Меню
Количка

Ренде за зеленчуци

Ренде за цели зеленчуци и твърди сиренаСпецификации:Многофункционална резачка 3 в 1 за зеленчуци и сирена - лесна за почистване, спестява ви време за приготвяне на вечеря с 3 вида сменяеми остриета. Острието за нарязване е подходящо за нарязване на краставици, домати, моркови, картофи, лук, сирене, ..
20.00 лв
без ДДС:20.00 лв
Резачка зеленчуци на спирали-спагетиСпецификации:Насладете се за уникална визия и ползи от своето зеленчуково меню.Сега е много по-лесно да включите различни зеленчуци в храните на своите деца или пък за самите себе си.Може да впечатлите своите гости с оригинално поднесена сезонна салата.Всичко това..
9.00 лв 14.00 лв
без ДДС:9.00 лв
Ренде-многофункционално 13 части Спецификации: Улеснете си живота с невероятния кухненски помощник Nicer Dicer Plus, той ще ви спести ценно време и значителни усилия в кухнята! С този невероятен помощник в кухнята, лесно, бързо, безопасно и най вече професионално се нарязват на ситно и на фигурки ра..
18.00 лв 20.00 лв
без ДДС:18.00 лв
Кухненско ренде - мелничкаСпецификации:Кухненско ренде- мелничка. Многофункционален ръчен зеленчуков шредер на барабан с 3 рендета от неръждаема стомана.  Здравословното хранене, което основно включва зеленчуци (сурови и топлинно обработени), предполага често използване на рендета. Това, което се пр..
25.00 лв
без ДДС:25.00 лв
Мултифункционален прибор за рязане на зеленчуциСпецификации:Дъска за рязане на кухненски продукти, в центъра на дъската е разположен правоъгълник в който може да поставите пет различни приставки за рязане. Може да сложите неутрален капак и така дъската се превръща в обикновена дъска за рязане. Дъска..
25.00 лв
без ДДС:25.00 лв
Veggetti Pro - Верен помощник за приготвяне на спагети от зеленчуци.Спецификации:Veggetti Pro превръщате любимите ви зеленчуци в нискокалорични спагети!Само с няколко движения любимите ви свежи тиквички се превръщат в лингуини паста!Можете да режете всякакви зеленчуци! Превърнете картофките в красив..
28.00 лв 35.00 лв
без ДДС:28.00 лв
Електрическо ренде Veggetti Power (Спагети от зеленчуци) Електрическо ренде Veggetti Power (Спагети от зеленчуци)
Изчерпан
Направете си салата с автоматичното ренде Find Back-Veggetti PowerСпецификации:Уред за свежи салати от сурови зеленчуци, ще бъдете забелязани от всички със зеленчуковите спагети направени от електрическото ренде Veggetti Power. Лесно ще приготвите спирали от различни видове зеленчуци. Няколко ширини..
38.00 лв
без ДДС:38.00 лв
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)