Модел: P5000
Наличност: В наличност
67.00лв.

Количество

Задайте въпрос за продукта

Как да поръчам?

Вариянт1: Да направите вашата поръчка чрез формата за „Бърза поръчка” от менюто на сайта и оставите координати за връзка.(Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт2: Да използвате формата за стандартна поръчка от менюто на сайта като направите регистрация и оставите координати за връзка или чрез съобщение в електронната пощенска кутия на сайта (Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт3: Да се свържете с нас на телефонните номера оставени за връзка с нас в секция „Контакти” (От понеделникдо петък от 09.00 до 18.00 ч.)

EXTRAMARKET.BG  изпълнява доставките си с куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Цената на доставката се определя от теглото на пратката и куриерските тарифи на фирма ЕКОНТ.
Всеки клиент ползва 20% отстъпка от стандартните куриерски услуги на ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Клиентът има възможност да отвори, прегледа и тества поръчания от него артикули преди да заплати стойността им на куриера.
Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 1 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от ЕКОНТ ЕКСПРЕС.

Ориентировъчни средни стойности при поръчка на артикул до килограм за доставка на територията на Република България

  • Доставка до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: ~5 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места с офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: ~6.50 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места без офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: ~7.70 лв.

Потребителят има право да се откаже от договора и върне стоката в рамките на 15 календарни дни считани от момента на получаване на стоката.
За първи ден се счита деня в който клиента е получил пратката си – лично или с куриер.
При желание за отказ от продукт и искане за връщане на продукт е нужно първо да се свържете с нас чрез формите за контакт.
При връщането към нас предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.  Артикулите  не трябва да бъдат използвани, поправяни или повредени от Вас -клиента, такива с увредена или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари няма да бъдат приети. Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са били доставени. EXTRAMARKET.BG се задължава да възстанови на потребителя пълната покупна стойност на стоките не по-късно от 30 дни считано от датата,
на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор съгласно ЗЗП Чл. 55. ал.6. 

* Транспортните разходи при връщане на продукти поради ползване на гаранция или отказ от покупка са за сметка на купувача.

Заплащането към EXTRAMARKET.BG става след като потребителя отвори опаковката на пратката и се увери, че получава това, което е поръчал и то отговаря на описанието и е доставено в перфектно състояние.
Проверката на пратката може да се осъществи както в офиса на куриерската фирма, така и при взимане от куриер който е донесъл пратката до адрес.
Услугата ”Проверка и тест на пратката преди заплащане” се прилага както за физически лица, така и за фирми, които са закупили продукти от EXTRAMARKET.BG 
Тази услуга предлага проверка на цялостта на продукта и дали той е пристигнал в перфектно състояние (без видими следи от счупено, драскотини или друг вид видими нередности)
Услугата се използва също и за проверката на техническото състояние на продукта (да се включва / тества и др. )
” Проверка и тест на пратката преди заплащане” е услуга, която се отнася за всички продукти предлагани и доставяни от EXTRAMARKET.BG
Ако след отварянето на пратката се забележи, че продуктът не е в перфектно състояние и има следи от драскотини, следи от удар или не фукционира,
то тогава потребителя може да откаже поръчката в момента на проверката.  При отказ на поръчката в подобна ситуация потребителя  не заплаща транспортните разходи за поръчката си.
Заплащането на транспортните разходи за повредена пратка при транспортирането се урежда само между EXTRAMARKET.BG от една страна и ЕКОНТ ЕКСПРЕС от друга страна.

DVR Камера за кола с дисплей 2.7" 1080P HD/HDMI

Спецификации:


Видеорегистратора-DVR устройството може да бъде инсталирано на предното стъкло на колата,
така се записва видео, аудио данни, свързани с превозното средство, удар или аварии и т.н.
Записа от устройство се съхранява в картата с памет и може да бъде анализиран,
така това може да ви помогне да определите какво се е случило с превозното средство преди, по време и след катастрофата или събитие.
LCD екран с диагонал 2.7 инча. Заснемане на картина - 140 градуса, т.е. пълно покритие на пътната лента и страните
Детектор за движение - може да стартира автоматично записване. Светодиодно осветление се включва автоматично, осигурявайки видеозапис в тъмното
Автоматичен запис, когато бъде пуснато захранване. Видео запис по време на зареждане. Цикличен запис-първо са заменя най-старите видео
Удобно и лесно управление на DVR-чрез бутоните на гърба на устройството. Максималната разделителна способност видео с висока резолюция 1280 х 720
Автоматично добавяне на дата и час на видео. Слот за карта памет до 32 GB micro SD. - Включена в комплекта!
Обектив: 140 ° широкоъгълен
Тип на сензор: 1/4 CMOS
Видеозапис: QVGA (30fps), VGA (30fps)
Екран: TFT LCD цветен
Звукозаписи: двуканален стерео
Видео формат: AVI
Функция за защита от вибрации, когато се снима: EIS
Подсветка на LED : ДА
Акумулаторна батерия: ДА
Тип на батарея: 3.7V lithium battery
Капацитет на батерията: 300 mAh
DC input: 5V 500mA
USB интерфейс: ДА
Батерия: Li-ion battery (Малкия размер на батерията налага видеорегистратора да бъде постоянно включен в захранването на автомобила)
Езици: Английски/Френски/Испански/Немски/Италиaнски/Руски и други 

Комплекта включва:

1 бр. Автомобилен DVR видеорегистратор
1 бр. Захранване за автомобил на 12V
1 бр. Вакумна стойка за фиксиране на предното стъкло
1 бр. Карта памет 32GB подарък!

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
Разгледайте още