Меню
Количка

CCTV цветна инфраред охранителна камера с BNC кабел

CCTV цветна инфраред охранителна камера с BNC кабел
CCTV цветна инфраред охранителна камера с BNC кабел
CCTV цветна инфраред охранителна камера с BNC кабел
Изчерпан
CCTV цветна инфраред охранителна камера с BNC кабел
CCTV цветна инфраред охранителна камера с BNC кабел
CCTV цветна инфраред охранителна камера с BNC кабел
CCTV цветна инфраред охранителна камера с BNC кабел
*Датите за доставка са само ориентировъчни
  • Наличност: Изчерпан
  • Код на продукта: 00053
28.00 лв
без ДДС: 28.00 лв

CCTV охранителна камера за външен монтаж

Спецификации:

Алуминиева CCTV охранителна цветна камера. Отлична камера за професионално приложение с алуминиев корпус, подходяща за вътрешна и външна употреба, оборудвана е с 36 инфрачервени светодиода за гледане дори на тъмно, характеризираща се с отлична разделителна способност (ccd), което я прави отлична за видео наблюдение. Камерата разполага с функции, които я правят особено подходяща за изпълнение на задачи за видео наблюдение, и е подходяща за всеки бизнес (магазин, супермаркет, банка, поща, професионален офис, здравни заведения), практически всички онези стаи / сгради, които се нуждаят от видео наблюдение.
В комплекта има стойка въртяща се на 360 градуса.

Технически параметри:

Сензор: 1/3 CCD Sony Color.
Леща: 3.6 мм.
Влагозащитеност: IP 65.
Ифрачервени диоди:  F5 36 IR Диода, IR Дистанция 10-20 м.
Свързване: BNC кабел.
Система: PAL/NTSC.
Висока резолюция: 700 TV.
Захранване: DC 12 волта.
Тегло на комплекта: 380 гр.
Размер на камерата: 12 х 7 см.
Цвят: Сребро.

Комплекта включва:

1 бр. Алуминиева APRICA CCTV охранителна цветна камера.
1 бр. Захранващ адаптер 12v.
1 бр. Стойка и комплект крепежни елементи.

Уважаеми клиенти, 

След всяка направена поръчка от ваша страна, тя веднага започва да се обработва и се предава към наш сътрудник за допълнително потвърждение по телефон.

Наш сътрудник ще осъществи контакт с вас, чрез телефонно позвъняване в рамките на работния ден. Осъществяваме този метод на потвърждение с цел да проверим коректността на постъпилата към нас информация за доставка. 

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка или при възникнали въпроси, моля свържете се с нас предварително на телефон: 0896151877.

Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 2 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от куриерската фирма. Доставката се извършва с куриерска фирма ЕКОНТ. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерската фирма. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод (ППП).

Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, този документ замества касовата бележка, той е доказателство за извършено плащане!

Всеки клиент получава пратката си с опция "Тест и Преглед" Желателно е да прегледате пратката си при получаване от куриера с цел да бъдат избегнати евентуални бъдещи недоразумения. 

Ако желаете да получите няколко продукта с една обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница!

Моля обърнете внимание, че след като осъществим потвърждение чрез телефонен разговор, вашата поръчка се предава максимално бързо към куриер за доставка и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки. Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим вашите продукти в различен срок от упоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!
Снимките и видеото са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в нашите обяви!
Всички други Общи условия можете да видите на EXTRAMARKET.BG.

EXTRAMARKET.BG - КОРЕКТНИЯТ ИЗБОР!