Меню
Количка

Гумиран бинокъл tasco 7x35

Гумиран бинокъл tasco 7x35
Гумиран бинокъл tasco 7x35
Гумиран бинокъл tasco 7x35
Гумиран бинокъл tasco 7x35
Гумиран бинокъл tasco 7x35
-12 % Изчерпан
Гумиран бинокъл tasco 7x35
Гумиран бинокъл tasco 7x35
Гумиран бинокъл tasco 7x35
Гумиран бинокъл tasco 7x35
Гумиран бинокъл tasco 7x35
Гумиран бинокъл tasco 7x35
*Датите за доставка са само ориентировъчни
  • Наличност: Изчерпан
  • Код на продукта: 00404
22.00 лв
25.00 лв
без ДДС: 22.00 лв

Сгъваем гумиран бинокъл Tasco

Спецификации:

Тежък гумиран бинокъл изработен от гума, пластмаса, стъкло и метал. Изработката се отличава с високо качество на материалите.
Бинокъла е произведен от гумиран материал който предпазва артикула от удари. Артикула е снабден с гумени тапи на лещите за моментите в който не се ползва. а двете лещи от към нас през които гледаме има 2 броя тапи и на изходящите лупи също има 2 бр. тапи, общо 4 броя.
От средната част на артикула има възможност бинокъла да се сгъне и нагласи точния размер спрямо вашите очи.
Въртящо се копче за настройване на най добрия фокус. Едната леща през която гледаме също има опция да се регулира. Бинокъла е с изключително добри показатели: 7 мм изходящ диаметър на лупата и 35 пъти увеличение (7х35)
Образа видян през бинокъла е изключително ясен и бистър.
Размер на бинокъла: 190 х 150 х 60 мм.
Размер на опаковката: 190 х 160 х 70 мм.
Тегло на предмета с опаковката: 630 гр.
В комплекта има кърпичка за забърсване на лещите и удобна презрамка за през врата.
Всичко това е побрано в удобна платнена чантичка за носене през рамо.
Цвят: Черен.

Комплекта включва:

1 бр. Бинокъл Тasco 7x35.
1 бр. Чантичка за носене.
4 бр. Гумени тапи за предни и задни лещи.
1 бр. Кърпичка за забърсване.
1 бр. Презрамка за носене през врата.

Уважаеми клиенти, 

След всяка направена поръчка от ваша страна, тя веднага започва да се обработва и се предава към наш сътрудник за допълнително потвърждение по телефон.

Наш сътрудник ще осъществи контакт с вас, чрез телефонно позвъняване в рамките на работния ден. Осъществяваме този метод на потвърждение с цел да проверим коректността на постъпилата към нас информация за доставка. 

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка или при възникнали въпроси, моля свържете се с нас предварително на телефон: 0896151877.

Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 2 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от куриерската фирма. Доставката се извършва с куриерска фирма ЕКОНТ. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерската фирма. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод (ППП).

Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, този документ замества касовата бележка, той е доказателство за извършено плащане!

Всеки клиент получава пратката си с опция "Тест и Преглед" Желателно е да прегледате пратката си при получаване от куриера с цел да бъдат избегнати евентуални бъдещи недоразумения. 

Ако желаете да получите няколко продукта с една обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница!

Моля обърнете внимание, че след като осъществим потвърждение чрез телефонен разговор, вашата поръчка се предава максимално бързо към куриер за доставка и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки. Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим вашите продукти в различен срок от упоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!
Снимките и видеото са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в нашите обяви!
Всички други Общи условия можете да видите на EXTRAMARKET.BG.

EXTRAMARKET.BG - КОРЕКТНИЯТ ИЗБОР!