Меню
Количка

Ръчна помпа за велосипед със стойка

Ръчна помпа за велосипед със стойка
Изчерпан
Ръчна помпа за велосипед със стойка
*Датите за доставка са само ориентировъчни
  • Наличност: Изчерпан
  • Код на продукта: 01121
16.00 лв
без ДДС: 16.00 лв

Удобна помпа за велосипед с маркуч

Спецификации:

Удобна помпа за велосипед със стойка. Артикула е изработен от висококачествена пластмаса в комбинация с метал.
Помпата се предлага със стойка за колело, стойката е със стандартни дупки и винтове за захващане, винтовете са включени в комплекта.
Кам стойката има включена и платнена лепкаща лента за по сигурно захващане. 
Дръжката на помпата е конструирана така, че може да се завърта на страни, така имате удобен захват при помпане на гуми.
Помпата има и малко метално краче в основата и като стъпите на него, имате по удобна опора. 
Артикула е предназначен за стандартен винтил (Мотор, Автомобил), както и френски тип винтил за колело.
От долната част на помпата излиза маркуч с накрайник за помпане на него, така може да помпате и по неудобни за помпане винтили.
Дължина в разгънато състояние: 45 см.
Дължина в сгънато състояние: 31.5 см.
Тегло: 300 гр.
Цвят: Черно със сребърно

Комплекта включва:

1 бр. Ръчна вело помпа.

Уважаеми клиенти, 

След всяка направена поръчка от ваша страна, тя веднага започва да се обработва и се предава към наш сътрудник за допълнително потвърждение по телефон.

Наш сътрудник ще осъществи контакт с вас, чрез телефонно позвъняване в рамките на работния ден. Осъществяваме този метод на потвърждение с цел да проверим коректността на постъпилата към нас информация за доставка. 

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка или при възникнали въпроси, моля свържете се с нас предварително на телефон: 0896151877.

Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 2 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от куриерската фирма. Доставката се извършва с куриерска фирма ЕКОНТ. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерската фирма. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод (ППП).

Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, този документ замества касовата бележка, той е доказателство за извършено плащане!

Всеки клиент получава пратката си с опция "Тест и Преглед" Желателно е да прегледате пратката си при получаване от куриера с цел да бъдат избегнати евентуални бъдещи недоразумения. 

Ако желаете да получите няколко продукта с една обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница!

Моля обърнете внимание, че след като осъществим потвърждение чрез телефонен разговор, вашата поръчка се предава максимално бързо към куриер за доставка и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки. Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим вашите продукти в различен срок от упоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!
Снимките и видеото са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в нашите обяви!
Всички други Общи условия можете да видите на EXTRAMARKET.BG.

EXTRAMARKET.BG - КОРЕКТНИЯТ ИЗБОР!