Модел: Half Time
Наличност: В наличност
15.00лв.

Количество

Задайте въпрос за продукта

Как да поръчам?

Вариянт1: Да направите вашата поръчка чрез формата за „Бърза поръчка” от менюто на сайта и оставите координати за връзка.(Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт2: Да използвате формата за стандартна поръчка от менюто на сайта като направите регистрация и оставите координати за връзка или чрез съобщение в електронната пощенска кутия на сайта (Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт3: Да се свържете с нас на телефонните номера оставени за връзка с нас в секция „Контакти” (От понеделникдо петък от 09.00 до 18.00 ч.)

EXTRAMARKET.BG  изпълнява доставките си с куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Цената на доставката се определя от теглото на пратката и куриерските тарифи на фирма ЕКОНТ.
Всеки клиент ползва 20% отстъпка от стандартните куриерски услуги на ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Клиентът има възможност да отвори, прегледа и тества поръчания от него артикули преди да заплати стойността им на куриера.
Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 1 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от ЕКОНТ ЕКСПРЕС.

Ориентировъчни средни стойности при поръчка на артикул до килограм за доставка на територията на Република България

  • Доставка до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: ~5 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места с офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: ~6.50 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места без офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: ~7.70 лв.

Потребителят има право да се откаже от договора и върне стоката в рамките на 15 календарни дни считани от момента на получаване на стоката.
За първи ден се счита деня в който клиента е получил пратката си – лично или с куриер.
При желание за отказ от продукт и искане за връщане на продукт е нужно първо да се свържете с нас чрез формите за контакт.
При връщането към нас предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.  Артикулите  не трябва да бъдат използвани, поправяни или повредени от Вас -клиента, такива с увредена или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари няма да бъдат приети. Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са били доставени. EXTRAMARKET.BG се задължава да възстанови на потребителя пълната покупна стойност на стоките не по-късно от 30 дни считано от датата,
на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор съгласно ЗЗП Чл. 55. ал.6. 

* Транспортните разходи при връщане на продукти поради ползване на гаранция или отказ от покупка са за сметка на купувача.

Заплащането към EXTRAMARKET.BG става след като потребителя отвори опаковката на пратката и се увери, че получава това, което е поръчал и то отговаря на описанието и е доставено в перфектно състояние.
Проверката на пратката може да се осъществи както в офиса на куриерската фирма, така и при взимане от куриер който е донесъл пратката до адрес.
Услугата ”Проверка и тест на пратката преди заплащане” се прилага както за физически лица, така и за фирми, които са закупили продукти от EXTRAMARKET.BG 
Тази услуга предлага проверка на цялостта на продукта и дали той е пристигнал в перфектно състояние (без видими следи от счупено, драскотини или друг вид видими нередности)
Услугата се използва също и за проверката на техническото състояние на продукта (да се включва / тества и др. )
” Проверка и тест на пратката преди заплащане” е услуга, която се отнася за всички продукти предлагани и доставяни от EXTRAMARKET.BG
Ако след отварянето на пратката се забележи, че продуктът не е в перфектно състояние и има следи от драскотини, следи от удар или не фукционира,
то тогава потребителя може да откаже поръчката в момента на проверката.  При отказ на поръчката в подобна ситуация потребителя  не заплаща транспортните разходи за поръчката си.
Заплащането на транспортните разходи за повредена пратка при транспортирането се урежда само между EXTRAMARKET.BG от една страна и ЕКОНТ ЕКСПРЕС от друга страна.

Безкрайно пробиване и навиване на винтове без спиране

Модел:

Спецификации:

Ако стартираме майсторски проект във вкъщи или на работа който съдържа много пробиване на дупки във метал или дърво, след което навиване на винтове, трябва да сме наясно със следното.
Ние знаем че, пробиването на дупки и навиване на винтове е детска игра и доставя голямо удоволствие, но трябва да се замислим за досадното сменяне на бургии и накрайници за винтове между действията.
Сета вече можем да съкратим времето до 3-5 секунди между действието пробиване-навиване на винт.
На помощ идва инструмента Half Time, уред предназначен да пробива, след което с едно движение на ръката завъртаме и вече е превърнат в отвертка и може да навива винтове.
Уреда е изработен от висококачествени метални сплави. Боравенето с него е изключително просто, може да се справи всеки.
Иновативното е това, че инструмента използва други инструменти които ни обграждат в ежедневието е ги има във всяка къща, бормашина, винтоверт, битове за пробиване, бургии.
Захвата на бургията е така конструиран, че там където свършва опашката на бургията, в основата на захвата има зъб, който при нужда да направи легло за шапката на винта, при пробиване в дърво.
Всичкото това множество от накрайници, уред за бърза смяна на бургия и бит, бургии е побрано в удобна пластмасова кутия.
Комплекта от битове е от най малката звезда или права отвертка, до най големите такива.
Бургиите в комплекта са две на брой. разполагате и с шестограмен ключ за пристягане на бургиите в захвата им, или там където е нужно по инструмента!
Материал на изработка: Стомана, Алуминии.
Тегло на комплекта: 500 гр.
Размер на пластмасовата кутия съдържаща комплекта: 200 х 75 х 45 мм.


Комплекта включва:

1 бр. Half Time - инструмент за бързо сменяне на бургия и накрайник за завиване.
16 бр. накрайници - битове заотверка (звезда или права отверка)
2 бр. Захват за бургии.
1 бр. Бургия 2 мм.
1 бр. Бургия 3 мм.
1 бр. Шестограмно ключе

 

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
Разгледайте още