Меню
Количка

Лупа

Мощен (8000 лумена) изцяло метален влагоустойчив фенер latern 8000 lmСпецификации:Фенера се отличава с качествена изработка, елегантен дизайн и мощна насочена светлина. Ефекта от осветяването е подсилен от лупата през която преминава светлината когато пуснете фенера.Прожектора е снабден с функция зу..
20.00 лв
без ДДС:20.00 лв
удобна лупа с Лед осветление за проверка на банкнотиСпецификации:Лупата е оборудвана с лед диодно осветление за по добра видимост. Осветлението е съставено от 6 лед диода. Също така при тази лупата от бутона можете да изберете и вграденото неоново осветление за проверка на банкноти. Диаметър на леща..
8.00 лв
без ДДС:8.00 лв
3D Увеличителен екран за телефонСпецификации:Елегантната, семпла и олекотена приставка представлява поставка за телефон с лупа, която ще промени тотално ефекта на картината.Лесен за използване, елегантен, лек, малък размер и лесен за носене, подходящ за използване в различни поводи - удома, къмпинг,..
12.00 лв
без ДДС:12.00 лв
Соларна лампа със сензор за движение и лупа за по-добро осветяванеСпецификации:Автоматична соларна лампа за стена-зарежда се от слънчева енергия, модел CL-2566А, разполага с един мощен COB фронтален светодиод, този светодиод е разположен зад една голяма мощна лупа.Лупата разпръсква светлината максим..
15.00 лв
без ДДС:15.00 лв
Удобна голяма лупа с осветление за четене и хоби Спецификации:Изключително полезен артикул когато когато вашата работа налага да правите нещо за което са ви нужни и двете ръце, лесно може да ползвате лупата както по обикновенния начин, както се държи лупа, така и чрез разгъваемата стойка и да работи..
23.00 лв
без ДДС:23.00 лв
Мощен противоударен водозащитен метален фенерСпецификации:Фенера се отличава с качествена изработка, елегантен дизайн и мощна насочена светлина.Артикула е изработен от алуминиева сплав боядисана в черен цвят. Фенера е ударо и водозащитен.Благодарение на мощният си CREE/Т6 лед светодиод и възможностт..
14.00 лв 16.00 лв
без ДДС:14.00 лв
Лупа с осветление и щипки + удобна стойка в основатаСпецификации:Изключително полезен артикул когато се занимавате с микро спойки, лесно може да закрепите запоявания компонент под лупата на щипките и да наблюдавате през увеличителното стъкло.Увеличителното стъкло е поставено в пластмасова рамка в ко..
17.00 лв
без ДДС:17.00 лв
Кръгла метална лупа 10 пъти увеличение.Спецификации:Увеличение х 10 пъти.Размер на опаковката 85 х 165 х 15 мм.Външно сечение на лупата (Стъклото с рамката) 90 мм, Вътрешно сечение (Само стъклото) 78 мм.Разглобява се на 2 части, дръжката се развива от лупата. Изработета е от масивен метал с никилира..
9.00 лв
без ДДС:9.00 лв
Кръгла метална лупа 10 пъти увеличениеСпецификации:Увеличение х 10 пътиРазмер на опаковката 85 х 165 х 15 ммВъншно сечение на лупата (Стъклото с рамката) 90 мм, Вътрешно сечение (Само стъклото) 78 мм.Разглобява се на 2 части, дръжката се развива от лупата, изработена е от масивен метал с никелирано ..
12.00 лв
без ДДС:12.00 лв
Екран за гледане на филми и клипчета със стойка за смартфонСпецификации:Екрана представлява плоска лупа закрепена на рамка, зад нея има поставка за телефон, по този начин може да гледате клипчета и филми от вашия телефон с увеличени размери.Устройството е леко, лесно се сгъва и прибира, може да го н..
8.00 лв 9.00 лв
без ДДС:8.00 лв
Бижутерска сгъваема лупа с осветление 30 x 21 мм Бижутерска сгъваема лупа с осветление 30 x 21 мм
Изчерпан
Метална сгъваема лупа с осветлениеСпецификации:Удобна сгъваема малка лупа с лед осветление.Увеличението на лупата е 30 пъти.Диаметър на лещата:  21 мм.Артикула е побран в малка пластмасова кутийка с ключе за отвиване на капачето на батериите.Осветлението е осигурено от 2 бели лед диода.захранване: 3..
14.00 лв
без ДДС:14.00 лв
3D увеличителна кутия-екран (Лупа) за смартфон 3D увеличителна кутия-екран (Лупа) за смартфон
Изчерпан
Екран-кутия за гледане на филми и клипчета от смартфонСпецификации:Екрана-кутия представлява плоска лупа закрепена на разгъваема като хармоника рамка, накрая има процеп през който може да поставите вашия смартфон, по този начин може да гледате клипчета и филми от вашия телефон с увеличени размери.Ус..
9.00 лв
без ДДС:9.00 лв
Лупа с щипки и удобна стойка в основата Лупа с щипки и удобна стойка в основата
Изчерпан
Лупа за работа с финни частиСпецификации:Изключително полезен артикул когато се занимавате с микро спойки, лесно може да закрепите запоявания компонент под лупата на щипките и да наблюдавате през увеличителното стъкло.Увеличителното стъкло е поставено в метална рамка с диаметър 60 мм.Артикула е напр..
10.00 лв
без ДДС:10.00 лв
Лупа с осветление и щипки с удобна стойка за запояване Лупа с осветление и щипки с удобна стойка за запояване
Изчерпан
Удобна трета ръка-лупа за запояване TH-7023(B)Спецификации:Изключително полезен артикул когато когато вашата работа налага да правите микро спойки или да са ви нужни и двете ръце, лесно може да закрепите работния компонент под лупата на щипките и да наблюдавате през увеличителното стъкло.Увелич..
22.00 лв
без ДДС:22.00 лв
Бижутерска сгъваема лупа с осветление 40 х 25 Бижутерска сгъваема лупа с осветление 40 х 25
Изчерпан
Метална сгъваема лупа с осветлениеСпецификации:Удобна сгъваема малка лупа с лед осветление.Увеличението на лупата е 40 пъти.Диаметър на лещата:  25 мм.Артикула е побран в малка пластмасова кутийка с ключе за отвиване на капачето на батериитеОсветлението е осигурено от 2 бели лед диодаДопълнителен ле..
16.00 лв
без ДДС:16.00 лв
Мощен LED челник-фенер с лупа за глава 350 Lm Мощен LED челник-фенер с лупа за глава 350 Lm
Изчерпан
Челник с голяма лупа и мощни презареждаеми батерии.Спецификации:Челника се отличава с голямата си лупа което води до много добро разпространение на светлинния поток.ZOOM режим- възможност за регулиране на светлинният поток. SOS режим. Икономичен режим. Акумулаторни батерии 18650-3.7V / 4800 mAh- 2 б..
17.00 лв
без ДДС:17.00 лв
Показва 1 до 16 от 16 (1 страници)