Меню
Количка

Точила за ножове

Масат с магнитен връх 25 см Спецификации:Професионален плосък масат, точило за поддържане на всички видове ножове и режещи инструментиНадпис: GERMANY INOXДължина на заточващата част: 250 ммОбща дължина на целия масат: 380 ммШирина: 35мм, Дебелина 7 мм.Магнитен връх: ДаФорма: ЕлипсаТегло: 600 гр.Комп..
30.00 лв
без ДДС:30.00 лв
Точило за ножове с волфрамови пластиниСпецификации:Това е изключително полезна вещ за всяко домакинство. Това точило може да заточва както прави остриета, така и къдрави остриета каквито притежават ножовете за хляб например.Уреда заточва остриетата механично, нужно е да закрепите точилото за гладка ..
5.00 лв 7.00 лв
без ДДС:5.00 лв
Samurai Pro точило за ножове с волфрамови пластиниСпецификации:Samurai Pro остри ножове, ножици и други режещи инструменти и ги прави като нови за секунди. Защо да се бориш с тъпи кухненски ножове, когато можеш да си имаш остри като бръснач ножове и то за секунди с Samurai Pro.Професионалните готвач..
7.00 лв
без ДДС:7.00 лв
Универсално точило за домашни и професионални цели Спецификации: Артикула е подходящ за заточване на ножици, ножове, коси сатъри и др.  Удобна ръкохватка за захващане. Размер 14 см. дължина, височина - 7 см. 2 см. ширина. Волфрамови заточващи пластини.  Изработена от здрава пластмаса. Син и червен ц..
5.00 лв
без ДДС:5.00 лв
Функционално тройно точило за ножовеСпецификации:Подходящо за заточване на ножове, ножици, сатъри и др.2 отделения за заточване на керамични ножове.1 отделение за заточване на стоманени ножове.Сваляща се глава за по-лесно почистване.Неплъзгаща се подложка на основата и дръжката.Удобна ергонометрична..
10.00 лв
без ДДС:10.00 лв
Универсално електрическо точило (на 220 V)Спецификации:Артикула е с издадена напред специална глава която покрива въртящия се камък,главата е с различни прорези за различни инструменти от домакинството които биха могли да се заточат,като главата държи ножа под различен ъгъл за заточване.Високоскорос..
17.00 лв 19.00 лв
без ДДС:17.00 лв
Универсално електрическо точилоСпецификации:Артикула е с издадена напред специална глава която покрива въртящия се камък,главата е с различни прорези за различни инструменти от домакинството които биха могли да се заточаткато главата държи ножа под различен ъгъл за заточване.Високоскоростния въртящ ..
10.00 лв 13.00 лв
без ДДС:10.00 лв
Уред (Точило) за приготвяне на спирали от зеленчуци и плодове Уред (Точило) за приготвяне на спирали от зеленчуци и плодове
-33 % Изчерпан
Прибор (Острилка) за декорация и приготвяне на салатиСпецификации:Превърнете дори обикновената салата в шедьовър. Сега може да разнообразите салатата от зеле с красиви спирали морков или пък марулята с ленти от краставица. Прибора е с два отвора за различни зеленчуци и плодове, малкия отвор е 3.5 мм..
8.00 лв 12.00 лв
без ДДС:8.00 лв
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)