Меню
Количка

Професионална UV LED лампа 48W Sun за гел лак с вграден вентилатор

Професионална UV LED лампа 48W Sun за гел лак с вграден вентилатор
-29 %
Професионална UV LED лампа 48W Sun за гел лак с вграден вентилатор
*Датите за доставка са само ориентировъчни
  • Наличност: В наличност
  • Код на продукта: 01081
34.00 лв
48.00 лв
без ДДС: 34.00 лв

Две в едно-UV LED лампа 48W Sun за две ръце

Спецификации:

Това е лампа с мощност 48 вата и 20 мощни UV LED диода, тя е за две ръце едновременно, предназначена за полимеризация на гел лакове (шеллак), удължители за нокти и всякакви покрития, които включват гел (например биогел).
Лампатa е оборудвана с таймер за 10, 30, 60 и 99 секунди, има два режима на захранване и ще бъде отлично спомагателно устройство на масата за всеки професионалист, занимаващ се с маникюр или аматьор.
Благодарение на компактния си размер и лаконичния си дизайн, лампата изглежда стилна и поради наличието на всички необходими функции, ще опрости и ускори процеса на работа с гел лакове, бои и гелове, които са податливи на спектъра на вълните.
Устройството се включва / изключва чрез поставяне на ръка вътре и след това прибиране, тъй като е снабден със сензор за движение.
Лампата има вграден мини вентилатор за ускорено изсушаване. SUN 699, има функция за памет: при работа в един режим (без да се променя времето на таймера), тя автоматично ще се активира всеки път, когато поставите ръката си вътре.
Специално предимство на лампата е, че е оборудвано с функция за защита срещу прегряване!
Захранването е чрез адаптер от домашната ел. мрежа, дължината на кабела е 1 метър.
Размери на лампата: 29 х 22 х 10 см.
Дължина на вълната: 365nm + 405nm.
Вентилатор: Да.
Цвят: Бял.

 Комплекта включва:

1 бр. Професионална UV LED лампа 48W Sun с вграден вентилатор.
1 бр. Захранващ адаптер на 220V.

Уважаеми клиенти, 

След всяка направена поръчка от ваша страна, тя веднага започва да се обработва и се предава към наш сътрудник за допълнително потвърждение по телефон.

Наш сътрудник ще осъществи контакт с вас, чрез телефонно позвъняване в рамките на работния ден. Осъществяваме този метод на потвърждение с цел да проверим коректността на постъпилата към нас информация за доставка. 

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка или при възникнали въпроси, моля свържете се с нас предварително на телефон: 0896151877.

Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 2 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от куриерската фирма. Доставката се извършва с куриерска фирма ЕКОНТ. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерската фирма. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод (ППП).

Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, този документ замества касовата бележка, той е доказателство за извършено плащане!

Всеки клиент получава пратката си с опция "Тест и Преглед" Желателно е да прегледате пратката си при получаване от куриера с цел да бъдат избегнати евентуални бъдещи недоразумения. 

Ако желаете да получите няколко продукта с една обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница!

Моля обърнете внимание, че след като осъществим потвърждение чрез телефонен разговор, вашата поръчка се предава максимално бързо към куриер за доставка и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки. Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим вашите продукти в различен срок от упоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!
Снимките и видеото са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в нашите обяви!
Всички други Общи условия можете да видите на EXTRAMARKET.BG.

EXTRAMARKET.BG - КОРЕКТНИЯТ ИЗБОР!