Меню
Количка

Безжична оптична 2.4GHz wireless мишка

Безжична оптична 2.4GHz wireless мишка
Безжична оптична 2.4GHz wireless мишка
Безжична оптична 2.4GHz wireless мишка
Безжична оптична 2.4GHz wireless мишка
-31 %
Безжична оптична 2.4GHz wireless мишка
Безжична оптична 2.4GHz wireless мишка
Безжична оптична 2.4GHz wireless мишка
Безжична оптична 2.4GHz wireless мишка
Безжична оптична 2.4GHz wireless мишка
*Датите за доставка са само ориентировъчни
  • Наличност: В наличност
  • Код на продукта: 00296
9.00 лв
13.00 лв
без ДДС: 9.00 лв

Безжична оптична 2.4GHz wireless мишка

Спецификации:

Приятна за окото и на докосване мишка. Супер тънък дизайн. Мишката е с конектор USB 2.0 в комплектаКонектора се включва към компютъра и приема сигнала от мишката - безжична технология (2.4GHz wireless).Модерния дизайн прави използването на мишката изключително приятно. Лазерната технология прави възможно ползването на артикула върху почти вякакви повърхности.При включване към компютър или лаптоп, мишката автоматично бива разпозната от устройството, не са нужни драйвери. Мишката е конструирана така, че при работа да сигнализира за ниско напрежение когато се изтощят батериите. Артикула има и система за пестене на енергия, в момента в който не ползвате мишката, тя преминава във състояние на покой, когато решите да работите, при размърдване, мишката се активира. Артикула е изработен от здрава ABS пластмаса. Съвместима е с Windows 98SE/2000/Me/XP/Vista операционни системи.
Захранване: 2 бр. ААА батерии. Максимално разстояние на дистанция: 10 м.
Наличие на скрул бутон и бърз бутон за разглеждане на документи.
Кутия: Прозрачен плексиглас.
Цвят: Черен.
Frequency:2405MHZ-2475MHZ
Max rate: 28inch/s
DIP: 800/1200/1600
Бутон за включване и изключване.
Тегло само на мишката: 67 гр.
Тегло заедно с кутията 80 гр.
Дължина - 11.5 мм, Ширина 5.5 мм.,  Дебелина 2.2 мм.

Комплекта съдържа:

1 бр. Безжична оптична мишка.
1 бр. Приемател на сигнала от мишката.

Уважаеми клиенти, 

След всяка направена поръчка от ваша страна, тя веднага започва да се обработва и се предава към наш сътрудник за допълнително потвърждение по телефон.

Наш сътрудник ще осъществи контакт с вас, чрез телефонно позвъняване в рамките на работния ден. Осъществяваме този метод на потвърждение с цел да проверим коректността на постъпилата към нас информация за доставка. 

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка или при възникнали въпроси, моля свържете се с нас предварително на телефон: 0896151877.

Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 2 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от куриерската фирма. Доставката се извършва с куриерска фирма ЕКОНТ. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерската фирма. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод (ППП).

Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, този документ замества касовата бележка, той е доказателство за извършено плащане!

Всеки клиент получава пратката си с опция "Тест и Преглед" Желателно е да прегледате пратката си при получаване от куриера с цел да бъдат избегнати евентуални бъдещи недоразумения. 

Ако желаете да получите няколко продукта с една обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница!

Моля обърнете внимание, че след като осъществим потвърждение чрез телефонен разговор, вашата поръчка се предава максимално бързо към куриер за доставка и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки. Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим вашите продукти в различен срок от упоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!
Снимките и видеото са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в нашите обяви!
Всички други Общи условия можете да видите на EXTRAMARKET.BG.

EXTRAMARKET.BG - КОРЕКТНИЯТ ИЗБОР!