Меню
Количка

Сешоар

Компактен сешоар с йонно излъчване и дифузер V02Спецификации:Компактен сешоар със слим дизайн който използва йонна технология за да направи косата гладка и блестяща, да намали къдренето и да изсуши косата бързо и нежно, като същевременно намалява увреждането от топлината.Поддържайте температурата по..
30.00 лв
без ДДС:30.00 лв
Компактен сешоар за пътуване с неонова светлина Спецификации:Малкият и компактен сешоар използва йонна технология за да направи косата гладка и блестяща, да намали къдренето и да изсуши косата бързо и нежно, като същевременно намалява увреждането от топлината.Поддържайте температурата постоянна, наг..
20.00 лв
без ДДС:20.00 лв
Уред от най-ново поколение Super Hair Dryer сешоар - 5 в 1Спецификации:Сешоара Super Hair Dryer, е проектиран да защитава косата от излагане на екстремни температури, но пък бързо осигурява бързо изсушаване и прецизно оформяне. Сешоар разполага с мощен дигитален мотор за мигновено изсушаване и интел..
75.00 лв 90.00 лв
без ДДС:75.00 лв
Мощен сешоар за продължителна работаСпецификации:Сешоара е изработен от висок клас материали, подходящ е за високо натоварване и продължителна работа.Уреда е с три степени на въздушната струя като температура:- Студен до леко топъл въздух.- Топъл въздух.- Горещ въздух.Разполагате и с бутон за две ст..
26.00 лв
без ДДС:26.00 лв
Hot Air Styler - Един уред за всичко-Сушене, Изправяне, Къдрене, Придаване на обем и Оформяне на косатаСпецификации:Сушене, изправяне, къдрене, придаване на обем и оформяне на косата.Иновативен дизайн – горещ въздух.3 различни нива на температура и скорост.Практичен кабел, въртящ се на 360 градуса.Л..
42.00 лв
без ДДС:42.00 лв
Мощен малък сешоар със сгъваема дръжка SONAR Мощен малък сешоар със сгъваема дръжка SONAR
Изчерпан
Сгъваем сешоар SONAR/SN-12-1500WСпецификации:Този малък, но мощен сешоар е идеалният избор за пътуване.Неговият сгъваем дизайн и лекото тегло улесняват опаковането и носенето,  тъй като се побира дори в най-малката чанта!Лесен за използване при пътуване!2 СкоростиПревключвател за включване / изключв..
19.00 лв
без ДДС:19.00 лв
Четка-сешоар с три различни приставки за коса Четка-сешоар с три различни приставки за коса
-26 % Изчерпан
Продукт с отлично качество сешоар и накрайници SONAR SN-5260Спецификации:Лесно сменяте трите накрайника за разресване и навиване на букли.Устройството използва горещ въздух за подпомагане на разресването.Улеснява стилизирането, правенето на малки къдрици, големи къдрици.Изправяне на косата, красиво ..
28.00 лв 38.00 лв
без ДДС:28.00 лв
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)