Меню
Количка

Стойка за телефон за кола

Удобна стойка със захващане на седалката за таблетСпецификации:Подходяща за всякакви мобилни устройства с по големи размери, като Galaxy tap и iPad, таблети и др.Захваща се на предната седалка-шофьорската или на седалката до шофьора като се поставя на пръчките на подглавника.Така вашето дете може да..
15.00 лв
без ДДС:15.00 лв
Удобна стойка с вакум за големи устройстваСпецификации:Подходяща за всякакви мобилни устройства с по големи размери, като Galaxy tap и iPad, различни други устройства като таблети или GPS системи и др. Въртяща се на 360 градуса стойка. Вакумен държач с бързо освобождаване.Захват в максимално разгъна..
15.00 лв
без ДДС:15.00 лв
Стойка с дълго рамо за GSM/GPS в автомобилСпецификации:Стойката е подходяща за монтаж във всяка кола или друго превозно средство което има предно стъкло, конструирана е така, че със своето гъвкаво рамо да заема всякаква позиция.Подходяща за всеки мобилен телефон, MP4, PDA или GPS система.Вакумен дър..
7.00 лв
без ДДС:7.00 лв
Универсална стойка за автомобил с дълго гъвкаво рамоСпецификации:Подходяща за всеки мобилен телефон, MP4, PDA или GPS система. система за закрепване към стъкло чрез мощен вакум.В комплекта има и пластмасова основа на която има двойно залепваща лепенка. Лесна за употреба.Предназначението на основата ..
10.00 лв
без ДДС:10.00 лв
Мултифункционална стойка за ползване на телефон в колаСпецификации:Мултифункционална стойка за ползване на телефон в кола, универсална, регулируема, захващане за сенник, табло, волан.Стойката за сенник за телефон на кола се отличава от традиционните стойки за телефон с иновативен дизайн, който ви да..
23.00 лв 30.00 лв
без ДДС:23.00 лв
Универсална магнитна стойка за телефонСпецификации:Магнитна стойка за телефон-захващане на решетката на парното в автомобила. Стойката се прикрепва сигурно към парното-решетката, металната кръгла пластина от комплекта се залепва за гърба на вашия телефон или върху предпазният кейс на вашия телефон. ..
9.00 лв
без ДДС:9.00 лв
Вакуумна-телескопична стойка за телефон за колаСпецификации:Стойката е универсална, което я прави подходяща не само за телефони, но и за другиустройства, като таблет, навигация и др. стига те да са широки от 5,5 до 8,5 см.Телескопично рамо: от 10,5 до 16,5 см.Вакуумно захващане за стъкло или табло.Р..
12.00 лв 18.00 лв
без ДДС:12.00 лв
Детска сензорна лампа със стойка за телефон във форма на коткаСпецификации:Гъвкава акумулаторна детска лампа със сензорно управление, чрез леко докосване.3 нива на силата на осветяването. Може да избирате дали да свети само горната част на лампата,като светлината която се отдава от тази област е под..
19.00 лв 25.00 лв
без ДДС:19.00 лв
LED COB светлина с 4 букси и клаксон за телефонСпецификации:Тази велосипедна стойка за телефон разполага с 4 режима на своите 7 LED диода.Друго удобство са неините 4 букси: USB, Micro USB, iPhone, Type C. По този начинможете да зареждате телефона си, като просто го включите към съответната букса.Арт..
28.00 лв
без ДДС:28.00 лв
Двойна универсална стойка за GSM/GPS за автомобил Двойна универсална стойка за GSM/GPS за автомобил
Изчерпан
Универсална двойна стойка за GSM/GPS за автомобилСпецификации:Стойката е подходяща за монтаж във всяка кола или друго превозно средство което има предно стъкло, конструирана е така, че да може да държи две устройства едновременно.Подходяща за всеки мобилен телефон, MP4, PDA или GPS система.Стойка ра..
8.00 лв
без ДДС:8.00 лв
Стойка за Телефон/Смартфон/Таблет(универсална) Стойка за Телефон/Смартфон/Таблет(универсална)
Изчерпан
Здрава стойка с добър захват във формата на ръчичкиСпецификации:Хитроумна джаджа във формата на ръце която приляга на всеки смартфон, таблет или телефон - стойка. С помощта на тази стойка лесно може да фиксирате вашето устройство до желаното положение в което да гледате снимки или филм например. Арт..
5.00 лв
без ДДС:5.00 лв
Гумирана стойка за телефон на колело или мотоциклет Гумирана стойка за телефон на колело или мотоциклет
-15 % Изчерпан
Стойка за велосипед или мотор.Спецификации:Обичате да карате колело или мотоциклет, но се чудите къде да сложите телефона си или вашата навигация.Тази стойка е точно това, от което имате нужда. Тя се закрепя здраво за кормилото на колелото или мотоциклета, а телефонът ви приляга плътно върху гумиран..
11.00 лв 13.00 лв
без ДДС:11.00 лв
Органайзер (За ученика или офиса) - LED лампа със стойка за телефон Органайзер (За ученика или офиса) - LED лампа със стойка за телефон
Изчерпан
Ученически-офис органайзер в комбинация с LED лампаСпецификации:Настолна LED лампа YT-838 с органайзер за моливи, кламери, гумички и др.Вградена стойка за телефон, вградена акумулаторна батерия, сензорно управление на силата на светлината, мощност 3 W.Височина 36 см, USB зареждане от порт на компютъ..
14.00 лв
без ДДС:14.00 лв
Компактна стойка за телефон за ползване бюро, маса, плот Компактна стойка за телефон за ползване бюро, маса, плот
Изчерпан
Удобна стойка за телефон с променяне на ъгъла и височинатаСпецификации:Стойка за телефон-използване на бюро, маса, плот. Стойката е универслана-черна с 35 градуса регулиране. Стилна стойка за телефон със сгъване и разпъване като долната част има стабилни противохлъзгащи крачета. Универсална стойка з..
12.00 лв
без ДДС:12.00 лв
Разтягаща се стойка за телефон на мотор или колело
Изчерпан
360 градусова стабилна стойка за телефонСпецификации:Представяме ви тази често нова стойка с 360 градусово завъртанеи здрав захват независимо дали сте излезли с вашия велосипедили мотоциклет. Също така, с функцията за регулиране, тази стойкае съвместима с телефони от 3,5 от 7,0 инча.Комплекта включв..
13.00 лв
без ДДС:13.00 лв
Показва 1 до 15 от 15 (1 страници)