Модел: IT-YJ1
Наличност: В наличност
7.00лв. 10.00лв.

Количество

Задайте въпрос за продукта

Как да поръчам?

Вариянт1: Да направите вашата поръчка чрез формата за „Бърза поръчка” от менюто на сайта и оставите координати за връзка.(Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт2: Да използвате формата за стандартна поръчка от менюто на сайта като направите регистрация и оставите координати за връзка или чрез съобщение в електронната пощенска кутия на сайта (Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт3: Да се свържете с нас на телефонните номера оставени за връзка с нас в секция „Контакти” (От понеделникдо петък от 09.00 до 18.00 ч.)

EXTRAMARKET.BG  изпълнява доставките си с куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Цената на доставката се определя от теглото на пратката и куриерските тарифи на фирма ЕКОНТ.
Всеки клиент ползва 20% отстъпка от стандартните куриерски услуги на ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Клиентът има възможност да отвори, прегледа и тества поръчания от него артикули преди да заплати стойността им на куриера.
Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 1 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от ЕКОНТ ЕКСПРЕС.

Ориентировъчни средни стойности при поръчка на артикул до килограм за доставка на територията на Република България

  • Доставка до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: ~5 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места с офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: ~6.50 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места без офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: ~7.70 лв.

Потребителят има право да се откаже от договора и върне стоката в рамките на 15 календарни дни считани от момента на получаване на стоката.
За първи ден се счита деня в който клиента е получил пратката си – лично или с куриер.
При желание за отказ от продукт и искане за връщане на продукт е нужно първо да се свържете с нас чрез формите за контакт.
При връщането към нас предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.  Артикулите  не трябва да бъдат използвани, поправяни или повредени от Вас -клиента, такива с увредена или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари няма да бъдат приети. Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са били доставени. EXTRAMARKET.BG се задължава да възстанови на потребителя пълната покупна стойност на стоките не по-късно от 30 дни считано от датата,
на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор съгласно ЗЗП Чл. 55. ал.6. 

* Транспортните разходи при връщане на продукти поради ползване на гаранция или отказ от покупка са за сметка на купувача.

Заплащането към EXTRAMARKET.BG става след като потребителя отвори опаковката на пратката и се увери, че получава това, което е поръчал и то отговаря на описанието и е доставено в перфектно състояние.
Проверката на пратката може да се осъществи както в офиса на куриерската фирма, така и при взимане от куриер който е донесъл пратката до адрес.
Услугата ”Проверка и тест на пратката преди заплащане” се прилага както за физически лица, така и за фирми, които са закупили продукти от EXTRAMARKET.BG 
Тази услуга предлага проверка на цялостта на продукта и дали той е пристигнал в перфектно състояние (без видими следи от счупено, драскотини или друг вид видими нередности)
Услугата се използва също и за проверката на техническото състояние на продукта (да се включва / тества и др. )
” Проверка и тест на пратката преди заплащане” е услуга, която се отнася за всички продукти предлагани и доставяни от EXTRAMARKET.BG
Ако след отварянето на пратката се забележи, че продуктът не е в перфектно състояние и има следи от драскотини, следи от удар или не фукционира,
то тогава потребителя може да откаже поръчката в момента на проверката.  При отказ на поръчката в подобна ситуация потребителя  не заплаща транспортните разходи за поръчката си.
Заплащането на транспортните разходи за повредена пратка при транспортирането се урежда само между EXTRAMARKET.BG от една страна и ЕКОНТ ЕКСПРЕС от друга страна.

Мобилна батерия с голям капацитет на зареждане

Спецификации:


Зарядното преносимо устройство е плътно и сравнително тежко, но същевременно и мобилно. Мобилната батерия е снабдена с халка, така може да я носим и на ключодържателя си.
Изработено е от поликарбонат в комбинация с здрав алуминиев корпус. Артикула лесно можем да го носим с нас на места без наличие на ток.
Когато сме на риба, излет сред природата или къмпинг, или просто когато ви свършва тока в мобилния телефон, в тези случай тази мобилна батерия е незаменим помощник.
Може да зарежда устройства като Телефони, Mp3 Player-и, Ipad, Таблети и др. практически всичко което ползва по долните накрайници за зареждане.
Капацитета на батерията е впечатляващ, 19800 mAh позволяващи да заредите повече от едно устройство.
С артикула се борави В комплекта има включен кабел с накрайник мъжко USB 2.0.към 3 броя други накрайници (micro USB,iPhone 5,iPhone 4S/4)
Когато искате да заредите преносимата батерия и да има напрежение в нея, включвате micro USB то на кабела към батерията, другия край с мъжко USB 2.0. включвате към USB порт на компютър или лаптоп,
така зареждате мобилната батерия с напрежение.
Светлинните индикатори започват да индикират че има зареждане на батерията - червен и син диод, след като спрат да мигат тези индикатори, мобилната батерия е напълно заредена.
Когато ви е нужна енергия за вашата батерия в телефона, таблета или друго, обръщате кабела, пъхате USB 2.0 в мобилната батерия, другия край във вшето устройство и натискате бутона за включване и готово, зареждането започва!
Време за зареждане на преносимата батерия (до пълнота на 100%) около 5.5 часа
Кабел за зареждане към батерията и от нея е бял на цвят и е с дължина 15 см.
Батерията е литиево - йонна 19800 mAh.
Изходна мощност-5V/1A.
Рармери - 11.5 х 2.3 х 2.3 см.
Опаковка от прозрачна пластмаса
Тегло с опаковката 100 гр.
Цветове: Розово, Златно, Синьо, Черно,

Комплекта включва:

1 бр. Преносима мобилна батерия 19800 mAh
1 бр. Кабел за зареждане

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
Разгледайте още