Геймърски мобилен комплект 4 в 1 от клавиатура, мишка, конвертор-блутут устройство за безжична връзка, стойка
  • Модел: AOAS M-1200
  • Изчерпан продукт

Геймърски мобилен комплект 4 в 1 от клавиатура, мишка, конвертор-блутут устройство за безжична връзка, стойка

70.00 лв. 56.00 лв.

Мобилен геймърски комплект за игра на смартфон и таблет.

Спецификации:

Геймърски комплект AOAS, iпециално за истинските любители на геймърските игри, представяме ви комплект който е специално разработен за да не използвате повече лаптопи и компютри. Той ще ви осигури всичко необходимо, за максимално удобство и комфорт. Комплектът съдържа 4 продукта в себе си: клавиатура, мишка, устройство за безжично свързване и стойка за таблет, телефон. Те ще Ви осигурят, удобство и перфектна игра. Мишката и клавиатурата са съвместими с всички устройства на пазара, което ви дава гъвкавост и избираемост. Клавиатура: Тя има подсветка от няколко различни нюанса. Предлага страхотна, издръжливост, комфорт и функционалност. Клавиатурата разполага с големи клавиши, които осигуряват удобство и комфорт по време на употреба и по този начин намаляват умората. Опция за функция с USB и безжично свързване, осигурява голяма съвместимост с устройствата. Можете да свържете с операционните системи на iOS + Android.
Работи с Bluetooth. Мишка: Проектирана и специално, разработена за максимално удобство. Мишката предразполага за дълга употреба, както с лявата, така и с дясната ръка.
Мишката разполага, също с многобройни бутони за управление. Впечатлява всеки геймър с дизайна и LED светлините си. Лесно преносим: Комплектът е гъвкав и не само, че е съвместим с много устройства, той е и удобен за пренасяне. Носете го навсякъде със себе си и играйте любимите си игри!
Съвместима операционна система: iOS + Android; или свързване към Windows с USB.
Съвместими устройства: Мобилни телефони, таблети и др;
Тип интерфейс: USB;
Размер на клавиатурата: 18 х 23 см.
Размер на мишката: 13 х 6 см.
Дължина на кабела на мишката: 120 см.
Дължина на кабела на клавиатурата: 95 см.
Входни параметри: 5V / 2A;
LED подсветка;
Удобен за пренасяне;
Ергономичен дизайн.

Комплекта включва:

1 бр. Геймърска мобилна клавиатура.
1 бр. Мишка-геймърска.
1 бр. Блутут устройство-конвертор.
1 бр. Стойка за телефон-таблет.

BACK TO TOP