лв
без ДДС:13.00 лв
Ново двойно зарядно за телефон или таблет - 2.1 ампераСпецификации:Уреда се включва в запалката  на автомобил или камиони има две гнезда тип USB за включване на различни устройства когато сте на път.Артикула е компактен и лесен за пренасяне. Нужен ви е кабел за да може да ползвате зарядното, то се п..
6.00 лв
без ДДС:6.00 лв
Удобна стойка със захващане на седалката за таблетСпецификации:Подходяща за всякакви мобилни устройства с по големи размери, като Galaxy tap и iPad, таблети и др.Захваща се на предната седалка-шофьорската или на седалката до шофьора като се поставя на пръчките на подглавника.Така вашето дете може да..
15.00 лв
без ДДС:15.00 лв
Удобна стойка с вакум за големи устройстваСпецификации:Подходяща за всякакви мобилни устройства с по големи размери, като Galaxy tap и iPad, различни други устройства като таблети или GPS системи и др. Въртяща се на 360 градуса стойка. Вакумен държач с бързо освобождаване.Захват в максимално разгъна..
15.00 лв
без ДДС:15.00 лв
Стойка с дълго рамо за GSM/GPS в автомобилСпецификации:Стойката е подходяща за монтаж във всяка кола или друго превозно средство което има предно стъкло, конструирана е така, че със своето гъвкаво рамо да заема всякаква позиция.Подходяща за всеки мобилен телефон, MP4, PDA или GPS система.Вакумен дър..
7.00 лв
без ДДС:7.00 лв
Универсална стойка за автомобил с дълго гъвкаво рамоСпецификации:Подходяща за всеки мобилен телефон, MP4, PDA или GPS система. система за закрепване към стъкло чрез мощен вакум.В комплекта има и пластмасова основа на която има двойно залепваща лепенка. Лесна за употреба.Предназначението на основата ..
10.00 лв
без ДДС:10.00 лв
Универсална касетка-касета адаптер за автомобилно аудио-радиокасетофонСпецификации:Универсална касетка-касета адаптер за автомобилно аудио от по старо поколение.- Предназначена за свързване на аудио плеъри към автомобилен касетофон посредством кабел със стандартен стерео жак - 3,5 мм.- Поддържа всяк..
5.00 лв
без ДДС:5.00 лв
Универсална стойка за автомобил с дълго въртящо се рамоСпецификации:Подходяща за всеки мобилен телефон, MP4, PDA или GPS система. система за закрепване към стъкло чрез мощен вакуум.В комплекта има и пластмасова основа на която има двойно залепваща лепенка. Лесна за употреба.Предназначението на основ..
9.00 лв
без ДДС:9.00 лв
Захранващ троен USB разклонител за автомобил или камионСпецификации: 100% нов продукт, заводски запечатан.3 броя гнезда за запалка, 1 бр. гнездо за USB захранване.USB изхода за зареждане осигурява 5v-5.4v/500mA, този изход е подходящ за зареждане на мобилни телефони, GPS, IPOD и други устройства пол..
6.00 лв
без ДДС:6.00 лв
Захранващ двоен USB разклонител за автомобил или камионСпецификации: 2 броя гнезда за запалка, 2 бр. гнездо за USB захранване. Изходна напрежение на двете USB гнезда: 1200 mA. Устройството има вградена неонова синя светлина, така лесно ще се ориентирате в тъмнината и боравенете с уреда при шофиране ..
10.00 лв
без ДДС:10.00 лв
Удобна възглавничка от мемори пяна за спане на пътСпецификации:Възглавница за пътуване - пълнеж от мемори пяна, кадифено покритие. Калъфа на възглавничката е от меко кадифе, като има цип чрез който може да сваляте калъфа и да го перете в пералня. Ергономичен дизайн за несравнима странична опора за г..
15.00 лв 22.00 лв
без ДДС:15.00 лв
Ударо и влагозащитена работна лампа за дома и работилницатаСпецификации:Удобна работна лампа за къмпинг, за автомобила при нужда или да сигнализирате за определени обстоятелства.Лампата разполага с мощен магнит за закрепване или кука която се издърпва от нея.В комплекта имате включен адаптор за заре..
22.00 лв
без ДДС:22.00 лв
FM трансмитер за кола с Bluetooth слушалкаСпецификации:Този V8 трансмитер е освен стандартен МР3 трансмитер за автомобил,то също така е снабдено и с bluetooth hands-free слушалка.Можете спокойно да приемате или отхвърляте обаждания докато шофирате.Слушалката може да бъде зареждана с micro USB зарядн..
