Модел: 3T6RJ
Наличност: В наличност
24.00лв.

Количество

Задайте въпрос за продукта

Как да поръчам?

Вариянт1: Да направите вашата поръчка чрез формата за „Бърза поръчка” от менюто на сайта и оставите координати за връзка.(Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт2: Да използвате формата за стандартна поръчка от менюто на сайта като направите регистрация и оставите координати за връзка или чрез съобщение в електронната пощенска кутия на сайта (Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт3: Да се свържете с нас на телефонните номера оставени за връзка с нас в секция „Контакти” (От понеделникдо петък от 09.00 до 18.00 ч.)

EXTRAMARKET.BG  изпълнява доставките си с куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Цената на доставката се определя от теглото на пратката и куриерските тарифи на фирма ЕКОНТ.
Всеки клиент ползва 20% отстъпка от стандартните куриерски услуги на ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Клиентът има възможност да отвори, прегледа и тества поръчания от него артикули преди да заплати стойността им на куриера.
Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 1 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от ЕКОНТ ЕКСПРЕС.

Ориентировъчни средни стойности при поръчка на артикул до килограм за доставка на територията на Република България

  • Доставка до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: 3.80 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места с офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: 5.80 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места без офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: 7.40 лв.

Потребителят има право да се откаже от договора и върне стоката в рамките на 15 календарни дни считани от момента на получаване на стоката.
За първи ден се счита деня в който клиента е получил пратката си – лично или с куриер.
При желание за отказ от продукт и искане за връщане на продукт е нужно първо да се свържете с нас чрез формите за контакт.
При връщането към нас предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.  Артикулите  не трябва да бъдат използвани, поправяни или повредени от Вас -клиента, такива с увредена или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари няма да бъдат приети. Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са били доставени. EXTRAMARKET.BG се задължава да възстанови на потребителя пълната покупна стойност на стоките не по-късно от 30 дни считано от датата,
на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор съгласно ЗЗП Чл. 55. ал.6. 

* Транспортните разходи при връщане на продукти поради ползване на гаранция или отказ от покупка са за сметка на купувача.

Заплащането към EXTRAMARKET.BG става след като потребителя отвори опаковката на пратката и се увери, че получава това, което е поръчал и то отговаря на описанието и е доставено в перфектно състояние.
Проверката на пратката може да се осъществи както в офиса на куриерската фирма, така и при взимане от куриер който е донесъл пратката до адрес.
Услугата ”Проверка и тест на пратката преди заплащане” се прилага както за физически лица, така и за фирми, които са закупили продукти от EXTRAMARKET.BG 
Тази услуга предлага проверка на цялостта на продукта и дали той е пристигнал в перфектно състояние (без видими следи от счупено, драскотини или друг вид видими нередности)
Услугата се използва също и за проверката на техническото състояние на продукта (да се включва / тества и др. )
” Проверка и тест на пратката преди заплащане” е услуга, която се отнася за всички продукти предлагани и доставяни от EXTRAMARKET.BG
Ако след отварянето на пратката се забележи, че продуктът не е в перфектно състояние и има следи от драскотини, следи от удар или не фукционира,
то тогава потребителя може да откаже поръчката в момента на проверката.  При отказ на поръчката в подобна ситуация потребителя  не заплаща транспортните разходи за поръчката си.
Заплащането на транспортните разходи за повредена пратка при транспортирането се урежда само между EXTRAMARKET.BG от една страна и ЕКОНТ ЕКСПРЕС от друга страна.

Мощен челник с 5 мощни LED диода

Спецификации:


Челника се отличава с качествена изработка, алуминий и пластмаса, елегантен дизайн и мощна насочена, както и разпръсната светлина.
Благодарение на мощният си CREE светодиод в центъра и възможността за зумиране на централния мощен CREE/T6 с оптичната система вие имате една мощна насочена светлина.
светлинния лъч може да достигне до 200 метра в насочено състояние или да използвате широката разпръсната светлина. Може да ползвате и само страничните 4 XPE LED диоди. Може да пуснете и всички диоди на един път.
С възможността си за променяне на ъгъла на осветяване вие може да промените посоката на осветяване нагоре или на долу, до момента в който ще ви бъде най удобно.
Захранването е побрано в удобна пластмасова кутия закрепена на ластика на вашия челник откъм задната част на главата.
На гърба на захранващия блок има и правоъгълна сигнална подсветка която ориентира други хора в тъмното къде се намирате вие. Захващащите презрамки са с възможност за регулиране чрез катарами.
Мощната светлина на челника е захранена от два броя литиево - йонна батерия с голям капацитет (3.7V / 6800 mAh) Батериите могат да се презареждат направо в кутията в която са разположени.
За зареждане се използва адаптора който е включен в комплекта, включва се в контакт - 220V.
В комплекта е включен и адаптор за зареждане на 12V за зареждане от запалка на автомобил.
Артикула има няколко режима на работа - само централен CREE/T6 светодиод, само странични - четири XPE LED диода, комбинирано мощно светене от всички пет LED диода,
мигащо мощно светене от всички пет LED доида.
Тегло на челника заедно с кутията и окомплектовката: 350 гр.
Тегло само на челника: 230 гр.
Цвят: Черен

Комплекта включва:


1 бр. Челник с общо пет мощни диоди (CREE/T6 + четири мощни XPE LED диода)
1 бр. Адаптор за зареждане на акумулаторните батерии на 220V
1 бр. Адаптор за зареждане на акумулаторните батерии на 12V
2 бр. Зарядна батерия 3.7V / 6800 mAh


Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
Разгледайте още