Модел: EGO C5 blister
Наличност: Не е наличен
12.00лв.

3 броя или повече x 11.00лв.
5 броя или повече x 10.00лв.
10 броя или повече x 8.80лв.

Количество

Задайте въпрос за продукта

Как да поръчам?

Вариянт1: Да направите вашата поръчка чрез формата за „Бърза поръчка” от менюто на сайта и оставите координати за връзка.(Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт2: Да използвате формата за стандартна поръчка от менюто на сайта като направите регистрация и оставите координати за връзка или чрез съобщение в електронната пощенска кутия на сайта (Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт3: Да се свържете с нас на телефонните номера оставени за връзка с нас в секция „Контакти” (От понеделникдо петък от 09.00 до 18.00 ч.)

EXTRAMARKET.BG  изпълнява доставките си с куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Цената на доставката се определя от теглото на пратката и куриерските тарифи на фирма ЕКОНТ.
Всеки клиент ползва 20% отстъпка от стандартните куриерски услуги на ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Клиентът има възможност да отвори, прегледа и тества поръчания от него артикули преди да заплати стойността им на куриера.
Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 1 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от ЕКОНТ ЕКСПРЕС.

Ориентировъчни средни стойности при поръчка на артикул до килограм за доставка на територията на Република България

  • Доставка до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: 3.80 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места с офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: 5.80 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места без офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: 7.40 лв.

Потребителят има право да се откаже от договора и върне стоката в рамките на 15 календарни дни считани от момента на получаване на стоката.
За първи ден се счита деня в който клиента е получил пратката си – лично или с куриер.
При желание за отказ от продукт и искане за връщане на продукт е нужно първо да се свържете с нас чрез формите за контакт.
При връщането към нас предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.  Артикулите  не трябва да бъдат използвани, поправяни или повредени от Вас -клиента, такива с увредена или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари няма да бъдат приети. Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са били доставени. EXTRAMARKET.BG се задължава да възстанови на потребителя пълната покупна стойност на стоките не по-късно от 30 дни считано от датата,
на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор съгласно ЗЗП Чл. 55. ал.6. 

* Транспортните разходи при връщане на продукти поради ползване на гаранция или отказ от покупка са за сметка на купувача.

Заплащането към EXTRAMARKET.BG става след като потребителя отвори опаковката на пратката и се увери, че получава това, което е поръчал и то отговаря на описанието и е доставено в перфектно състояние.
Проверката на пратката може да се осъществи както в офиса на куриерската фирма, така и при взимане от куриер който е донесъл пратката до адрес.
Услугата ”Проверка и тест на пратката преди заплащане” се прилага както за физически лица, така и за фирми, които са закупили продукти от EXTRAMARKET.BG 
Тази услуга предлага проверка на цялостта на продукта и дали той е пристигнал в перфектно състояние (без видими следи от счупено, драскотини или друг вид видими нередности)
Услугата се използва също и за проверката на техническото състояние на продукта (да се включва / тества и др. )
” Проверка и тест на пратката преди заплащане” е услуга, която се отнася за всички продукти предлагани и доставяни от EXTRAMARKET.BG
Ако след отварянето на пратката се забележи, че продуктът не е в перфектно състояние и има следи от драскотини, следи от удар или не фукционира,
то тогава потребителя може да откаже поръчката в момента на проверката.  При отказ на поръчката в подобна ситуация потребителя  не заплаща транспортните разходи за поръчката си.
Заплащането на транспортните разходи за повредена пратка при транспортирането се урежда само между EXTRAMARKET.BG от една страна и ЕКОНТ ЕКСПРЕС от друга страна.

Eлектронна цигара EGO - С5 / 1100 mah. батерия

Спецификации:


EGO - С 5 е електронна цигара от серията eGo. Тя използва батерия 1100 mAh която позволява над 800 дърпания на ден.
Особеното при модела е че той е снабден с картомайзер от типа С 5.
Картомайзера е комбинация от нагревател и резервоар в едно.
Лесно може да следите нивото на никотин в вашия картомайзер.
Картомайзера събира 1.6 мл. никотинова течност.
Настоящия картомайзер може да бъде разглабян и почистван, може да бъде сменена и нагревателната глава.
Зареждането на батерията се осъществява посредством кабела включен в комплекта.
кабела от едната страна се включва в USB порт на компютър, от другата страна се завива батерията която е на резба.
при започванене на зареждането светлината на устройството което е на кабела първо светва във червен цвят,след което постепенно преминава във зелен, което означава че, вашата цигара е заредена.
За удобство на потребителите електронната цигара има система за заключване на батерията: Пет - шест пъти бързо натискане на бутона на цигарата и присветване няколко пъти може да направи батерията на цигарата активна.
Същото действие когато нашата цигара е активна, тоест ние я ползваме, може да направи бутона на батерията не активен и свободно да носим цигарата в нашите дрехи или чанти без да се страхуваме, че случайно ще натиснем бутона.
Опаковка тип блистер: Гръб картон, лице прозрачна пластмаса.

При желание може да се закупят и нагревателни глави на цена  3 лв за брой.

Комплекта включва:


1 бр. Батерии 1100 mAh 3.7-4.2V
1 бр. Картомайзери тип С 5
1 бр. Кабел за зареждане през USB порт на компютър

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
Разгледайте още