Меню
Количка

Клещи за оголване на кабели-резачки

Клещи за оголване на кабели-резачки
Клещи за оголване на кабели-резачки
Клещи за оголване на кабели-резачки
Клещи за оголване на кабели-резачки
Клещи за оголване на кабели-резачки
Клещи за оголване на кабели-резачки
Клещи за оголване на кабели-резачки
*Датите за доставка са само ориентировъчни
  • Наличност: В наличност
  • Код на продукта: 00586
12.00 лв
без ДДС: 12.00 лв

Клещи за премахване на изолация от кабели

Спецификации:

Изключително полезен инструмент за всеки дом и всеки майстор, лесно премахвате изолация на кабел който искате да свържете.
Клещите имат отвори за различни по размер кабели-сечение. Размерите са от 0.6 до 2.6 мм. 
като вървят в следната последователност: 0.6/0.8/1.0/1.3/1.6/2.0/2.6 мм. Имате и място за рязане на кабел на клещите.
С тези клещи може също да издърпвате - има малка назъбена част от клещите с която може да издърпате вече прерязана изолация.
Изработени са от висококачествена стомана-боядисана в черно. Долната част на клещите-която ляга в дланта ни, има гумени ръкохватки за по безапасна и удобна работа с клещите.
Клещите иматпружина която помага при отварянето им, има и малко палче за застопоряване в затворено положение на клещите.
Тегло на комплекта: 160 гр.
Цвят на клещите: Черно и жълто, Черно и червено.

Комплекта включва:

1 бр. Клещи за премахване на изолация и рязане.

Уважаеми клиенти, 

След всяка направена поръчка от ваша страна, тя веднага започва да се обработва и се предава към наш сътрудник за допълнително потвърждение по телефон.

Наш сътрудник ще осъществи контакт с вас, чрез телефонно позвъняване в рамките на работния ден. Осъществяваме този метод на потвърждение с цел да проверим коректността на постъпилата към нас информация за доставка. 

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка или при възникнали въпроси, моля свържете се с нас предварително на телефон: 0896151877.

Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 2 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от куриерската фирма. Доставката се извършва с куриерска фирма ЕКОНТ. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерската фирма. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод (ППП).

Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, този документ замества касовата бележка, той е доказателство за извършено плащане!

Всеки клиент получава пратката си с опция "Тест и Преглед" Желателно е да прегледате пратката си при получаване от куриера с цел да бъдат избегнати евентуални бъдещи недоразумения. 

Ако желаете да получите няколко продукта с една обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница!

Моля обърнете внимание, че след като осъществим потвърждение чрез телефонен разговор, вашата поръчка се предава максимално бързо към куриер за доставка и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки. Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим вашите продукти в различен срок от упоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!
Снимките и видеото са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в нашите обяви!
Всички други Общи условия можете да видите на EXTRAMARKET.BG.

EXTRAMARKET.BG - КОРЕКТНИЯТ ИЗБОР!