Мобилна батерия IT-YJ1 (19800 mAh) - Power Bank
  • Модел: IT-YJ1
  • В наличност

Мобилна батерия IT-YJ1 (19800 mAh) - Power Bank

10.00 лв. 7.00 лв.
Ограничени количества!
0896151877

Мобилна батерия с голям капацитет на зареждане

Спецификации:

Зарядното преносимо устройство е плътно и сравнително тежко, но същевременно и мобилно. Мобилната батерия е снабдена с халка, така може да я носим и на ключодържателя си.
Изработено е от поликарбонат в комбинация с здрав алуминиев корпус. Артикула лесно можем да го носим с нас на места без наличие на ток.
Когато сме на риба, излет сред природата или къмпинг, или просто когато ви свършва тока в мобилния телефон, в тези случай тази мобилна батерия е незаменим помощник.
Може да зарежда устройства като Телефони, Mp3 Player-и, Ipad, Таблети и др. практически всичко което ползва по долните накрайници за зареждане.
Капацитета на батерията е впечатляващ, 19800 mAh позволяващи да заредите повече от едно устройство.
С артикула се борави В комплекта има включен кабел с накрайник мъжко USB 2.0.към 3 броя други накрайници (micro USB,iPhone 5,iPhone 4S/4) 
Когато искате да заредите преносимата батерия и да има напрежение в нея, включвате micro USB то на кабела към батерията, другия край с мъжко USB 2.0. включвате към USB порт на компютър или лаптоп, 
така зареждате мобилната батерия с напрежение.
Светлинните индикатори започват да индикират че има зареждане на батерията - червен и син диод, след като спрат да мигат тези индикатори, мобилната батерия е напълно заредена.
Когато ви е нужна енергия за вашата батерия в телефона, таблета или друго, обръщате кабела, пъхате USB 2.0 в мобилната батерия, другия край във вашето устройство и натискате бутона за включване и готово, зареждането започва!
Време за зареждане на преносимата батерия (до пълнота на 100%) около 5.5 часа
Кабел за зареждане към батерията и от нея е бял на цвят и е с дължина 15 см.
Батерията е литиево - йонна 19800 mAh.
Изходна мощност-5V/1A.
Размери - 11.5 х 2.3 х 2.3 см.
Опаковка от прозрачна пластмаса
Тегло с опаковката 100 гр.
Цветове: Розово, Златно, Синьо, Черно, 

Комплекта включва:

1 бр. Преносима мобилна батерия 19800 mAh.
1 бр. Кабел за зареждане.

BACK TO TOP