Уважаеми потребители, екипа ни излиза в годишен отпуск, всички поръчки направени през периода 17.09.23 г. - 24.09.23 г. ще бъдат обработени и изпратени в периода 25--ти и 26-ти Септември 2023 г. Благодарим за разбирането.

Триместна еднослойна палатка цветен вариант
https://extramarket.bg/public/uploads/products/0/100_b336a580b130cbebb7a4bced488f9ada.jpg
  • Модел: Colour three person
  • Изчерпан продукт

Триместна еднослойна палатка цветен вариант

22.00 лв.

Триместна палатка цветен модел

Спецификации:

Прекрасна вещ за вашите излети сред природата, палатката е изработена от висококачествен полиестер.
Палатката е снабдена с отдушник на върха на палатката, на отдушника има комарник, на входа на палатката също има комарник.
Отдушника при дъждовно и влажно време се покрива с квадратно парче маскировъчен плат с ластици завършващи с куки в четирите края, с куките парчето се закрепва на върха на палатката!
Палатката отвътре е покрита със сребристо покритие, покритието осигурява по добър температурен комфорт вътре в палатката.
Артикула е побран в удобна платнена чанта с цип в същия цвят в който е и палатката. Палатката се разпъва основно от две пръчки от фибростъкло. Всяка от тези две пръчки е съставена от няколко по малки като те се нанизват една в друга и се превръщат в една от двете пръчки разпъващи палатката.
За по лесно сглабяне и разглабяне на обтегачите през средата на тези обтегачи вървят ластици. Двете основни пръчки - обтегачи се промушват през платнени уши, наречени водачи, застопоряват се в четирите ъгъла на палатката в специални пластмасови жлебове. По този начин обтегачите се напрягат и се извиват на дъга, така кръстосани, те държат палатката опъната. В комплекта на палатката има и набор от метални шишове за прикрепване на палатката към земята.
Цветния модел палатката е снабдена с дъно от същия платнен материал от който е изработена останалата част на палатката, този материал е подсилен поради факта, че се явява дъно.
Ширина: 150 см. Дължина: 200 см.
Височина в най високата част: 130 см.
Тегло 1.300 кг.
Еднослойна.
Водонепромокаемост - 1000 мм. воден стълб.
Размери в сгънато положение в платнената чанта с цип: 60 х 15 см.
Цветове: Синьо, Червено, Жълто, Зелено.

Комплекта включва:

1 бр. Палатка 150 х 200 х 130 мм.
4 бр. Метални колчета за закрепване към земята.
1 бр. Пакет с обтегачи от фибростъкло за разпъване.
1 бр. Квадратно парче плат за покриване на отдушника на палатката.
1 бр. Платнена чанта за пренасяне.

BACK TO TOP