Модел: coded bell
Наличност: Не е наличен
15.00лв.

Количество

Задайте въпрос за продукта

Как да поръчам?

Вариянт1: Да направите вашата поръчка чрез формата за „Бърза поръчка” от менюто на сайта и оставите координати за връзка.(Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт2: Да използвате формата за стандартна поръчка от менюто на сайта като направите регистрация и оставите координати за връзка или чрез съобщение в електронната пощенска кутия на сайта (Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт3: Да се свържете с нас на телефонните номера оставени за връзка с нас в секция „Контакти” (От понеделникдо петък от 09.00 до 18.00 ч.)

EXTRAMARKET.BG  изпълнява доставките си с куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Цената на доставката се определя от теглото на пратката и куриерските тарифи на фирма ЕКОНТ.
Всеки клиент ползва 20% отстъпка от стандартните куриерски услуги на ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Клиентът има възможност да отвори, прегледа и тества поръчания от него артикули преди да заплати стойността им на куриера.
Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 1 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от ЕКОНТ ЕКСПРЕС.

Ориентировъчни средни стойности при поръчка на артикул до килограм за доставка на територията на Република България

  • Доставка до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: ~5 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места с офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: ~6.50 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места без офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: ~7.70 лв.

Потребителят има право да се откаже от договора и върне стоката в рамките на 15 календарни дни считани от момента на получаване на стоката.
За първи ден се счита деня в който клиента е получил пратката си – лично или с куриер.
При желание за отказ от продукт и искане за връщане на продукт е нужно първо да се свържете с нас чрез формите за контакт.
При връщането към нас предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.  Артикулите  не трябва да бъдат използвани, поправяни или повредени от Вас -клиента, такива с увредена или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари няма да бъдат приети. Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са били доставени. EXTRAMARKET.BG се задължава да възстанови на потребителя пълната покупна стойност на стоките не по-късно от 30 дни считано от датата,
на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор съгласно ЗЗП Чл. 55. ал.6. 

* Транспортните разходи при връщане на продукти поради ползване на гаранция или отказ от покупка са за сметка на купувача.

Заплащането към EXTRAMARKET.BG става след като потребителя отвори опаковката на пратката и се увери, че получава това, което е поръчал и то отговаря на описанието и е доставено в перфектно състояние.
Проверката на пратката може да се осъществи както в офиса на куриерската фирма, така и при взимане от куриер който е донесъл пратката до адрес.
Услугата ”Проверка и тест на пратката преди заплащане” се прилага както за физически лица, така и за фирми, които са закупили продукти от EXTRAMARKET.BG 
Тази услуга предлага проверка на цялостта на продукта и дали той е пристигнал в перфектно състояние (без видими следи от счупено, драскотини или друг вид видими нередности)
Услугата се използва също и за проверката на техническото състояние на продукта (да се включва / тества и др. )
” Проверка и тест на пратката преди заплащане” е услуга, която се отнася за всички продукти предлагани и доставяни от EXTRAMARKET.BG
Ако след отварянето на пратката се забележи, че продуктът не е в перфектно състояние и има следи от драскотини, следи от удар или не фукционира,
то тогава потребителя може да откаже поръчката в момента на проверката.  При отказ на поръчката в подобна ситуация потребителя  не заплаща транспортните разходи за поръчката си.
Заплащането на транспортните разходи за повредена пратка при транспортирането се урежда само между EXTRAMARKET.BG от една страна и ЕКОНТ ЕКСПРЕС от друга страна.

Кодиран безжичен Wireless звънец

Спецификации:

Безжичен звънец с кодиран сигнал. Ако вашите съседи имат безжичен звънец, вече сигналите няма да се преплитат и да излизате навън всеки път в който търсят някой ваш комшия.
Сигнала предаван от бутона към звънеца е кодиран и няма да се влияе от други безжични звънци наоколо. Монтажа на безжичния звънец е лесен, не е нужно да се прокарват кабели, захранването на устройството което приема сигнала е измислено посредством вградения щепсел за захранване на 220 волта, тоест включва се направо в удобен на нас контакт.
Бутона се захранва с батерия която е включена в комплекта. Материал на изработка на комплекта: ABS пластмаса
Приемателя (Основното устройство което се включва в контакта - звънеца) е един брой и се включва там където ще бъде най удобно и най близо до бутона който е монтиран на входната ни врата.
Външния бутон може да се закрепи посредством двойно залепваща лепенка която е в комплекта или чрез винт на удобно на вас място около рамката на входната врата. Бутона на звънеца е влагозащитен.
Звънеца има отстрани на тялото малко черно бутонче с което може лесно да изберете мелодия от 32-те фабрично заложени мелодии в звънеца
- Предаване на сигнала от външния бутон към звънеца: Wireless
- Захранване на звънеца: 220V
- Захранване на външния бутон(Батерия): 1 бр. тип LR23А/12V/23A - включена в комплекта
- Тонове на звънене: 32 бр.
- Разстояние на обхвата: 150 м.
- Frequency: 315MHz±0.5MHz / 433MHz±0.5MHz
- Тегло - 160 гр.
- Размер на звънеца - 100 х 70 х 35 мм
- Размер на Бутона - 40 х 80 х 30 мм
- Цвят: Син с бял цвят/ Оранжев с бял цвят

Комплекта включва:

1 бр. Приемател на сигнала от бутона - Звънец
1 бр. Бутон
1 бр. Захранваща батерия за бутона тип LR23А

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
Разгледайте още