Меню
Количка

LED фенер тип

LED фенер тип
LED фенер тип
LED фенер тип
LED фенер тип
LED фенер тип
LED фенер тип
LED фенер тип
LED фенер тип
LED фенер тип
LED фенер тип
LED фенер тип
*Датите за доставка са само ориентировъчни
  • Наличност: В наличност
  • Код на продукта: 00128
16.00 лв
без ДДС: 16.00 лв

Многофункционален LED фенер тип "Челник" с 4 режима на светене.

Спецификации:

Регулируема основа с наклон напред и  назад. Регулируема еластична лента.
Лек, компактен и лесен за използване. Лесен за носене, той е добър помощник за пътувания на открито.
Подходящ за къмпинг, нощен риболов, нощно каране, лов и други дейности на открито.  
Диоди: 1бр. LED, 2бр. COB. Четири режима на работа: Режим 1 - Светят 2 бр. COB диода, Режим 2 - Свети 1 бр. LED диод, Режим 3 - Светят 2 бр. COB диода и 1 бр. LED диод заедно, Режим 4 - Светят 2 бр. COB диода и 1 бр. LED диод в мигащ режим заедно.
Батерия: 1бр. 18650 литиева батерия, сменяема
Режим на зареждане: чрез USB
Размери: 80 х 30 мм.
Цвят: черен

Комплекта включва:

1 бр. Челник с три светлини NF-611.
1 бр. USB кабел за зареждане.
1 бр. 18650 литиева батерия.

Уважаеми клиенти, 

След всяка направена поръчка от ваша страна, тя веднага започва да се обработва и се предава към наш сътрудник за допълнително потвърждение по телефон.

Наш сътрудник ще осъществи контакт с вас, чрез телефонно позвъняване в рамките на работния ден. Осъществяваме този метод на потвърждение с цел да проверим коректността на постъпилата към нас информация за доставка. 

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка или при възникнали въпроси, моля свържете се с нас предварително на телефон: 0896151877.

Доставката като времетраене до краен клиент може да варира от 2 до 4 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място от куриерската фирма. Доставката се извършва с куриерска фирма ЕКОНТ. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерската фирма. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод (ППП).

Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, този документ замества касовата бележка, той е доказателство за извършено плащане!

Всеки клиент получава пратката си с опция "Тест и Преглед" Желателно е да прегледате пратката си при получаване от куриера с цел да бъдат избегнати евентуални бъдещи недоразумения. 

Ако желаете да получите няколко продукта с една обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница!

Моля обърнете внимание, че след като осъществим потвърждение чрез телефонен разговор, вашата поръчка се предава максимално бързо към куриер за доставка и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки. Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим вашите продукти в различен срок от упоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!
Снимките и видеото са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в нашите обяви!
Всички други Общи условия можете да видите на EXTRAMARKET.BG.

EXTRAMARKET.BG - КОРЕКТНИЯТ ИЗБОР!