Модел: WS-138RC
Наличност: В наличност
18.00лв.

Количество

Задайте въпрос за продукта

Как да поръчам?

Вариянт1: Да направите вашата поръчка чрез формата за „Бърза поръчка” от менюто на сайта и оставите координати за връзка.(Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт2: Да използвате формата за стандартна поръчка от менюто на сайта като направите регистрация и оставите координати за връзка или чрез съобщение в електронната пощенска кутия на сайта (Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт3: Да се свържете с нас на телефонните номера оставени за връзка с нас в секция „Контакти” (От понеделникдо петък от 09.00 до 18.00 ч.)

EXTRAMARKET.BG  изпълнява доставките си с куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Цената на доставката се определя от теглото на пратката и куриерските тарифи на фирма ЕКОНТ.
Всеки клиент ползва 20% отстъпка от стандартните куриерски услуги на ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Клиентът има възможност да отвори, прегледа и тества поръчания от него артикули преди да заплати стойността им на куриера.
Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 1 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от ЕКОНТ ЕКСПРЕС.

Ориентировъчни средни стойности при поръчка на артикул до килограм за доставка на територията на Република България

  • Доставка до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: 3.80 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места с офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: 5.80 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места без офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: 7.40 лв.

Потребителят има право да се откаже от договора и върне стоката в рамките на 15 календарни дни считани от момента на получаване на стоката.
За първи ден се счита деня в който клиента е получил пратката си – лично или с куриер.
При желание за отказ от продукт и искане за връщане на продукт е нужно първо да се свържете с нас чрез формите за контакт.
При връщането към нас предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.  Артикулите  не трябва да бъдат използвани, поправяни или повредени от Вас -клиента, такива с увредена или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари няма да бъдат приети. Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са били доставени. EXTRAMARKET.BG се задължава да възстанови на потребителя пълната покупна стойност на стоките не по-късно от 30 дни считано от датата,
на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор съгласно ЗЗП Чл. 55. ал.6. 

* Транспортните разходи при връщане на продукти поради ползване на гаранция или отказ от покупка са за сметка на купувача.

Заплащането към EXTRAMARKET.BG става след като потребителя отвори опаковката на пратката и се увери, че получава това, което е поръчал и то отговаря на описанието и е доставено в перфектно състояние.
Проверката на пратката може да се осъществи както в офиса на куриерската фирма, така и при взимане от куриер който е донесъл пратката до адрес.
Услугата ”Проверка и тест на пратката преди заплащане” се прилага както за физически лица, така и за фирми, които са закупили продукти от EXTRAMARKET.BG 
Тази услуга предлага проверка на цялостта на продукта и дали той е пристигнал в перфектно състояние (без видими следи от счупено, драскотини или друг вид видими нередности)
Услугата се използва също и за проверката на техническото състояние на продукта (да се включва / тества и др. )
” Проверка и тест на пратката преди заплащане” е услуга, която се отнася за всички продукти предлагани и доставяни от EXTRAMARKET.BG
Ако след отварянето на пратката се забележи, че продуктът не е в перфектно състояние и има следи от драскотини, следи от удар или не фукционира,
то тогава потребителя може да откаже поръчката в момента на проверката.  При отказ на поръчката в подобна ситуация потребителя  не заплаща транспортните разходи за поръчката си.
Заплащането на транспортните разходи за повредена пратка при транспортирането се урежда само между EXTRAMARKET.BG от една страна и ЕКОНТ ЕКСПРЕС от друга страна.

Многофункционална музикална система

Спецификации:

Музикална система с множество функции. Дизайн приятен за окото, мощен и качествен звук за размерите на системата.
С тази музикална система може да записвате звук директно от радиото или може да я използвате и записвате глас посредством вградения микрофон.
С удобната връзка която излиза от системата, тя може винаги да ви е в ръцете. Може да си включите слушалки и да слушате дискретно музика.
Може да използвате артикула и да възпроизвеждате музика от външен носител като мобилен телефон например.
Може да прекарвате и дълги часове в слушане на любимите сирадиостанции, устройството притежава автоматично сканиране и запаметяване на радиостанциите.
Директно четене и възпроизвеждане на МР3 файлове директно от флаш памет или TF карта памет.

*При зареждане на системата е противопоказно да се използва системата и едновременно да се зарежда, тове ще доведе до увреждане на батерията.
Да не се зарежда системата повече от 6-7 часа, полезно е батерията да се изхабява докрай и след това да се слага за зареждане, обратното действие скъсява живота на батерията.


Тегло 140 гр.
Височина 52 мм.
Ширина 65 мм.
Радио: Да
Запис: Да
Бутон за включване и изключване: Да
MODE бутон: Да
Превъртане напред и назад на песни: Да
Увеличаване и намаляване на звука: Да
LED Индикатор: Да
Вход за слушалки: Да
Вход за възпроизвеждане от външен носител: Да
USB вход за възпроизвеждане на МР3 Файлове: Да
Вход за TF карта памет: Да
Захранване: Батерия BL-5B Тип Нокия (Включена в комплекта)
Опаковка: Картон с прозрачна част.
Размер на опаковката: 95 х 70 х 70 мм.
Цветове: Сребърен,Черен, Син, Червен.

*Към момента на покупката цветовете се уточняват като наличност,
съществува възможност някой цвят да липсва като наличност.


Комплекта включва:

1 бр. Музикална система модел WS-138RC
1 бр. Кабел за зареждане и за пренос на звук
1 бр. Батерия тип Нокия
1 бр. Адаптор за зареждане чрез електрическата мрежа.

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
Разгледайте още