Меню
Количка

Табакери

Елегантна машинка за ръчно свиване на цигари съчетана с табакераСпецификации:Елегантна машинка за ръчно свиване на цигари съчетана с табакера .Табакера за съхранение на тютюн с вградена машинка за свиване на цигари.Табакера е изработена от висококачествена стомана в комбинация с не железни части изр..
7.00 лв
без ДДС:7.00 лв
Елегантна машинка Mascotte за ръчно свиване на цигари съчетана с табакераСпецификации:Елегантна машинка Mascotte rollbox за ръчно свиване на цигари съчетана с табакера. Табакера за съхранение на тютюн с вградена машинка за свиване на цигари.Табакера е изработена от висококачествена стомана в комбина..
8.00 лв
без ДДС:8.00 лв
Стилна табакера с метална рамка и PVC имитация на кожа 100 мм.Спецификации:Стилен аксесоар за пренасяне и съхранение на цигари.Капацитет до 20 цигари, по 10 във всяка половина на табакерата.Размери на продукта с опаковката: 100 х 100 х 20 мм.Цветове: Различни видове - имитация на кожа.Тегло: 0.100 г..
5.00 лв
без ДДС:5.00 лв
Стилна табакера с метална рамка облечена с изкуствена кожа Cigarette Case 80 мм.Спецификации:Стилен аксесоар за пренасяне и съхранение на цигари. Капацитет до 20 цигари, по 10 във всяка половина на табакерата, дължина King Size. Размери на продукта с опаковката: 100 х 100 х 20 мм. Цве..
5.00 лв
без ДДС:5.00 лв
Запалка с отделение за цигари (табакера) Запалка с отделение за цигари (табакера)
Изчерпан
Запалка в комбинация с автоматична табакераСпецификации:Артикула е комбинация от запалка и отделение за цигари. Може да заредите запалката в специално направеното в нея отделение за цигари с до 8 бр. цигари 80 мм. (King Size)С лесно движение на бутона може да задействате механизма да ви се подаде ав..
9.00 лв
без ДДС:9.00 лв
Запалка - табакера с ветроупорен пламък Запалка - табакера с ветроупорен пламък
Изчерпан
 Ветроупорна запалка в комбинация с автоматична табакераСпецификации:Артикула е комбинация от запалка и отделение за цигари. Може да заредите запалката в специално направеното в нея отделение за цигари с до 8 бр. цигари 80 мм. (King Size)С лесно движение на бутона може да задействате механизма да ви..
10.00 лв
без ДДС:10.00 лв
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)