Модел: ZL-P2
Наличност: В наличност
17.00лв. 22.00лв.

Количество

Задайте въпрос за продукта

Как да поръчам?

Вариянт1: Да направите вашата поръчка чрез формата за „Бърза поръчка” от менюто на сайта и оставите координати за връзка.(Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт2: Да използвате формата за стандартна поръчка от менюто на сайта като направите регистрация и оставите координати за връзка или чрез съобщение в електронната пощенска кутия на сайта (Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт3: Да се свържете с нас на телефонните номера оставени за връзка с нас в секция „Контакти” (От понеделникдо петък от 09.00 до 18.00 ч.)

EXTRAMARKET.BG  изпълнява доставките си с куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Цената на доставката се определя от теглото на пратката и куриерските тарифи на фирма ЕКОНТ.
Всеки клиент ползва 20% отстъпка от стандартните куриерски услуги на ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Клиентът има възможност да отвори, прегледа и тества поръчания от него артикули преди да заплати стойността им на куриера.
Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 1 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от ЕКОНТ ЕКСПРЕС.

Ориентировъчни средни стойности при поръчка на артикул до килограм за доставка на територията на Република България

  • Доставка до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: ~5 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места с офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: ~6.50 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места без офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: ~7.70 лв.

Потребителят има право да се откаже от договора и върне стоката в рамките на 15 календарни дни считани от момента на получаване на стоката.
За първи ден се счита деня в който клиента е получил пратката си – лично или с куриер.
При желание за отказ от продукт и искане за връщане на продукт е нужно първо да се свържете с нас чрез формите за контакт.
При връщането към нас предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.  Артикулите  не трябва да бъдат използвани, поправяни или повредени от Вас -клиента, такива с увредена или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари няма да бъдат приети. Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са били доставени. EXTRAMARKET.BG се задължава да възстанови на потребителя пълната покупна стойност на стоките не по-късно от 30 дни считано от датата,
на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор съгласно ЗЗП Чл. 55. ал.6. 

* Транспортните разходи при връщане на продукти поради ползване на гаранция или отказ от покупка са за сметка на купувача.

Заплащането към EXTRAMARKET.BG става след като потребителя отвори опаковката на пратката и се увери, че получава това, което е поръчал и то отговаря на описанието и е доставено в перфектно състояние.
Проверката на пратката може да се осъществи както в офиса на куриерската фирма, така и при взимане от куриер който е донесъл пратката до адрес.
Услугата ”Проверка и тест на пратката преди заплащане” се прилага както за физически лица, така и за фирми, които са закупили продукти от EXTRAMARKET.BG 
Тази услуга предлага проверка на цялостта на продукта и дали той е пристигнал в перфектно състояние (без видими следи от счупено, драскотини или друг вид видими нередности)
Услугата се използва също и за проверката на техническото състояние на продукта (да се включва / тества и др. )
” Проверка и тест на пратката преди заплащане” е услуга, която се отнася за всички продукти предлагани и доставяни от EXTRAMARKET.BG
Ако след отварянето на пратката се забележи, че продуктът не е в перфектно състояние и има следи от драскотини, следи от удар или не фукционира,
то тогава потребителя може да откаже поръчката в момента на проверката.  При отказ на поръчката в подобна ситуация потребителя  не заплаща транспортните разходи за поръчката си.
Заплащането на транспортните разходи за повредена пратка при транспортирането се урежда само между EXTRAMARKET.BG от една страна и ЕКОНТ ЕКСПРЕС от друга страна.

Музикална блутут саксия с осветление

Спецификации:


Музикалната саксия е нов и иновативен уред, който ви позволява да слушате музика или да имитирате свирене на пиано, докато отглеждате истински растения в нея.
Саксията е изработена е ABS издръжлива пластмаса, тя е изключително устойчива на дълготрайна употреба.
Има изчистен дизайн с яйцевидна форма. Артикула е подходящ за всякакъв интериор и обстановка.
Има малък и компактен размер, можете да я поставите на прозореца, на масата или нощното шкафче.
Този очарователен домашен аксесоар е креативна алтернатива на стандартните съдове за цветя.
Вие можете да засадите всяко растение в него, като това позволява нормална поддръжка и поливане.
Отдолу артикула има меки гумени крачета, които го правят стабилен, без да се хлъзга дори и поставен на гладка повърхност.
Основното предимство на изделието е безкабелното свързване с Bluetooth. Чрез него имате достъп до файловете в смартфона си, а продукта се превръща в тонколона.
Благодарение на вградения субуфер, разположен от долната страна получавате плътен и басов звук. Захранването е осигурено от презареждаема батерия 1200 mAh.
Зареждането на вградената презареждаема батерия става чрез кабел включен в комплекта (micro USB към USB 2.0) от порт на компютър или лаптоп.
Музикалната саксия има специален метален сензор, разположен от вътрешната страна, сензор в пръста, той усеща и най-леките движения на листата на растението.
Докосвайки листата му вие ще „свирите“ на пиано. Уредът има приложени и стандартни запаметени популярни мелодии.
Докосвайки листата, поотделно или заедно сензорът усеща това движение и уреда възпроизвежда отделни тонове.
Изделието предлага и няколко режима на осветяване с цветни светлини. Можете да избирате между топла и студена светлина, а чрез специални сензори тя може да премигва в ритъма на музиката.
Единият от режимите включва преливане на цветовете, като преминава през пълна гама от 7 различни цвята. Това става само с натискане на един бутон, а нощното осветяване може да се изключи с докосване на растението.
Работно напрежение: 3.7V
Говорител: Ф 50 мм.
Мощност 5W/3 ома
Frequency response: 20~20 KHz
Свързване: Bluetooth
Време за зареждане: 4 часа
Време за свирене: 12 часа
Тегло: 400 гр.
Вградена батерия: 1200 mAh
Сила на звука: 95 dB
Размер: 117 х 114 х 114 мм.
Цвят: Зелено, Синьо, Оранжево, Розово, Сиво, Бяло

Комплекта включва:

1 бр. Музикална саксия с осветление
1 бр. Кабел за зареждане micro USB към USB 2.0


Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
Разгледайте още