Меню
Количка

Астронавт проектор на звезди Bluetooth колонка

Астронавт проектор на звезди Bluetooth колонка
Астронавт проектор на звезди Bluetooth колонка
Астронавт проектор на звезди Bluetooth колонка
Астронавт проектор на звезди Bluetooth колонка
Астронавт проектор на звезди Bluetooth колонка
Астронавт проектор на звезди Bluetooth колонка
Астронавт проектор на звезди Bluetooth колонка
Астронавт проектор на звезди Bluetooth колонка
Астронавт проектор на звезди Bluetooth колонка
Астронавт проектор на звезди Bluetooth колонка
Астронавт проектор на звезди Bluetooth колонка
*Датите за доставка са само ориентировъчни
  • Наличност: В наличност
  • Код на продукта: 01475
42.00 лв
без ДДС: 42.00 лв

Детска проектираща нощна лампа Робот / Астронавт / Блутут Колонка

Спецификации:


Проектиращата нощна лампа "Астронавт" - нежно успокоение на вашето дете докато заспива. Лазерният проектор АСТРОНАВТ създава цветни непредсказуеми мъглявини, звездни галактики и красиво мигащи звезди а комбинацията от цветове ще ви напомни за най-релаксиращата нощ под звездите.
Тази детска нощна лампа проектор изглежда като астронавт, а главата на астронавта е свързана с магнит към тялото за лесно регулиране на ъгъла на проекция на зведното небе. Светлинните ефекти се проектират върху стените и тавана, създавайки реалистично звездно нощно небе, осигурявайки релаксираща и комфортна атмосфера и карайки ви да се чувствате като на разходка сред звездите. Допълнителна атракция е възможността за възпроизвеждане на музика от телефона чрез Bluetooth.
Тези ефекти фокусират вниманието на детето и му помагат да заспи по-бързо. Проектора разполага с таймер за автоматично изключване след половин, един или два часа.
Дистанционното управление може да включва и изключва нощната лампа, да регулирате яркостта, да променяте режима на осветление, да сменяте музикални песни и да управлявате таймера.
В допълнение, фигурката на Астронавта и хубав декоративен орнамент за всяка детска стая, както и идеален подарък за момчета и момичета.
Лампата работи като се включи към всяко USB. В комплекта е включен USB кабел с дължина 100см. Адаптер не е включен в комплекта!
Астронавтът е проектор за околна светлина от мъглявина и звезден тип, който е едновременно необикновена лампа за събуждане през нощта и изключителен тематичен декоративен обект през деня.
Проекторът създава малък планетариум, представляващ специална среда без възрастово ограничение. Модерна лампа, която пропъжда мрака и скуката.
Проектиран на тавана или на стените на стаята, той ще ви пренесе галактиката в уюта на вашия дом.
Насърчава децата да мечтаят за големи неща и стимулира въображението им, събужда любопитството им и желанието да открият повече неща за величието на Вселената.
За възрастни има релаксиращ ефект, гледането на полярното сияние и звездното небе премахва стреса и умората.
Проекторът може да се управлява с помощта на бутоните на гърба на устройството или дистанционно чрез дистанционното управление.
Размер: 23 х 12 см.
Тегло: 600 гр.

Внимание!

Този продукт се включва в адаптер на смартфон, и след това в контакт, но може да се включи и в лаптоп или външна батерия за преносимост.
Светлинният източник на проектора е мощен. Не гледайте директно към източника на светлина. Размер в снимките!

Комплекта включва:

1 бр. Детска проектираща лампа Робот / Астронавт / Блутут Колонка.
1 бр. Захранващ кабел 1 метър - Type C-USB 2.0.
1 бр. Дистанционно управление.

Уважаеми клиенти, 

След всяка направена поръчка от ваша страна, тя веднага започва да се обработва и се предава към наш сътрудник за допълнително потвърждение по телефон.

Наш сътрудник ще осъществи контакт с вас, чрез телефонно позвъняване в рамките на работния ден. Осъществяваме този метод на потвърждение с цел да проверим коректността на постъпилата към нас информация за доставка. 

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка или при възникнали въпроси, моля свържете се с нас предварително на телефон: 0896151877.

Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 2 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от куриерската фирма. Доставката се извършва с куриерска фирма ЕКОНТ. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерската фирма. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод (ППП).

Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, този документ замества касовата бележка, той е доказателство за извършено плащане!

Всеки клиент получава пратката си с опция "Тест и Преглед" Желателно е да прегледате пратката си при получаване от куриера с цел да бъдат избегнати евентуални бъдещи недоразумения. 

Ако желаете да получите няколко продукта с една обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница!

Моля обърнете внимание, че след като осъществим потвърждение чрез телефонен разговор, вашата поръчка се предава максимално бързо към куриер за доставка и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки. Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим вашите продукти в различен срок от упоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!
Снимките и видеото са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в нашите обяви!
Всички други Общи условия можете да видите на EXTRAMARKET.BG.

EXTRAMARKET.BG - КОРЕКТНИЯТ ИЗБОР!