Модел: spoon scales
Наличност: В наличност
16.00лв.

Количество

Задайте въпрос за продукта

Как да поръчам?

Вариянт1: Да направите вашата поръчка чрез формата за „Бърза поръчка” от менюто на сайта и оставите координати за връзка.(Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт2: Да използвате формата за стандартна поръчка от менюто на сайта като направите регистрация и оставите координати за връзка или чрез съобщение в електронната пощенска кутия на сайта (Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт3: Да се свържете с нас на телефонните номера оставени за връзка с нас в секция „Контакти” (От понеделникдо петък от 09.00 до 18.00 ч.)

EXTRAMARKET.BG  изпълнява доставките си с куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Цената на доставката се определя от теглото на пратката и куриерските тарифи на фирма ЕКОНТ.
Всеки клиент ползва 20% отстъпка от стандартните куриерски услуги на ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Клиентът има възможност да отвори, прегледа и тества поръчания от него артикули преди да заплати стойността им на куриера.
Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 1 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от ЕКОНТ ЕКСПРЕС.

Ориентировъчни средни стойности при поръчка на артикул до килограм за доставка на територията на Република България

  • Доставка до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: ~5 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места с офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: ~6.50 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места без офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: ~7.70 лв.

Потребителят има право да се откаже от договора и върне стоката в рамките на 15 календарни дни считани от момента на получаване на стоката.
За първи ден се счита деня в който клиента е получил пратката си – лично или с куриер.
При желание за отказ от продукт и искане за връщане на продукт е нужно първо да се свържете с нас чрез формите за контакт.
При връщането към нас предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.  Артикулите  не трябва да бъдат използвани, поправяни или повредени от Вас -клиента, такива с увредена или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари няма да бъдат приети. Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са били доставени. EXTRAMARKET.BG се задължава да възстанови на потребителя пълната покупна стойност на стоките не по-късно от 30 дни считано от датата,
на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор съгласно ЗЗП Чл. 55. ал.6. 

* Транспортните разходи при връщане на продукти поради ползване на гаранция или отказ от покупка са за сметка на купувача.

Заплащането към EXTRAMARKET.BG става след като потребителя отвори опаковката на пратката и се увери, че получава това, което е поръчал и то отговаря на описанието и е доставено в перфектно състояние.
Проверката на пратката може да се осъществи както в офиса на куриерската фирма, така и при взимане от куриер който е донесъл пратката до адрес.
Услугата ”Проверка и тест на пратката преди заплащане” се прилага както за физически лица, така и за фирми, които са закупили продукти от EXTRAMARKET.BG 
Тази услуга предлага проверка на цялостта на продукта и дали той е пристигнал в перфектно състояние (без видими следи от счупено, драскотини или друг вид видими нередности)
Услугата се използва също и за проверката на техническото състояние на продукта (да се включва / тества и др. )
” Проверка и тест на пратката преди заплащане” е услуга, която се отнася за всички продукти предлагани и доставяни от EXTRAMARKET.BG
Ако след отварянето на пратката се забележи, че продуктът не е в перфектно състояние и има следи от драскотини, следи от удар или не фукционира,
то тогава потребителя може да откаже поръчката в момента на проверката.  При отказ на поръчката в подобна ситуация потребителя  не заплаща транспортните разходи за поръчката си.
Заплащането на транспортните разходи за повредена пратка при транспортирането се урежда само между EXTRAMARKET.BG от една страна и ЕКОНТ ЕКСПРЕС от друга страна.

Дигитално кантарче във формата на лъжичка от 0 до 500гр.

Спецификации:

Представяме ви един уникален кухненски продукт,
с помощта на който ще можете лесно да измервате всякакъв вид подправки, дори и течности,
а именно мерителна лъжичка с дигитален дисплей. Вече няма да е нужно да слагате минимални грамажи върху кухненската везна,
които после да се чудите как да изсипете правилно в определен съд.
С помощта на иновативния уред под формата на лъжица ще се справяте много по-лесно и удобно с измерването на всякакви хранителни продукти.
Това е един перфектен помощник на всяка една домакиня, помагащ за претеглянето на сметана, брашно, подправки и т.н.
Лъжичката е снабдена с различни мерни единици, две функции TAPA и HOLD - за калибриране и задържане.
Измерването на течности е от 5мл до 30мл, това е и обемът на лъжичката, а пък за тегло е до 500 грама.
Чрез бутона ON/OFF можете да включвате или да изключвате лъжичката.
Разполага със светлинен индикатор за изтощена батерия, за по-голямо удобство.
Също така има LCD дисплей, който освен че е широк е и лесен за четене.
Мерителният уред се захранва от една батерия CR2032/3V, която е включена в комплекта.
Лъжицата е изключително подходяща за хора на режими или диети, за които е важно да приемат всяко хранително вещество под точно определен грамаж,
било то добавки или храни.
Също така ще е от огромна полза за любителите на чая - вече ще можете лесно да си приготвяте точно дозирана натурална лечебна напитка,
измервайки до последния милиграм полезните билки.
Работната температура на лъжичката е от 0° до 40°
Изключва се автоматично след около 2 минутки
Размери: 228 х 55 х 23 мм.
Цвят: Бяло, Жълто, Синьо, Розово
Тегло: 45гр.

Комплекта включва:

1 бр. Дигитално кантарче-мерителна лъжица до 500 гр.
1 бр. Захранваща батерия CR2032


Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
Разгледайте още