Модел: BabySbreath-Star Shower
Наличност: В наличност
45.00лв.

Количество

Задайте въпрос за продукта

Как да поръчам?

Вариянт1: Да направите вашата поръчка чрез формата за „Бърза поръчка” от менюто на сайта и оставите координати за връзка.(Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт2: Да използвате формата за стандартна поръчка от менюто на сайта като направите регистрация и оставите координати за връзка или чрез съобщение в електронната пощенска кутия на сайта (Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт3: Да се свържете с нас на телефонните номера оставени за връзка с нас в секция „Контакти” (От понеделникдо петък от 09.00 до 18.00 ч.)

EXTRAMARKET.BG  изпълнява доставките си с куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Цената на доставката се определя от теглото на пратката и куриерските тарифи на фирма ЕКОНТ.
Всеки клиент ползва 20% отстъпка от стандартните куриерски услуги на ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Клиентът има възможност да отвори, прегледа и тества поръчания от него артикули преди да заплати стойността им на куриера.
Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 1 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от ЕКОНТ ЕКСПРЕС.

Ориентировъчни средни стойности при поръчка на артикул до килограм за доставка на територията на Република България

  • Доставка до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: ~5 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места с офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: ~6.50 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места без офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: ~7.70 лв.

Потребителят има право да се откаже от договора и върне стоката в рамките на 15 календарни дни считани от момента на получаване на стоката.
За първи ден се счита деня в който клиента е получил пратката си – лично или с куриер.
При желание за отказ от продукт и искане за връщане на продукт е нужно първо да се свържете с нас чрез формите за контакт.
При връщането към нас предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.  Артикулите  не трябва да бъдат използвани, поправяни или повредени от Вас -клиента, такива с увредена или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари няма да бъдат приети. Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са били доставени. EXTRAMARKET.BG се задължава да възстанови на потребителя пълната покупна стойност на стоките не по-късно от 30 дни считано от датата,
на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор съгласно ЗЗП Чл. 55. ал.6. 

* Транспортните разходи при връщане на продукти поради ползване на гаранция или отказ от покупка са за сметка на купувача.

Заплащането към EXTRAMARKET.BG става след като потребителя отвори опаковката на пратката и се увери, че получава това, което е поръчал и то отговаря на описанието и е доставено в перфектно състояние.
Проверката на пратката може да се осъществи както в офиса на куриерската фирма, така и при взимане от куриер който е донесъл пратката до адрес.
Услугата ”Проверка и тест на пратката преди заплащане” се прилага както за физически лица, така и за фирми, които са закупили продукти от EXTRAMARKET.BG 
Тази услуга предлага проверка на цялостта на продукта и дали той е пристигнал в перфектно състояние (без видими следи от счупено, драскотини или друг вид видими нередности)
Услугата се използва също и за проверката на техническото състояние на продукта (да се включва / тества и др. )
” Проверка и тест на пратката преди заплащане” е услуга, която се отнася за всички продукти предлагани и доставяни от EXTRAMARKET.BG
Ако след отварянето на пратката се забележи, че продуктът не е в перфектно състояние и има следи от драскотини, следи от удар или не фукционира,
то тогава потребителя може да откаже поръчката в момента на проверката.  При отказ на поръчката в подобна ситуация потребителя  не заплаща транспортните разходи за поръчката си.
Заплащането на транспортните разходи за повредена пратка при транспортирането се урежда само между EXTRAMARKET.BG от една страна и ЕКОНТ ЕКСПРЕС от друга страна.

BabySbreath-Star Shower лазерна система за проектиране

Спецификации:


Истинската магия на Коледа е вече тук. Множество красиви светлини, които да направят дома ви едно същинско светлинно шоу във вашия квартал.
Ако не желаете за поредна Коледа или друг празник да украсите апартамента или къщата с досадни и скучни лампички, които изгарят бързо и са опасани от десетки метри оплитащи се кабели, тогава вече имате решение - BabySbreath-Star Shower Лазер.
Вече е възможно да постигнете невероятни светлинни ефекти и то толкова лесно с BabySbreath-Star Shower лазерна система за проектиране.
Нека дома ви засияе и заблести както никога до сега и всяка вечер да е необикновена!
Светлинно шоу и множество мигащи светлинки за всякакви поводи и партита. BabySbreath-Star Shower покрива над 600 квадратни метра. Наличие на две стойки за захващане (За забиване в земята/За поставяне на равна повърхност)
Забравете за декоративните лампички и еднообразни прожектори, които не осветяват достатъчно добре.
За разлика от тях, този невероятен продукт има редица предимства.
Може да осветява къщата ви на разстояние от цели 90 метра! Лазерната система за украса е напълно водоустойчива и това прави уреда подходящ за всички сезони.
Няма значение дали е лято или зима-в дома ви ще цари приказна атмосфера!
Променящи се два цвята: зелен и червен - постоянно сменяне на фигури (Звезди, Сърца, Перки, Точки и др.) Дължина на захранващия кабел: 2.70 м.
Захранване: 220V, Лазер Class - 3R, Maximum Power Output - над 3mW,
Размери: 13 х 10 см.
Цвят-черен

Комплекта включва:

1 бр. BabySbreath-Star Shower проекторна система
1 бр. Винт за регулиране на ъгъла на осветяване
1 бр. Стойка за забиване
1 бр. Стойка за поставяне

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
Разгледайте още