Меню
Количка

Авто прахосмукачка

Мощна малка безкабелна прахосмукачка с ултравиолетово осветлениеСпецификации: Компактна но мощна мини прахосмукачка с голяма всмукателна мощност с високо налягане за отстраняване на акари, косми и прахПрахосмукачката може да се ползва с две приставки, една дълга за труднодостъпни места, и една ..
45.00 лв
без ДДС:45.00 лв
Прахосмукачка-робот Smart Cleaner 3 в 1Спецификации:Роботът прахосмукачка е интелигентното устройство с презареждаща се батерия,  което автоматично се настройва към всяка гладка, подова настилка, независимо  дали е плочка, паркет, или линолеум! Прахосмукачката робот работи тихо, поддържайкичистота в..
38.00 лв
без ДДС:38.00 лв
Малка и мощна прахосмукачка 1000WСпецификации:Огромна всмукателна мощност, дори малки камъчета по земята, могат да бъдат всмукани лесно.Прахосмукачката е лесно преносима, може да се ползва както в дома, така и в колата.Захранването е на 220V. Дължина на кабела: 4 метра. Наличие на колан за носене пр..
62.00 лв
без ДДС:62.00 лв
Мобилна и удобна прахосмукачка за кола на 12VСпецификации:Лека и миниатюрна - може да си стои в автомобила готова за почистване, само е нужно да включите прахосмукачката в запалката на вашия автомобил и готово,за вас няма трудно достъпни места, всичко лесно и бързо се почиства с тази прекрасна вещ. ..
17.00 лв
без ДДС:17.00 лв
Мощна мини вакуумна прахосмукачка 100 вата Мощна мини вакуумна прахосмукачка 100 вата
Изчерпан
Мини вакуумна акумулаторна прахосмукачка 12 волтаСпецификации:Готова да почисти всяка бъркотия, мини прахосмукачката с 12V/100 вата мигновена мощност ще се справи с ежедневната бъркотия.Лесно изпразващият се контейнер за мръсотия ви осигурява допълнително удобство в почистването.Работи чрез зареждан..
39.00 лв
без ДДС:39.00 лв
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)