Меню
Количка

Активна мощна караоке Bluetooth тон колона BT15A

Активна мощна караоке Bluetooth тон колона BT15A
Активна мощна караоке Bluetooth тон колона BT15A
Активна мощна караоке Bluetooth тон колона BT15A
Активна мощна караоке Bluetooth тон колона BT15A
Активна мощна караоке Bluetooth тон колона BT15A
Изчерпан
Активна мощна караоке Bluetooth тон колона BT15A
Активна мощна караоке Bluetooth тон колона BT15A
Активна мощна караоке Bluetooth тон колона BT15A
Активна мощна караоке Bluetooth тон колона BT15A
Активна мощна караоке Bluetooth тон колона BT15A
Активна мощна караоке Bluetooth тон колона BT15A
*Датите за доставка са само ориентировъчни
  • Наличност: Изчерпан
  • Код на продукта: 00229
248.00 лв
без ДДС: 248.00 лв

Мощна акумулаторна караоке уредба-колона с микрофони

Спецификации:

Музикална система с 15-инчов ( Около 36 см.) високоговорител. Мощност 450 W RMS, здрав ABS пластмасов корпус, както и дизайн на количка с прибираща се дръжка и колелца за преместване.
Колоната разполага с възможност за прослушване на MP3-файлове, за това има два слота (USB и SD) за свързване към USB памети и SD карти памет, както и Bluetooth функция за свързване към устройства, 
съвместими с Bluetooth, като смартфони, таблети или компютри. FM радио. Интегрирана безжична микрофонна система VHD. Наличие на LED дисплей.
Захранване на 220 волта. Интегрирана акумулаторна батерия с продължителност на работа до около 6 часа с едно зареждане, позволява на системата да е независима от всяко мрежово захранване и ви дава пълна свобода при избора на местоположение. 
Можете лесно да преместите системата на всяко място на което ви е нужна чрез колелцата в долната част на колоната и да ползвате прибиращата се дръжка на тон колоната.
Музикалната система е устойчива на атмосферни влияния, здрава ABS конструкция, това добавя още повече сигурност при пренасянето на системата. 
Способността да се използва системата като статична колоната на земята или монтирана на стойка предлага свободата да избирате при използването на колоната спрямо нуждата ви в момента.
Безжично възпроизвеждане, активният високоговорител разполага с интегриран Bluetooth приемник за свързване с най различни Bluetooth устройства, като смартфони, таблети и други, така напълно се освобождавате от ненужните кабели.
Колоната разполага с два безжични микрофона в комплекта,  така си осигурявате по-голяма свобода при изпълнение и сценично присъствие в сравнение с кабелните решения. Музикалната система BT15A спокойно може да задоволи мероприятие с до 300 гости.
Слотове за свързване:
- 1 бр. USB слот
- 1 бр. слот за SD/MMC карта памет
- 1 бр. 6.3 mm вход за микрофонен жак
- 1 бр. 3.5 mm за жак AUX вход
- 1 бр. Стерео RCA AUX вход
- 1 бр. Стерео RCA AUX изход
Регулируем ефект на ехо на микрофона
Регулируемо ниво на силата на звука на безжичния микрофон.
Чувствителност: 98dB
Честотен обхват: 40Hz - 20kHz
2-лентов еквалайзер
Интегрирана функция за запис
Размер: 42 х 67 х 38 см (Ш x В x Д)
Тегло: 17.8 кг

Комплекта включва:

1 бр. Мощна акумулаторна уредба-колона с микрофон BT15A.
1 бр. Кабел за захранване/зареждане на 220V.
1 бр. Дистанционно управление.
1 бр. Приемател/Предавател на аудио сигнал към микрофона.
2 бр. Микрофон за ползване в ръка.
1 бр. Ръководство за употреба на Английски език.

Уважаеми клиенти, 

След всяка направена поръчка от ваша страна, тя веднага започва да се обработва и се предава към наш сътрудник за допълнително потвърждение по телефон.

Наш сътрудник ще осъществи контакт с вас, чрез телефонно позвъняване в рамките на работния ден. Осъществяваме този метод на потвърждение с цел да проверим коректността на постъпилата към нас информация за доставка. 

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка или при възникнали въпроси, моля свържете се с нас предварително на телефон: 0896151877.

Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 2 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от куриерската фирма. Доставката се извършва с куриерска фирма ЕКОНТ. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерската фирма. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод (ППП).

Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, този документ замества касовата бележка, той е доказателство за извършено плащане!

Всеки клиент получава пратката си с опция "Тест и Преглед" Желателно е да прегледате пратката си при получаване от куриера с цел да бъдат избегнати евентуални бъдещи недоразумения. 

Ако желаете да получите няколко продукта с една обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница!

Моля обърнете внимание, че след като осъществим потвърждение чрез телефонен разговор, вашата поръчка се предава максимално бързо към куриер за доставка и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки. Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим вашите продукти в различен срок от упоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!
Снимките и видеото са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в нашите обяви!
Всички други Общи условия можете да видите на EXTRAMARKET.BG.

EXTRAMARKET.BG - КОРЕКТНИЯТ ИЗБОР!