24.00 лв
без ДДС:24.00 лв
Bluetooth FM предавател X8 за ползване в автомобилСпецификации:Безжичен приемник за предаване към радиоприемник в автомобил (Безжичен Bluetooth FM предавател X8). Двойно USB зарядно за кола с функция за разговори свободни ръце, поддържа USB флаш устройство за iPhone за Samsung Galaxy, за Nexus, HTC,..
17.00 лв
без ДДС:17.00 лв
Стойка за телефон със закрепване в автомобилСпецификации:Главата на държача на автомобилния телефон се върти на 360 градуса.  Тя ви позволява да регулирате държача, така че да имате най -добра  видимост на телефона. Изключително стабилната свързваща щанга абсорбира  вибрациите и осигурява стабилна з..
15.00 лв
без ДДС:15.00 лв
Водоустойчив калъф за телефон със стойка за велосипед/моторСпецификации:Водоустойчив калъф за телефон със стойка за велосипед е аксесоар,който защитава телефона ви от прах, вода или случаен удар по време на колоездене.Покритието на дисплея дава възможност за ползване на тъч екрана. Позволява да имат..
16.00 лв
без ДДС:16.00 лв
Мултифункционална стойка за ползване на телефон в колаСпецификации:Мултифункционална стойка за ползване на телефон в кола, универсална, регулируема, захващане за сенник, табло, волан.Стойката за сенник за телефон на кола се отличава от традиционните стойки за телефон с иновативен дизайн, който ви да..
23.00 лв 30.00 лв
без ДДС:23.00 лв
Стерео хендсфри за удобна работа с ръцетеСпецификации:Безжични слушалки Free Stereo Twins от ново поколение, подходящи за свързване с всякакви устройства с блутут технология.Работят перфектно с всички Android, Windows и iOS телефони.Особено актуални за новият iPhone 7, който няма вход за стандартен ..
33.00 лв 43.00 лв
без ДДС:33.00 лв
Универсална стойка-захват за парно на автомобилСпецификации:Универсалната автомобилна стойка за телефони и смартфони е разработена така, че да поддържа вашия смартфон сигурен и стабилно захванат по време на път. Той ви позволява да завъртите устройството си за перфектна позиция за гледане. Лесен за ..
9.00 лв
без ДДС:9.00 лв
Кръгла универсална стойка-захват за парно на автомобилСпецификации:Универсалната автомобилна стойка за телефони и смартфони е разработена така, че да поддържа вашия смартфон сигурен и стабилно захванат по време на път. Той ви позволява да завъртите устройството си за перфектна позиция за гледане. Ле..
9.00 лв
без ДДС:9.00 лв
Карайте икономично вашия автомобил с "FUEL SHARK"Спецификации:Подходящ за всички марки автомобили на DIZEL, Бензин или GAZ! Налични! "FUEL SHARK" е революционен продукт, който намалява консумацията на гориво на вашия автомобил. Поставете в запалката на автомобила и: - Ще започнете незабавно да спест..
7.00 лв
без ДДС:7.00 лв
Винаги свеж въздух във вашия автомобил със Solar Auto Fan вентилаторСпецификации:Устройството добре вентилира автомобила, докато е паркиран. Безопасно и ефективно помага да се отървете от застоялия въздух, дори и в най-горещите летни дни, докато прозорците са плътно затворени.Работи на слънчева енер..
18.00 лв 22.00 лв
без ДДС:18.00 лв
Компактна щора против слънце за колаСпецификации:Запазва охладен интериора на вашия автомобил.Лесно поставяне, в рамките на няколко минути.Решение на проблема за осигуряване на сянка.Широчина на щората: 70 см.Дължина (хоризонтално): 140 см.Захващане чрез вакуум.Подходяща за всички видове автомобили...
25.00 лв
без ДДС:25.00 лв
Слънцезащитен панел за автомобилно предно стъкло HD Vision Visor Спецификации:HD Vision Visor – първият по рода си предпазващ слънцезащитен панел за автомобила.HD Vision Visor се състои от два панела – тъмен за през деня и жълтеникъв за през нощта и по време на мъгла и усложнени пътни условия. Жълти..
10.00 лв
без ДДС:10.00 лв
Комплект за спукани стъкла - премахва пукнатини на автостъкла и фаровеСпецификации:Специалната смола премахва въздуха от пукнатината и спира по-нататъшното разпространение.Няма нужда да плащате за скъпи ремонти или да сменяте стъклото на автомобила си.Можете сами да премахнете малки пукнатини или уд..
17.00 лв 25.00 лв
без ДДС:17.00 лв
Удобен разклонител за кола или камион с 4 гнезда и USBСпецификации:USB Разклонител-зарядно за запалка на автомобил или камион (12/24 волта) с 4 гнезда и мощно гнездо с двоен USB вход.Поддържа захранване на множество аксесоари едновременно.Чудесно за поддържане на стабилно напрежение, за да се предот..
