Меню
Количка

Eлектронна цигара EGO - С4 (1100mAh)

Eлектронна цигара EGO - С4 (1100mAh)
Eлектронна цигара EGO - С4 (1100mAh)
Eлектронна цигара EGO - С4 (1100mAh)
Eлектронна цигара EGO - С4 (1100mAh)
Изчерпан
Eлектронна цигара EGO - С4 (1100mAh)
Eлектронна цигара EGO - С4 (1100mAh)
Eлектронна цигара EGO - С4 (1100mAh)
Eлектронна цигара EGO - С4 (1100mAh)
Eлектронна цигара EGO - С4 (1100mAh)
*Датите за доставка са само ориентировъчни
  • Наличност: Изчерпан
  • Код на продукта: 00066
10.00 лв
без ДДС: 10.00 лв

Eлектронна цигара EGO - С4 / 1100 mah. батерия

Спецификации:

EGO - С4 е електронна цигара от серията eGo. Тя използва батерия 1100 mAh която позволява над 800 дърпания на ден. Цигарата е снабдена с картомайзер от типа С4. 
Картомайзера е комбинация от нагревател и резервоар в едно. Лесно може да следите нивото на никотин в вашия картомайзер. Картомайзера събира 1.6 мл. никотинова течност. 
Настоящия картомайзер не може да бъде разглобяван и почистван, той може да бъде сменен след време с друг такъв картомайзер, но той е капсолован и не може да му се сменя нагревателната глава. 
Зареждането на батерията се осъществява посредством кабела включен в комплекта. кабела от едната страна се включва в USB порт на компютър, от другата страна се завива батерията която е на резба. 
При започванене на зареждането светлината на устройството което е на кабела първо светва във червен цвят,след което постепенно преминава във зелен, което означава че, вашата цигара е заредена. 
За удобство на потребителите електронната цигара има система за заключване на батерията: Пет - шест пъти бързо натискане на бутона на цигарата и присветване няколко пъти може да направи батерията на цигарата активна. 
Същото действие когато нашата цигара е активна, тоест ние я ползваме, може да направи бутона на батерията не активен и свободно да носим цигарата в нашите дрехи или чанти без да се страхуваме, че случайно ще натиснем бутона. 
Зареждането с никотин става през часта от която си дърпаме при пушене – мундщука, той се развива и никотина се сипва внимателно като за целта той трябва да се стича от вътре по стъклото на картомайзера под ъгъл от 45 градуса. 
При развиването на мундщука точно под него има силиконова тапичка с метална дупчица в средата, това е часта с нагревателя, в никакъв случай не слагайте никотинов разтвор във тази метална дупчица. 
Зареждането трябва да се прави отстрани на силиконовата тапичка и стената на картомайзера. Напълвате картмайзера до 1.6 ml. Затваряте картомайзера с мундщука и оставяте електронната цигара легнала за да може фитилите на нагревателната глава да се напоят с никотинов разтвор. След тези действия може да се насладите на вашата електронна цигара!

Комплекта включва:

1 бр. Батерии 1100 mAh 3.7-4.2V.
1 бр. Картомайзер тип С4.
1 бр. Кабел за зареждане през USB порт на компютър.

Уважаеми клиенти, 

След всяка направена поръчка от ваша страна, тя веднага започва да се обработва и се предава към наш сътрудник за допълнително потвърждение по телефон.

Наш сътрудник ще осъществи контакт с вас, чрез телефонно позвъняване в рамките на работния ден. Осъществяваме този метод на потвърждение с цел да проверим коректността на постъпилата към нас информация за доставка. 

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка или при възникнали въпроси, моля свържете се с нас предварително на телефон: 0896151877.

Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 2 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от куриерската фирма. Доставката се извършва с куриерска фирма ЕКОНТ. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерската фирма. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод (ППП).

Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, този документ замества касовата бележка, той е доказателство за извършено плащане!

Всеки клиент получава пратката си с опция "Тест и Преглед" Желателно е да прегледате пратката си при получаване от куриера с цел да бъдат избегнати евентуални бъдещи недоразумения. 

Ако желаете да получите няколко продукта с една обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница!

Моля обърнете внимание, че след като осъществим потвърждение чрез телефонен разговор, вашата поръчка се предава максимално бързо към куриер за доставка и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки. Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим вашите продукти в различен срок от упоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!
Снимките и видеото са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в нашите обяви!
Всички други Общи условия можете да видите на EXTRAMARKET.BG.

EXTRAMARKET.BG - КОРЕКТНИЯТ ИЗБОР!