Модел: LJQ-061
Наличност: В наличност
34.00лв.

Количество

Задайте въпрос за продукта

Как да поръчам?

Вариянт1: Да направите вашата поръчка чрез формата за „Бърза поръчка” от менюто на сайта и оставите координати за връзка.(Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт2: Да използвате формата за стандартна поръчка от менюто на сайта като направите регистрация и оставите координати за връзка или чрез съобщение в електронната пощенска кутия на сайта (Отпонеделник до неделя от 00.00 до 24.00 ч.)

Вариянт3: Да се свържете с нас на телефонните номера оставени за връзка с нас в секция „Контакти” (От понеделникдо петък от 09.00 до 18.00 ч.)

EXTRAMARKET.BG  изпълнява доставките си с куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Цената на доставката се определя от теглото на пратката и куриерските тарифи на фирма ЕКОНТ.
Всеки клиент ползва 20% отстъпка от стандартните куриерски услуги на ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
Клиентът има възможност да отвори, прегледа и тества поръчания от него артикули преди да заплати стойността им на куриера.
Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 1 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от ЕКОНТ ЕКСПРЕС.

Ориентировъчни средни стойности при поръчка на артикул до килограм за доставка на територията на Република България

  • Доставка до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: ~5 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места с офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: ~6.50 лв.

  • Доставка до посочен адрес за доставка в населени места без офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: ~7.70 лв.

Потребителят има право да се откаже от договора и върне стоката в рамките на 15 календарни дни считани от момента на получаване на стоката.
За първи ден се счита деня в който клиента е получил пратката си – лично или с куриер.
При желание за отказ от продукт и искане за връщане на продукт е нужно първо да се свържете с нас чрез формите за контакт.
При връщането към нас предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.  Артикулите  не трябва да бъдат използвани, поправяни или повредени от Вас -клиента, такива с увредена или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари няма да бъдат приети. Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са били доставени. EXTRAMARKET.BG се задължава да възстанови на потребителя пълната покупна стойност на стоките не по-късно от 30 дни считано от датата,
на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор съгласно ЗЗП Чл. 55. ал.6. 

* Транспортните разходи при връщане на продукти поради ползване на гаранция или отказ от покупка са за сметка на купувача.

Заплащането към EXTRAMARKET.BG става след като потребителя отвори опаковката на пратката и се увери, че получава това, което е поръчал и то отговаря на описанието и е доставено в перфектно състояние.
Проверката на пратката може да се осъществи както в офиса на куриерската фирма, така и при взимане от куриер който е донесъл пратката до адрес.
Услугата ”Проверка и тест на пратката преди заплащане” се прилага както за физически лица, така и за фирми, които са закупили продукти от EXTRAMARKET.BG 
Тази услуга предлага проверка на цялостта на продукта и дали той е пристигнал в перфектно състояние (без видими следи от счупено, драскотини или друг вид видими нередности)
Услугата се използва също и за проверката на техническото състояние на продукта (да се включва / тества и др. )
” Проверка и тест на пратката преди заплащане” е услуга, която се отнася за всички продукти предлагани и доставяни от EXTRAMARKET.BG
Ако след отварянето на пратката се забележи, че продуктът не е в перфектно състояние и има следи от драскотини, следи от удар или не фукционира,
то тогава потребителя може да откаже поръчката в момента на проверката.  При отказ на поръчката в подобна ситуация потребителя  не заплаща транспортните разходи за поръчката си.
Заплащането на транспортните разходи за повредена пратка при транспортирането се урежда само между EXTRAMARKET.BG от една страна и ЕКОНТ ЕКСПРЕС от друга страна.

Геймпад джойстик за игри направо от смартфона ви

Спецификации:


С гейм джойстик Lehuai LJQ-061 имате възможността да играете на вашия смартфон или таблет като игрална конзола.
Джойстика Lehuai ще ви позволи да се чувствате напълно истински в света на игрите.
Свържете чрез Bluetooth и пуснете. Свързването става чрез задържане на синия бутон от четирите бутона от дясно, след което се натиска бутона с къщичката-home бутона.
Така джойстика влиза в режим за свръзка чрез Bluetooth, след това пуснете и Bluetooth функцията на вашия смартфон, тогава ще видите джойстика като блутут устройство с което вашия смартфон може да се свърже-свързвате и готово.
Гейм джойстика осигурява отлична Bluetooth връзка с устройства с Android и Apple iOS. Джойстика може да се използва и на персонален компютър (Windows-Win7/Win8/Win10/WinXP)
Свързването към компютър изисква свързване чрез Bluetooth USB адаптер (Не е включен в комплекта)
Вградената батерия с капацитет 400mAh. Зареждане- чрез USB кабел чрез захранването или от компютър.
Джойстика автоматично ще влезе в режим на готовност след прекъсване на играта.
Можете да го заредите с помощта на USB кабела, включен в комплекта.
Контролерът може да се използва на максимално разстояние от устройството: до 10 метра.
Комплектът включва специален държач-стойка, върху който можете да прикрепите своя смартфон.
Работно време- след пълно зареждане до 10 часа. Време на готовност-след пълно зареждане до 20 дни.
Разтегаемоста на стойката е от 5 до 8 см.
Работи с Android/Apple iOS/Windows-Win7/Win8/Win10/WinXP
Размерите на устройството: 150 x 108 x 58 мм.
Безжична комуникация: Bluetooth V3.0
Система - Android 3.2+, iOS 4.3
Тегло: 150 гр.
Цвят – Черен

Комплектът включва:

1 бр. Джойстик Lehuai
1 бр. USB кабел за зареждане
1 бр. Стойка за телефон

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
Разгледайте още