17.00 лв 22.00 лв
без ДДС:17.00 лв
Захранващ троен USB разклонител за автомобил или камионСпецификации: 3 броя гнезда за запалка, 2 бр. гнезда за USB захранване. Изходно напрежение на двете USB гнезда: 1000 mA. USB изхода за зареждане осигурява 5v-5.4v/1000mA, тeзи изходи са подходящи за зареждане на мобилни телефони, GPS, IPOD и дру..
10.00 лв
без ДДС:10.00 лв
Отвертка Snake Bit (тип змия)Спецификации:Уникална отвертка Snake Bit с 6 приставки и удължител тип змия.Може да се постави и на винтоверт. Едно перфектно попълнения за домашния майстор!Професионална отвертка за трудно достъпни места.Най-добрия помощник при работа на трудни места.С гъвкава връзка, в..
16.00 лв 24.00 лв
без ДДС:16.00 лв
Wireless модулатор за слушане на МР3 фаловеСпецификации:MP3 player за кола с FM-трансмитер за възпроизвеждане на звук от портативни устройства на какъвто и да е FM стерео приемникУстройството се включва в запалката на автомбила от където черпи ток, и след като включите флаш памет с МР3 файлове, те с..
8.00 лв
без ДДС:8.00 лв
Външно покривало против сняг и слънцеСпецификации:Покривало за предно стъкло и огледала, създадено само и единствено да  предпази вашия автомобил от замръзване и заледяване, от вредните  ултравиолетови лъчи на слънцето, от градушка и киселинни дъждове.  Така ще можете да се радвате на всеки сезон бе..
25.00 лв
без ДДС:25.00 лв
Парктроник за паркиране на автомобил CAR Parking SystemСпецификации:Помощно средство за паркиране на автомобил CAR Parking System. Светодиодна, цифрова и звукова сигнализация. Цифрово изображение на разстоянието до препятствието. Посока ляво - дясно и обозначаване на разстоянието с LED диоди с разли..
35.00 лв 45.00 лв
без ДДС:35.00 лв
Органайзер с три отделения за автомобилСпецификации:Органайзерът за багажник на автомобил позволява да подредите  най-различни предмети по удобен и сигурен начин. Моделът разполага  с три основни отделения, както и със странични джобчета и удобни дръжки.Когато не го използвате, просто го сгъвате и п..
12.00 лв
без ДДС:12.00 лв
Огледало за задно виждане с камера-видеорегистратор , дисплей и камера за задно вижданеСпецификации:Огледало за задно виждане за автомобил или друго превозно средство с вградена камера-видеорегистратор.Всичко което се случва пред автомобила може да бъде записано с този практичен артикул. Същевременн..
54.00 лв 60.00 лв
без ДДС:54.00 лв
Видеорегистратор Blackbox DVR Full HD 1080P огледало с 3,8" дисплей и две камериСпецификации:Висококачествено автомобилно огледало с дисплей 3.8" и две камери-Vehicle Blackbox DVR Full HD 1080P.Видерегистратор вграден в огледалото и камера за задно виждане(паркиране). Параметри: LCD Дисплей: 3.8 инч..
46.00 лв 55.00 лв
без ДДС:46.00 лв
Огледало за задно виждане с камера-видеорегистратор 4.3 инча дисплейСпецификации:Огледало за задно виждане за автомобил или друго превозно средство с вградена камера-видеорегистратор.Всичко което се случва пред автомобила може да бъде записано с този практичен артикул.Същевременно разполагате и с ка..
38.00 лв 49.00 лв
без ДДС:38.00 лв
Огледало за задно виждане с вградена DVR камера и дисплейСпецификации:Огледало за задно виждане за автомобил или друго превозно средство с вградена камера-видеорегистратор.Всичко което се случва пред автомобила може да бъде записано с този практичен артикул. Огледалото е универсален размер и се монт..
26.00 лв 34.00 лв
без ДДС:26.00 лв
Огледало за задно виждане с вградена DVR камера, дисплей и камера за задно вижданеСпецификации:Огледало за задно виждане за автомобил или друго превозно средство с вградена камера-видеорегистратор.Всичко което се случва пред автомобила може да бъде записано с този практичен артикул. Същевременно раз..
50.00 лв 70.00 лв
без ДДС:50.00 лв
Самозалепваща се силиконова нано подложка Спецификации: Подложка изработена от силиконов материал с двойно лепяща повърхност, със специална наноструктура, създаваща вакуумен ефект за задържане на предмети.  Идеално прилепва към автомобилното табло - лесна за поставяне и премахване - многократно (не ..
5.00 лв
без ДДС:5.00 лв
Показва 1 до 55 от 145 (3 страници)