Модел: Dual C5
Наличност: Не е наличен
27.00лв.

3 броя или повече x 24.30лв.
5 броя или повече x 21.20лв.
10 броя или повече x 17.40лв.

Количество

Задайте въпрос за продукта

Как да поръчам?

Вариянт1: Да направите вашата поръчка чрез формата за „Бърза поръчка” от менюто на сайта и оставите координати за връзка.(Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт2: Да използвате формата за стандартна поръчка от менюто на сайта като направите регистрация и оставите координати за връзка или чрез съобщение в електронната пощенска кутия на сайта (Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт3: Да се свържете с нас на телефонните номера оставени за връзка с нас в секция „Контакти” (От понеделникдо петък от 09.00 до 18.00 ч.)

EXTRAMARKET.BG  изпълнява доставките си с куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Цената на доставката се определя от теглото на пратката и куриерските тарифи на фирма ЕКОНТ.
Всеки клиент ползва 20% отстъпка от стандартните куриерски услуги на ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Клиентът има възможност да отвори, прегледа и тества поръчания от него артикули преди да заплати стойността им на куриера.
Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 1 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от ЕКОНТ ЕКСПРЕС.

Ориентировъчни средни стойности при поръчка на артикул до килограм за доставка на територията на Република България

  • Доставка до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: ~5 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места с офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: ~6.50 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места без офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: ~7.70 лв.

Потребителят има право да се откаже от договора и върне стоката в рамките на 15 календарни дни считани от момента на получаване на стоката.
За първи ден се счита деня в който клиента е получил пратката си – лично или с куриер.
При желание за отказ от продукт и искане за връщане на продукт е нужно първо да се свържете с нас чрез формите за контакт.
При връщането към нас предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.  Артикулите  не трябва да бъдат използвани, поправяни или повредени от Вас -клиента, такива с увредена или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари няма да бъдат приети. Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са били доставени. EXTRAMARKET.BG се задължава да възстанови на потребителя пълната покупна стойност на стоките не по-късно от 30 дни считано от датата,
на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор съгласно ЗЗП Чл. 55. ал.6. 

* Транспортните разходи при връщане на продукти поради ползване на гаранция или отказ от покупка са за сметка на купувача.

Заплащането към EXTRAMARKET.BG става след като потребителя отвори опаковката на пратката и се увери, че получава това, което е поръчал и то отговаря на описанието и е доставено в перфектно състояние.
Проверката на пратката може да се осъществи както в офиса на куриерската фирма, така и при взимане от куриер който е донесъл пратката до адрес.
Услугата ”Проверка и тест на пратката преди заплащане” се прилага както за физически лица, така и за фирми, които са закупили продукти от EXTRAMARKET.BG 
Тази услуга предлага проверка на цялостта на продукта и дали той е пристигнал в перфектно състояние (без видими следи от счупено, драскотини или друг вид видими нередности)
Услугата се използва също и за проверката на техническото състояние на продукта (да се включва / тества и др. )
” Проверка и тест на пратката преди заплащане” е услуга, която се отнася за всички продукти предлагани и доставяни от EXTRAMARKET.BG
Ако след отварянето на пратката се забележи, че продуктът не е в перфектно състояние и има следи от драскотини, следи от удар или не фукционира,
то тогава потребителя може да откаже поръчката в момента на проверката.  При отказ на поръчката в подобна ситуация потребителя  не заплаща транспортните разходи за поръчката си.
Заплащането на транспортните разходи за повредена пратка при транспортирането се урежда само между EXTRAMARKET.BG от една страна и ЕКОНТ ЕКСПРЕС от друга страна.

Две електронни цигари в комплект с никотинов разтвор

Спецификации:

EGO - С5 е електронна цигара от серията eGo. Тя използва батерия 1100 mAh която позволява над 800 дърпания на ден. Особеното при модела е че, цигарата е снабдена с картомайзер от типа С5. Картомайзера е комбинация от нагревател и резервоар в едно. Лесно може да следите нивото на никотин в вашия картомайзер. Картомайзера събира 1.6 мл. никотинова течност. Настоящия картомайзер може да бъде разглобяван и почистван, може да бъде сменена и нагревателната глава. Зареждането на батерията се осъществява посредством кабела включен в комплекта. кабела от едната страна се включва в USB порт на компютър, от другата страна се завива батерията която е на резба. при започванене на зареждането светлината на устройството което е на кабела първо светва във червен цвят,след което постепенно преминава във зелен, което означава че, вашата цигара е заредена. За удобство на потребителите електронната цигара има система за заключване на батерията: Пет - шест пъти бързо натискане на бутона на цигарата и присветване няколко пъти може да направи батерията на цигарата активна. Същото действие когато нашата цигара е активна, тоест ние я ползваме, може да направи бутона на батерията не активен и свободно да носим цигарата в нашите дрехи или чанти без да се страхуваме, че случайно ще натиснем бутона. Зареждането с никотин става през часта от която си дърпаме при пушене – мундщука, той се развива и никотина се сипва внимателно като за целта той трябва да се стича от вътре по стъклото на картомайзера под ъгъл от 45 градуса. При развиването на мундщука точно под него има силиконова тапичка с метална дупчица в средата, това е нагревателната глава, в никакъв случай не слагайте никотинов разтвор във тази метална дупчица. Зареждането трябва да се прави отстрани на силиконовата тапичка и стената на картомайзера. Напълвате картмайзера до 1.6 ml. Затваряте картомайзера с мундщука и оставяте електронната цигара легнала за да може фитилите на нагревателната глава да се напоят с никотинов разтвор. След тези действия може да се насладите на вашата електронна цигара!
Опаковката е черна картонена кутия тип подаръчна

Може при желание да закупите и нагревателни глави допълнително на цена 3 лв за брой.

Комплекта включва:

2 бр. Батерия 1100 mAh
2 бр. Картомайзер – С5
1 бр. Адаптер 220 V ( по БДС )
1 бр. USB зарядно кабел
1 бр. Никотинов разтвор 10 ml – Тютюнев аромат

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
Свързани продукти
Разгледайте още