Меню
Количка

Mp3/Mp4 трансмитер за слушане в автомобил

Mp3/Mp4 трансмитер за слушане в автомобил
Mp3/Mp4 трансмитер за слушане в автомобил
Mp3/Mp4 трансмитер за слушане в автомобил
Mp3/Mp4 трансмитер за слушане в автомобил
Изчерпан
Mp3/Mp4 трансмитер за слушане в автомобил
Mp3/Mp4 трансмитер за слушане в автомобил
Mp3/Mp4 трансмитер за слушане в автомобил
Mp3/Mp4 трансмитер за слушане в автомобил
Mp3/Mp4 трансмитер за слушане в автомобил
*Датите за доставка са само ориентировъчни
  • Наличност: Изчерпан
  • Код на продукта: 00144
19.00 лв
без ДДС: 19.00 лв

Безжичен модулатор Mp3/Mp4 плеър 1.8" LCD дисплей 

Спецификации:

Уреда е снабден с голям и удобен 1.8 инча дисплей. Артикула чете Mp3, Mp4, Mp5
Предназначението на артикула е да разчете МРз файлове от флаш памет или карта памет и да предаде сигнала към радиото във колата. 
предназначен е за автомобил, бус, ван и други. Този Безжичен плейър с дисплей е много лесен за работа , просто го включвате в запалката на вашият автомобил, натискате бутона за включване, 
след това започвате да търсите на честотите на музикалната система на колата предавания сигнал от трансмитера. 
Така любимата музика от Вашият компютър става достъпна и във Вашия автомобил въпреки, че нямате Мр3 плейър на касетофона Ви. 
Сигнала се хваща на FM честота на нашето радио, мегахерците на които се хваща сигнала от трансмитера може да се нагласи спрямо нашето желание от 87.5 до 108 Mhz.
Трансмитера е снабден с чупещо се рамо за по удобно нагласяне на положението на артикула. Захранването е осигурено от запалката на вашия автомобил. Артикула разполага и с дистанционно управление за по удобно боравене
Слотове за включване на различни носители на МРз файлове: SD / MMC / TF - карти памет / USB Флаш памет до 16 GB (SD карта или флаш памет не е включена в комплекта)
Възпроизвеждане на музикални и видео формати: Mp3, Mp4, Mp5, WMA, ASF, WAV и др.
Формат на картината GIF, JPG, BMP.
Фабрично дисплея е покрит със защитно фолио! 
Цвят: Основно Черен цвят с червен кант.
Дисплей: 1,8-инчов LCD дисплей.
тегло: 74 грама.
Размер: 95 х 70 х 40 мм.

Видео демонстрация:

http://www.youtube.com/watch?v=oIraC3DsmNg

Комплекта включва:

1 бр. mp3/mp4 Модулатор-трансмитер.
1 бр. Дистанционно управление.

Уважаеми клиенти, 

След всяка направена поръчка от ваша страна, тя веднага започва да се обработва и се предава към наш сътрудник за допълнително потвърждение по телефон.

Наш сътрудник ще осъществи контакт с вас, чрез телефонно позвъняване в рамките на работния ден. Осъществяваме този метод на потвърждение с цел да проверим коректността на постъпилата към нас информация за доставка. 

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка или при възникнали въпроси, моля свържете се с нас предварително на телефон: 0896151877.

Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 2 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от куриерската фирма. Доставката се извършва с куриерска фирма ЕКОНТ. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерската фирма. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод (ППП).

Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, този документ замества касовата бележка, той е доказателство за извършено плащане!

Всеки клиент получава пратката си с опция "Тест и Преглед" Желателно е да прегледате пратката си при получаване от куриера с цел да бъдат избегнати евентуални бъдещи недоразумения. 

Ако желаете да получите няколко продукта с една обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница!

Моля обърнете внимание, че след като осъществим потвърждение чрез телефонен разговор, вашата поръчка се предава максимално бързо към куриер за доставка и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки. Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим вашите продукти в различен срок от упоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!
Снимките и видеото са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в нашите обяви!
Всички други Общи условия можете да видите на EXTRAMARKET.BG.

EXTRAMARKET.BG - КОРЕКТНИЯТ ИЗБОР!