Меню
Количка

Детска касичка коте в сандък

Детска касичка коте в сандък
Детска касичка коте в сандък
Детска касичка коте в сандък
Детска касичка коте в сандък
Изчерпан
Детска касичка коте в сандък
Детска касичка коте в сандък
Детска касичка коте в сандък
Детска касичка коте в сандък
Детска касичка коте в сандък
*Датите за доставка са само ориентировъчни
  • Наличност: Изчерпан
  • Код на продукта: 00425
23.00 лв
без ДДС: 23.00 лв

Забавно котенце гост във вашия сандък за монети

Спецификации:

Детето ви обича ли животните? Например котки. Ако това е така и не знае къде да съхранява парите си, решението е тук. Касичката котенце е подобрена версия на класиката. Детето ви ще се забавлява не само от факта, че си е спестило някакви пари, но и че може да нахрани новия си домашен любимец. Начинът за използване е много елементарен. Отгоре на кутийката има малка чиния с риба в нея. От вас се иска да сложите монета там. Когато монетата бъде поставена, котенцето ще я избута в отвора зад нея и тя отива директно в самата касичка. Ако искате да извадите събраното, отворът за монетите е отдолу. Бутонът за включване и изключване също е отдолу, както и капачето за батерии. Батериите са AA 2 бр. Размерите са следните. Дължината е 12 см., широчината 10 см. и височината 9 см.

Важно: Не е подходящо за деца под 6 годишна възраст.

Комплекта включва:

1 бр. Сандък-касичка с коте.
1 бр. Инструкции за употреба.

Уважаеми клиенти, 

След всяка направена поръчка от ваша страна, тя веднага започва да се обработва и се предава към наш сътрудник за допълнително потвърждение по телефон.

Наш сътрудник ще осъществи контакт с вас, чрез телефонно позвъняване в рамките на работния ден. Осъществяваме този метод на потвърждение с цел да проверим коректността на постъпилата към нас информация за доставка. 

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка или при възникнали въпроси, моля свържете се с нас предварително на телефон: 0896151877.

Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 2 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от куриерската фирма. Доставката се извършва с куриерска фирма ЕКОНТ. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерската фирма. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод (ППП).

Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, този документ замества касовата бележка, той е доказателство за извършено плащане!

Всеки клиент получава пратката си с опция "Тест и Преглед" Желателно е да прегледате пратката си при получаване от куриера с цел да бъдат избегнати евентуални бъдещи недоразумения. 

Ако желаете да получите няколко продукта с една обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница!

Моля обърнете внимание, че след като осъществим потвърждение чрез телефонен разговор, вашата поръчка се предава максимално бързо към куриер за доставка и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки. Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим вашите продукти в различен срок от упоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!
Снимките и видеото са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в нашите обяви!
Всички други Общи условия можете да видите на EXTRAMARKET.BG.

EXTRAMARKET.BG - КОРЕКТНИЯТ ИЗБОР!