Меню
Количка

Авто зарядно

Ново двойно зарядно за телефон или таблет - 2.1 ампераСпецификации:Уреда се включва в запалката  на автомобил или камиони има две гнезда тип USB за включване на различни устройства когато сте на път.Артикула е компактен и лесен за пренасяне. Нужен ви е кабел за да може да ползвате зарядното, то се п..
6.00 лв
без ДДС:6.00 лв
Удобен разклонител за кола или камион с 4 гнезда и USBСпецификации:USB Разклонител-зарядно за запалка на автомобил или камион (12/24 волта) с 4 гнезда и мощно гнездо с двоен USB вход.Поддържа захранване на множество аксесоари едновременно.Чудесно за поддържане на стабилно напрежение, за да се предот..
17.00 лв 22.00 лв
без ДДС:17.00 лв
Стойка за автомобил с вградено безжично Wireless зарядноСпецификации:Иновативно безжично зарядно-стойка за мобилен телефон в превозното ви средство. Така вашият телефон винаги ще бъде на една ръка разстояние и със заредена батерия.Съвместимо е с всички мобилни телефони, които поддържат Qi безжично з..
19.00 лв
без ДДС:19.00 лв
Стойка за автомобил с вградено безжично Wireless зарядно R1Спецификации:Автоматично захващаща стойка за телефон в кола с безжично Wireless зарядно устройство в нея. Модерна стойка, предназначена за хора, които ценят дизайна, практичността и новите решения. Висококачествена автомобилна стойка предназ..
22.00 лв
без ДДС:22.00 лв
Стойка за автомобил с вградено безжично Wireless зарядноСпецификации:Автоматично захващаща стойка за телефон в кола с безжично Wireless зарядно устройство в нея. Модерна стойка, предназначена за хора, които ценят дизайна, практичността и новите решения.Висококачествена автомобилна стойка предназначе..
20.00 лв 24.00 лв
без ДДС:20.00 лв
Мрз/Bluetooth/Wireless трансмитер за автомобил/камионСпецификации:Предназначението на артикула е да разчита МРз/WMA файлове от флаш памет или карта памет и да излъчи безжично сигнала към аудио системата в автомобила. Най ценното качество на трансмитера е че може да приема МРз файлове от вашия телефо..
17.00 лв
без ДДС:17.00 лв
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)