Меню
Количка

Хартийки за цигари OCB VIRGIN UNBLEACHED Slim+filters(110mm) 1024 бр.

Хартийки за цигари OCB VIRGIN UNBLEACHED Slim+filters(110mm) 1024 бр.
Хартийки за цигари OCB VIRGIN UNBLEACHED Slim+filters(110mm) 1024 бр.
Хартийки за цигари OCB VIRGIN UNBLEACHED Slim+filters(110mm) 1024 бр.
Хартийки за цигари OCB VIRGIN UNBLEACHED Slim+filters(110mm) 1024 бр.
Хартийки за цигари OCB VIRGIN UNBLEACHED Slim+filters(110mm) 1024 бр.
*Датите за доставка са само ориентировъчни
  • Наличност: В наличност
  • Код на продукта: 01413
65.00 лв
без ДДС: 65.00 лв

Хартийки за цигари OCB Unbleached (Virgin paper) Slim - 32 листа (45х110мм) в 32 пакетчета + 32 бр. еко филтъра към пакетче

Спецификации:

Хартийките на OCB Unbleached (Virgin paper) в този вариянт са незбелени. По този начин остават 100% натурални, така запазват натуралния дървесен цвят. Технологията използвана за производство прави OCB Unbleached хартийките едини от най-фините, леки, прозрачни и меки на опипване хартийки в бранша.И в този случай лепилото използвано при всички хартийки на OCB, сега и тук е също натурално и се извлича от африканска акация.

Комплекта включва:

32 бр. Пакетчета (от 32 листа във всяко) хартийки OCB VIRGIN UNBLEACHED Slim
32 бр. Пакетчета (от 32 броя във всяко) еко филтри

Уважаеми клиенти, 

След всяка направена поръчка от ваша страна, тя веднага започва да се обработва и се предава към наш сътрудник за допълнително потвърждение по телефон.

Наш сътрудник ще осъществи контакт с вас, чрез телефонно позвъняване в рамките на работния ден. Осъществяваме този метод на потвърждение с цел да проверим коректността на постъпилата към нас информация за доставка. 

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка или при възникнали въпроси, моля свържете се с нас предварително на телефон: 0896151877.

Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 2 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от куриерската фирма. Доставката се извършва с куриерска фирма ЕКОНТ. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерската фирма. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод (ППП).

Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, този документ замества касовата бележка, той е доказателство за извършено плащане!

Всеки клиент получава пратката си с опция "Тест и Преглед" Желателно е да прегледате пратката си при получаване от куриера с цел да бъдат избегнати евентуални бъдещи недоразумения. 

Ако желаете да получите няколко продукта с една обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница!

Моля обърнете внимание, че след като осъществим потвърждение чрез телефонен разговор, вашата поръчка се предава максимално бързо към куриер за доставка и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки. Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим вашите продукти в различен срок от упоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!
Снимките и видеото са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в нашите обяви!
Всички други Общи условия можете да видите на EXTRAMARKET.BG.

EXTRAMARKET.BG - КОРЕКТНИЯТ ИЗБОР!