Меню
Количка

Соларно осветление от къмпинг система DAT AT-111

Соларно осветление от къмпинг система DAT AT-111
Изчерпан
Соларно осветление от къмпинг система DAT AT-111
*Датите за доставка са само ориентировъчни
  • Наличност: Изчерпан
  • Код на продукта: 01224
38.00 лв
без ДДС: 38.00 лв

Соларна презареждаема осветителна къмпинг система

Спецификации:

Преносима осветителна система с акумулаторна батерия и соларен панел в комплект! Удобна за пренасяне и лесна за работа и монтаж. Осветлението е подходящо за употреба в домашни условия, излети на открито, къмпинг, лов и риболов, аварийни ситуации и др. Зарядната система е с 2 бр.LED лампи, един USB изход за зареждане на портативни устройства, вход за 9V 3~7W соларен панел, LED сигнализация и вход AC 220V. Осветителната система може да се зарежда от слънцето посредством соларният панел или в домашни условия от ел. мрежатa.

Акумулаторна батерия: 6V - 4.5Ah.
Захранване: Слънчево или 110-220V, 50 / 60Hz.

Време за зареждане: 
- от мрежата: 13-15 часа
- от слънчевия панел: 12 часа

Две LED крушки 2x3W.
6V захранване за крушки.
5V USB изход.
Източник на захранване: Оловна киселинна батерия запечатана 6V4.5Ah.
Източници за зареждане: 220V зарядно устройство.
Слънчево зареждане чрез слънчев панел 9V 3-7W.
Време на осветление: 22 часа с 1 крушка, 12-15 часа с 2 крушки
Размери: 170 х 110 мм.

Внимание:  

За да осигурите нужната енергия през деня трябва да осигурите максимално слънчева светлина за слънчевия панел през целия ден.  
При облачно и дъждовно време има вероятност да не бъде възстановен напълно запаса от еленергия. Изгасете или ограничете осветлението, ако то започне да мъждее или мига. В зависимост от състоянието на вътрешния акумулатор GSM-а може да не бъде зареден на 100%. При продължително съхранение да се дозарежда на всеки три месеца.

Комплекта включва:

1 бр. Електронно-зарядно устройство DAT АТ-111.
1 бр. Соларен панел.
2 бр. LED лампи с кабели за LED осветление.
1 бр. Адаптор АС 230V.
1 бр. USB Кабел с комплект 10 зарядни за най-разпространените модели портативни устройства.

Уважаеми клиенти, 

След всяка направена поръчка от ваша страна, тя веднага започва да се обработва и се предава към наш сътрудник за допълнително потвърждение по телефон.

Наш сътрудник ще осъществи контакт с вас, чрез телефонно позвъняване в рамките на работния ден. Осъществяваме този метод на потвърждение с цел да проверим коректността на постъпилата към нас информация за доставка. 

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка или при възникнали въпроси, моля свържете се с нас предварително на телефон: 0896151877.

Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 2 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от куриерската фирма. Доставката се извършва с куриерска фирма ЕКОНТ. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерската фирма. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод (ППП).

Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, този документ замества касовата бележка, той е доказателство за извършено плащане!

Всеки клиент получава пратката си с опция "Тест и Преглед" Желателно е да прегледате пратката си при получаване от куриера с цел да бъдат избегнати евентуални бъдещи недоразумения. 

Ако желаете да получите няколко продукта с една обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница!

Моля обърнете внимание, че след като осъществим потвърждение чрез телефонен разговор, вашата поръчка се предава максимално бързо към куриер за доставка и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки. Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим вашите продукти в различен срок от упоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!
Снимките и видеото са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в нашите обяви!
Всички други Общи условия можете да видите на EXTRAMARKET.BG.

EXTRAMARKET.BG - КОРЕКТНИЯТ ИЗБОР!