Меню
Количка

Палатки

Самонадуваемо шалте за къмпингСпецификации:Шалте самонадуваемо, в синьо и зелено.Създава комфорт и отлична изолация от студ и неравности. Леко и не заема място при транспортиране.Основна част е от многослоен порест топло и влагоизолационен материал подобен на дунапрен, който поемайки въздух, достига..
32.00 лв
без ДДС:32.00 лв
Голяма саморазгъваща се палатка с комарник за 5 човекаСпецификации:Качествена саморазгъваща се камуфлажна палатка за 5 човека в класическа форма. Разгъва се сама мигновено след изваждането и от калъфа.Направена от качествени водоустойчиви материали от клас 210-D за стените на палатката и 150-D за по..
55.00 лв
без ДДС:55.00 лв
Триместна палатка цветен моделСпецификации:Прекрасна вещ за вашите излети сред природата, палатката е изработена от висококачествен полиестер.Палатката е снабдена с отдушник на върха на палатката, на отдушника има комарник, на входа на палатката също има комарник.Отдушника при дъждовно и влажно врем..
27.00 лв
без ДДС:27.00 лв
Лека еднослойна палатка за излет и къмпингСпецификации:Прекрасна вещ за вашите излети сред природата, палатката е изработена от висококачествен полиестер.Палатката е снабдена с отдушник на върха на палатката, на отдушника има комарник, на входа на палатката също има комарник.Отдушника при дъждовно и..
27.00 лв
без ДДС:27.00 лв
Туристическа маскировъчна палатка за къмпинг четириместнаСпецификации:Прекрасна вещ за вашите излети сред природата, палатката е изработена от висококачествен полиестер. Палатката е снабдена с комарник на върха на палатката, тое е във формата на два малки триъгълника, има комарник и на входа на пала..
35.00 лв
без ДДС:35.00 лв
Забавление във вкъщи и на двора с детска палатка с тунел.Спецификации:Детска палатка от 3 части.Голяма детска палатка с тунел 3 в 1: 330 х 80 х 92 см.Материал: Полиестерно влакно + найлонова материя + стомана.Бързо и лесно за издигане.Подходящ както за вътрешна, така и за външна употреба.Тунелът и п..
42.00 лв
без ДДС:42.00 лв
Весела игра за деца с детска палатка тип замъкСпецификации:Детска палатка замък с разгъваема врата.Голяма детска палатка замък с размер: Диаметър 105 см./Височина 135 см.Материал: Полиестерно влакно + найлонова материя + стоманаБързо и лесно за издигане.Подходящ както за вътрешна, така и за външна у..
26.00 лв
без ДДС:26.00 лв
Голяма саморазгъваща се палатка с комарник за 4 човека Спецификации:Качествена саморазгъваща се камуфлажна палатка, която сама се разгъва мигновенно след изваждането и от калъфа.Направена от качествени водоустойчиви материали от клас 210-D за стените на палатката и 150-D за подовата материя.Сна..
40.00 лв
без ДДС:40.00 лв
Четириместна двуслойна палатка от две части (Тента и палатка) Четириместна двуслойна палатка от две части (Тента и палатка)
Изчерпан
Четириместна двуслойна палатка от две частиСпецификации:Модел палатка с двуслойна структура. Може да се използва и през четирите сезона, палатката се отличава с високо качество на изработка. Палатката е от две части. Едната част представлява само тента, другата част е основната палатка която се прик..
80.00 лв
без ДДС:80.00 лв
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)