Меню
Количка

Oтвертка-магнитна финна - 28 части за фина механика

Oтвертка-магнитна финна - 28 части за фина механика
Oтвертка-магнитна финна - 28 части за фина механика
Изчерпан
Oтвертка-магнитна финна - 28 части за фина механика
Oтвертка-магнитна финна - 28 части за фина механика
Oтвертка-магнитна финна - 28 части за фина механика
*Датите за доставка са само ориентировъчни
  • Наличност: Изчерпан
  • Код на продукта: 00145
11.00 лв
без ДДС: 11.00 лв

Комплект отвертка и 28 части за фина механика

Спецификации:

Oтвертка-магнитна финна - 28 части за фина механика. 28 Части-комплектът съдържа 24 финни бита и 4 допълнителни аксесоари, това са комплект, който позволява поддръжката и ремонта на повечето малки електронни устройства, предлагани на пазара.
Комплектът е опакован в пластмасов фабрично запечатан пластмасов блистер. Ремонтът на съвременни електронни устройства изисква не само умения, но и използването на подходящо и прецизно оборудване. Производителите използват различни видове защита, което означава, че са необходими допълнителни инструменти, за да ги отворите, което е трудно да се намери в основните комплекти отвертки. В комплекта от специализирани отвертки има 38 предмета, съхранявани в калъф с магнитно заключване. Всеки елемент има свое място, като по този начин позволява да се поддържа редът, ефективната организация на работното място и по този начин бързото и прецизно изпълнение. Комплектът е предназначен както за ремонт на телефони, смартфони и таблети, така и за всички други устройства и оборудване, които имат фини нестандартни винтове.  Комплектът може да се използва успешно при ремонт на бижута и часовници, както и в ремонт на електронно или оптично оборудване.

Комплекта включва:

1 бр. Основа на магнитна отвертка (дръжка против приплъзване). 
1 бр. Гумено удължение-въртящо се, за винтове на трудно достъпни места.
1 бр. Прецизна пинсета.
1 бр. Твърдо удължение 60 мм.
24 бр. Различни финни накрайници.

Уважаеми клиенти, 

След всяка направена поръчка от ваша страна, тя веднага започва да се обработва и се предава към наш сътрудник за допълнително потвърждение по телефон.

Наш сътрудник ще осъществи контакт с вас, чрез телефонно позвъняване в рамките на работния ден. Осъществяваме този метод на потвърждение с цел да проверим коректността на постъпилата към нас информация за доставка. 

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка или при възникнали въпроси, моля свържете се с нас предварително на телефон: 0896151877.

Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 2 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от куриерската фирма. Доставката се извършва с куриерска фирма ЕКОНТ. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерската фирма. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод (ППП).

Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, този документ замества касовата бележка, той е доказателство за извършено плащане!

Всеки клиент получава пратката си с опция "Тест и Преглед" Желателно е да прегледате пратката си при получаване от куриера с цел да бъдат избегнати евентуални бъдещи недоразумения. 

Ако желаете да получите няколко продукта с една обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница!

Моля обърнете внимание, че след като осъществим потвърждение чрез телефонен разговор, вашата поръчка се предава максимално бързо към куриер за доставка и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки. Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим вашите продукти в различен срок от упоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!
Снимките и видеото са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в нашите обяви!
Всички други Общи условия можете да видите на EXTRAMARKET.BG.

EXTRAMARKET.BG - КОРЕКТНИЯТ ИЗБОР!