Модел: X7 Wireless car kit
Наличност: В наличност
19.00лв.

Количество

Задайте въпрос за продукта

Как да поръчам?

Вариянт1: Да направите вашата поръчка чрез формата за „Бърза поръчка” от менюто на сайта и оставите координати за връзка.(Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт2: Да използвате формата за стандартна поръчка от менюто на сайта като направите регистрация и оставите координати за връзка или чрез съобщение в електронната пощенска кутия на сайта (Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт3: Да се свържете с нас на телефонните номера оставени за връзка с нас в секция „Контакти” (От понеделникдо петък от 09.00 до 18.00 ч.)

EXTRAMARKET.BG  изпълнява доставките си с куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Цената на доставката се определя от теглото на пратката и куриерските тарифи на фирма ЕКОНТ.
Всеки клиент ползва 20% отстъпка от стандартните куриерски услуги на ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Клиентът има възможност да отвори, прегледа и тества поръчания от него артикули преди да заплати стойността им на куриера.
Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 1 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от ЕКОНТ ЕКСПРЕС.

Ориентировъчни средни стойности при поръчка на артикул до килограм за доставка на територията на Република България

  • Доставка до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: ~5 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места с офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: ~6.50 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места без офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: ~7.70 лв.

Потребителят има право да се откаже от договора и върне стоката в рамките на 15 календарни дни считани от момента на получаване на стоката.
За първи ден се счита деня в който клиента е получил пратката си – лично или с куриер.
При желание за отказ от продукт и искане за връщане на продукт е нужно първо да се свържете с нас чрез формите за контакт.
При връщането към нас предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.  Артикулите  не трябва да бъдат използвани, поправяни или повредени от Вас -клиента, такива с увредена или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари няма да бъдат приети. Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са били доставени. EXTRAMARKET.BG се задължава да възстанови на потребителя пълната покупна стойност на стоките не по-късно от 30 дни считано от датата,
на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор съгласно ЗЗП Чл. 55. ал.6. 

* Транспортните разходи при връщане на продукти поради ползване на гаранция или отказ от покупка са за сметка на купувача.

Заплащането към EXTRAMARKET.BG става след като потребителя отвори опаковката на пратката и се увери, че получава това, което е поръчал и то отговаря на описанието и е доставено в перфектно състояние.
Проверката на пратката може да се осъществи както в офиса на куриерската фирма, така и при взимане от куриер който е донесъл пратката до адрес.
Услугата ”Проверка и тест на пратката преди заплащане” се прилага както за физически лица, така и за фирми, които са закупили продукти от EXTRAMARKET.BG 
Тази услуга предлага проверка на цялостта на продукта и дали той е пристигнал в перфектно състояние (без видими следи от счупено, драскотини или друг вид видими нередности)
Услугата се използва също и за проверката на техническото състояние на продукта (да се включва / тества и др. )
” Проверка и тест на пратката преди заплащане” е услуга, която се отнася за всички продукти предлагани и доставяни от EXTRAMARKET.BG
Ако след отварянето на пратката се забележи, че продуктът не е в перфектно състояние и има следи от драскотини, следи от удар или не фукционира,
то тогава потребителя може да откаже поръчката в момента на проверката.  При отказ на поръчката в подобна ситуация потребителя  не заплаща транспортните разходи за поръчката си.
Заплащането на транспортните разходи за повредена пратка при транспортирането се урежда само между EXTRAMARKET.BG от една страна и ЕКОНТ ЕКСПРЕС от друга страна.

Безжичен модулатор Mp3 плеър с LCD дисплей 


Спецификации:


Уреда е снабден с LCD oисплей. Артикула чете Mp3 файлове. Изключително удобно и полезно устройство, което чрез вградения Bluetooth модул позволява да възпроизвеждате музика директно от смартфон или таблет. 

Вграденият микрофон ви позволява да използвате устройството като Handsfree. Предназначението на артикула е да разчете МРз файлове от флаш памет или карта памет и да предаде сигнала към радиото във колата. 

Артикула може да се свърже и с вашия смартфон посредством Bluetooth, така музиката от телефона ви става достъпна и през аудиосистемата в автомобила ви. 

Може да се ползва в автомобил, бус, ван и други-всичко което използва стандартна авто запалка. Този безжичен Bluetooth трансмитер е много лесен за работа, 

просто го включвате в запалката на вашият автомобил, натискате бутона за включване, след това започвате да търсите на честотите на музикалната система на колата предавания сигнал от трансмитера. 

Така любимата музика от вашият компютър или телефон става достъпна и във вашия автомобил въпрки, че нямате Мр3 плейър на касетофона Ви. 

Сигнала се хваща на FM честота на нашето радио, мегахерците на които се хваща сигнала от трансмитера може да се нагласи спрямо нашето желание от 87.5 до 108 Mhz

Трансмитера е снабден с чупещо се рамо за по удобно нагласяне на положението на артикула. 

Възможност за използване на AUX функция-връзка с аудио кабел с накрайник 3.5 мм. към друго устройство, телефон, плеър и др.

AUX кабел не е включен в комплекта! Захранването е осигурено от запалката на вашия автомобил (12-24V) 

Артикула разполага и с дистанционно управление за по удобно боравене.

Слотове за включване на различни носители на МРз файлове: SD/TF - карти памет / USB Флаш памет до 32 GB (SD карта или флаш памет не е включена в комплекта)

Възпроизвеждане на музикални формати: Mp3, WMA.

Фабрично дисплея е покрит със защитно фолио! 

Размер: 140 х 50 х 35 мм.

Цвят: Сребърно и черно

тегло: 80 грама


Комплекта включва:


1 бр. mp3 Модулатор-трансмитер X7

1 бр. Дистанционно управление

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
Разгледайте още